Τουρισμός & Franchising 2023

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια
14 συν 1 προτάσεις franchise διαφοροποίησης και υψηλής απόδοσης για τον επιχειρηματικό σχεδιασμό σας το 2023

Ο κλάδος του τουρισμού αποτελεί διαχρονικά έναν από τους σημαντικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας. Παρά τις συνεχόμενες προκλήσεις, η χώρα εξακολουθεί να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο ελκυστικούς προορισμούς το 2022, προσφέροντας έτσι μοναδικές ευκαιρίες στο franchising, αλλά και στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο.

Πρόκειται για μια αγορά που παρουσιάζει αυξητικούς ρυθμούς ανάπτυξης και χαρακτηρίζεται από την υψηλή κερδοφορία. Ωστόσο διακατέχεται από έντονο στοιχείο διαφοροποίησης, καθώς αφορά ένα κοινό που ανανεώνεται συνεχώς και στοχεύει σε νέες και πρωτότυπες εμπειρίες. Ο επιχειρηματίας, λοιπόν, που δραστηριοποιείται στον κλάδο τον τουρισμού και εξετάζει νέες επενδύσεις θα πρέπει να αναζητήσει όλα εκείνα τα εφόδια και τα εργαλεία που θα του εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη πορεία.

Σχεδιάζετε μία νέα επένδυση στην τουριστική περιοχή που δραστηριοποιείστε; Καλέστε στο 210 6756200, μιλήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο franchise!

Ταυτόχρονα τα δίκτυα franchise μπορούν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των υποψήφιων franchisees. Παρέχουν ολοκληρωμένη πρόταση, ποιότητα, αγοραστική εμπειρία και ευέλικτο μοντέλο λειτουργίας που απαιτεί ο σύγχρονος επισκέπτης. Όλα αυτά έχοντας πρωτίστως στο επίκεντρο τις ιδιαιτερότητες της τουριστικής αγοράς.

Τo franchising ως σύστημα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, εμπεριέχει όλες τις προϋποθέσεις και διαθέτει τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να θωρακίσει μια επένδυση στην τουριστική αγορά. Αυτό που χρειάζεται για να αξιοποιηθούν όλα τα πλεονεκτήματα που παρέχει, είναι ένα διαφοροποιημένο προϊόν ή υπηρεσία που θα αποτελέσουν πόλο έλξης για μια μεγάλη κοινότητα η οποία θα τα επιλέξει έστω για μία φορά.

Επιλεγμένα συστήματα franchise προσφέρουν ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 • Έντονη διαφοροποίηση
 • Ισχυρή ανέλιξη
 • Οικονομίες κλίμακος σε επίπεδο κόστους
 • Ταχύτατη διείσδυση στην αγορά
 • Δοκιμασμένο μοντέλο λειτουργίας
 • Αποτελεσματικά εργαλεία marketing
 • Υψηλή παραγωγικότητα ανά μονάδα εργασίας
 • Πολλαπλά κέντρα κέρδους
 • Μεγαλύτερη μέση απόδειξη
 • Μηχανισμούς εκπαίδευσης, καθετοποίησης, τροφοδοσίας και συνεχούς υποστήριξης
 • Διαχρονική απόδοση και εξέλιξη

Το FRANCHISE SUCCESS προτείνει εναλλακτικές προτάσεις ιδανικές για τουριστικούς προορισμούς!

mailos logo

MAILO’S THE PASTA PROJECT

Το No1 success story στο franchising αναπτύσσεται σε επιλεγμένες τουριστικές αγορές

Το πρώτο και ολοκληρωμένο street food concept στην κατηγορία φρέσκιας pasta, το Mailo’s απευθύνεται στους λάτρεις της καλής μακαρονάδας. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τις τουριστικές αγορές, καθώς παρουσιάζει πρόταση αγαπητή από πολλαπλά κοινά και ευέλικτο λειτουργικό μοντέλο υψηλής παραγωγικότητας και κερδοφορίας. Η ελκυστικότητα της επιχειρηματικής πρότασης αναδεικνύεται από τα αποτελέσματα ανάπτυξης: 27 εν λειτουργία καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο τον Δεκέμβρη του 2022 μετά από 18 μήνες ανάπτυξης, επιτυγχάνοντας 100% επανεπένδυση από τους υφιστάμενους franchisees.Έχοντας καλύψει τους στόχους ανάπτυξης σε Αθήνα, και δεδομένης της επιτυχίας στις τουριστικές αγορές σε Ηράκλειο Κρήτης και Μοναστηράκι, το πλάνο ανάπτυξης του δικτύου το 2023 στοχεύει σε επιλεγμένες τουριστικές αγορές. Τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει ο υποψήφιος επενδυτής από την πρόταση είναι τα εξής: εύκολο, γρήγορο, αγαπητό σε όλους, κερδίζει γρήγορα την εμπιστοσύνη πελατών από όλα τα μέρη του κόσμου. Πρόκειται για ένα επιχειρηματικό μοντέλο υψηλού αριθμού συναλλαγών, υψηλής παραγωγικότητας λειτουργικών εξόδων, ευέλικτου format, ευκολία διαχείρισης και εκπαίδευσης μη εξειδικευμένου προσωπικού, κεντρική τροφοδοσία – επένδυση ταχείας απόσβεσης και διαχρονικά υψηλών αποδόσεων σε επιλεγμένες τουριστικές αγορές.

Θέλω να ξεκινήσω το δικό μου Mailo’s The Pasta Project

cinque logo 300CINQUE WINE DELI BAR

Η No1 από 2.500 επιχειρήσεις εστίασης στο tripadvisor στην Αθήνα αναπτύσσεται μέσω franchising.

Προσφέρει ισχυρή διαφοροποίηση, μοναδικές phygital εμπειρίες ανακάλυψης στην παράδοση της Ελλάδας στο κρασί, ισχυρή ικανοποίηση πελάτη, πολλαπλές πηγές εσόδων, ευέλικτο format – η απόλυτη πρόταση για τουριστικούς προορισμούς για το 2023.
Το Cinque Wine Deli Bar αποτελεί ένα εγχείρημα που ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, γεγονός που το κατατάσσει στην πρώτη θέση στο Tripadvisor, ανάμεσα σε 3.000 επιχειρήσεις εστίασης τα τελευταία 3 χρόνια στην Αθήνα. Ανήκει στην κατηγορία των εξειδικευμένων wine bar, την οποία υπερβαίνει μέσω μίας μοναδικής εμπειρίας τουριστικού προϊόντος -ο επισκέπτης καλείται να ταξιδέψει και να ανακαλύψει την παράδοση διαφορετικών τόπων ανά την Ελλάδα στην παραγωγή κρασιού. Αποτελεί προορισμό και στέκι των οινόφιλων όλου του κόσμου. Αφορά μια πρόταση μοναδικής ταυτότητας και ισχυρής διαφοροποίησης, με ευέλικτο λειτουργικό μοντέλο και πολλαπλές πηγές εσόδων (unique wine experiences, wine & cheese parties, yachting services, secret wine experiences, deli, e-shop, cooking classes, team & corporate events -η δημιουργικότητα της ομάδας γα τη δημιουργία νέων εμπειριών και πηγών εσόδων δεν γνωρίζει όρια)- αποτελεί την No1 ευκαιρία εισαγωγής νέου concept υψηλής διαφοροποίησης και απόδοσης σε τουριστικές αγορές το 2023. Το Cinque Wine Deli Bar διαρκώς εξελίσσεται καθώς οι ευκαιρίες μύησης στον κόσμο του κρασιού δεν σταματούν ποτέ -διαρκής παραμένει και η σχέση πιστότητας με τους πελάτες του- οι οινόφιλοι όλου το κόσμου θεωρούν το Cinque το σπίτι τους. Απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά και μία αγορά που συνεχώς διερεύνεται, μοναδικές phygital εμπειρίες ανακάλυψης που συνεχώς ανανεώνονται, δυναμικό marketing που κάνει τα μαγαζιά του δικτύου μονίμως σε πληρότητα μέσω του συστήματος online booking του Cinque, πολλαπλές πηγές εσόδων και ποιότητα ζωής για τον franchisee. Πρόκειται για μία πρόταση με ισχυρή διαφοροποίηση – μοναδική ευκαιρία για την εισαγωγή σε νέες τουριστικές αγορές το 2023.

To δίκτυο Cinque αναδείχθηκε ως GOLD WINNER Franchise Business Model Innovation στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022Οι Νικήτας και Γρηγόρης Πρασσάς μίλησαν στο FRANCHISE SUCCESS.

Θέλω να ξεκινήσω το δικό μου Cinque Wine Deli Bar

gellissimo logoGELLISSIMO BISCOTO

Ο hot & go to προορισμός. Το no1 brunch – all day destination της Θεσσαλονίκης θριαμβεύει σε τουριστικές αγορές.

Από τον Ιούλιο του  2022 το νέο Gellissimo Biscoto στην Χαλκιδική έφερε το No1 brunch της πόλης σε τουριστικές αγορές. Ο πιο hot και go to προορισμός στη Θεσσαλονίκη, για breakfast, brunch, lunch, dinner, early drinking παρουσιάζει πρόταση ιδανική για  τουριστικές αγορές, αξιοποιώντας τα δυνατά του στοιχεία: πρόταση που κερδίζει στα reviews, dish styling που δημιουργεί virality,  χειροποίητο δικό του παγωτό, all day πρόταση ιδανική για πολλαπλές στιγμές στην καθημερινότητα του επισκέπτη, πολλαπλές πηγές εσόδων (sit in, take away, breakfastboxes, catering για μικρά ξενοδοχεία / RBNB) και ευέλικτη πρόταση ταχείας υλοποίησης και εύκολης προσαρμογής ανάλογα τα χαρακτηριστικά της αγοράς στόχου. Το σύστημα αξιοποιεί δομή κεντρικής τροφοδοσίας, το δικό του παγωτό, πραλίνες και βάσεις, και προσφέρει ένα από τα πιο ευέλικτα μοντέλα λειτουργίας στην εστίαση – χωρίς εξεδικευμένο προσωπικό από λίγα μέτρα κουζίνας ο πελάτης κερδίζει την πιο ολοκληρωμένη all day εμπειρία. Η πρόταση περιλαμβάνει λύση μετασχηματισμού για εν λειτουργία επιχειρήσεις ή διαθέσιμους χώρους εστίασης σε τουριστικές αγορές – άλλωστε στην Χαλκιδική εν λειτουργία επιχείρηση εστίασης εντός 20 ημερών και με ιδιαίτερα χαμηλή επένδυση αξιοποιώντας υφιστάμενες υποδομές, χωρίς να χάσει ούτε μία μέρα πωλήσεων της σεζόν κέρδισε τα οφέλη της πρότασης Gellissimo!  

Θέλω να ξεκινήσω το δικό μου Gellissimo Biscoto

Pinocchio logo woodcarvingPINOCCHIO

Γλυκό βγαλμένο από παραμύθι

Το Pinocchio δημιουργήθηκε για να μας γλυκάνει τη καθημερινότητα. Στα καταστήματα του δικτύου ο επισκέπτης συμμετέχει σε μία μοναδική θεματική εμπειρία, ταξιδεύοντας  στον  ονειρικό χώρο του παραμυθιού, δοκιμάζοντας γλυκές προτάσεις από όλο το κόσμο. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο concept, που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Αποτελεί concept με ισχυρά στοιχεία διαφοροποίησης ιδανικό για τουριστικές αγορές – κερδίζει γρήγορα τους επισκέπτες καθώς καλούνται σε ένα μοναδικό customer journey ανακάλυψης στο κόσμο του γλυκού και των παιδικών αναμνήσεων. Δημιουργεί αναμνήσεις και ισχυρό customer engagement.  Πλεονέκτημα του Pinocchio είναι η μεγάλη προϊοντική γκάμα που διαθέτει (Churros, χειροποίητο gelato, bubble waffles, κρέπα, σοκολάτα, λιανική,αναμνηστικό δώρο) σε συνδυασμό με το γεγονός ότι απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά. Επιπλέον το άνοιγμα των καταστημάτων σε Νάξο, Ρόδο και Αλεξανδρούπολη απέδειξε ότι η επιχειρηματική πρόταση μπορεί να συμπεριληφθεί στον κατάλογο με τις πλέον ελκυστικές για ανάπτυξη στις τουριστικές αγορές. Ακολουθούν Θεσσαλονίκη σε σημείο υψηλής προβολής και σημεία σε νέες τουριστικές αγορές και αστικά κέντρα που συντομα θα ανακοινωθούν.

Θέλω να ξεκινήσω το δικό μου Pinocchio – 2106756200

ten drops franchise new logoTEN DROPS

No1 street cocktail concept υψηλής απόδοσης για τουριστικές αγορές

Το TEN DROPS παρουσιάζει το πιιο ολοκληρωμένο street cocktail concept,  ιδανικό για τουριστικές αγορές, ζώνες εξόδου, συνυπάρχει ιδανικά με concept που απευθύνονται στην street food κουλτούρα. Παρουσιάζει 2 format εστιάζοντας είτε στην κατηγορία street cocktail, είτε street πρόταση που συνδυάζει ιδανικά την ανάγκη για έναν πρωινό, ποιοτικό καφέ, τα καθημερινά after work drinks και το αγαπημένο βραδινό cocktail στον δρόμο και στη βόλτα. Πραγματοποιώντας ένα ποιοτικό άλμα στα street café και cocktail καταστήματα εστίασης, το TEN DROPS αποτελεί ολοκληρωμένη πρόταση για την τουριστική αγορά, που μπορεί να αποφέρει πολλά οφέλη στον υποψήφιο franchisee. Η φιλοσοφία της επιχείρησης, είναι η βάση για την διαρκή προσέλευση πελατειακών ροών, παρουσιάζοντας μια μεγάλη ευκαιρία για τον υποψήφιο επενδυτή που επιθυμεί να αξιοποιήσει με τον βέλτιστο τρόπο σημεία αυξημένης τουριστικών ροών  με ευέλικτο κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο υψηλής παραγωγικότητας και ικανότητας επίτευξης υψηλού αριθμού συναλλαγών – μεταφέρει τεχνογνωσία λειτουργίας με υψηλά πρότυπα και συνεχή υποστήριξη στον επιχειρηματία, προσφέροντας ταυτόχρονα μία αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης στον επισκέπτη.

Θέλω να ξεκινήσω το δικό μου TEN DROPS

hachi coHACHI&CO

Δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα Street sushi & noodles – το αγαπημένο sushi της Αθήνας σε street εκδοχή!

Το HACHI&CO προσφέρει το πιο αγαπημένο sushi της Αθήνας σε ένα νέο street food concept ιδανικό για τουριστικές αγορές. Η ομάδα του HACHIKO, μετά την επιτυχία των εστιατορίων σε Γλυφάδα, Ψυχικό, Κηφισιά, Μύκονο και Σαντορίνη δημιουργεί ένα νέο street food concept με 3 πυλώνες: sushi, noodles, bao. Το νέο concept χαρακτηρίζεται από μοναδική αφήγηση, ισχυρό branding, packaging που δημιουργεί ευκολία κίνησης για κατανάλωση στο δρόμο και ευέλικτο λειτουργικό μοντέλο υψηλής κερδοφορίας σε τουριστικούς προορισμούς. Ο Hachi και η εκλεκτή παρέα του ταξιδεύει στη μακρινή Ασία, στην κοσμοπολίτικη Αμερική και στην Ευρώπη για να φέρουν τις καλύτερες συνταγές και τις νέες τάσεις στο sushi & noodles. Το concept που απευθύνεται σε όλους και ειδικά σε αυτούς που θέλουν να δοκιμάζουν διαρκώς νέες γεύσεις, διευρύνοντας του ορίζοντές τους. Αφορά μια επιχειρηματική πρόταση που απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά ιδανικό τουριστικές αγορές αξιοποιώντας ευέλικτο street format και πολλαπλές πηγές εσόδων.

Θέλω να ξεκινήσω το δικό μου HACHI&CO – 210 6756200

wall street logoWALLSTREET

Γεύσεις με στυλ Νέας Υόρκης

Ένα μοντέρνο και έξυπνο concept που προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της εκάστοτε περιοχής, το Wallstreet αποτελεί μια άκρως αποδοτική πρόταση για τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού. Διαθέτοντας την πιο ολοκληρωμένη προϊοντική γκάμα, με  επιλογές φρέσκων και απολαυστικών γευμάτων για όλες τις ώρες της ημέρας, το Wallstreet έχει επιτύχει να ταυτίσει το όνομά του με την έννοια του ποιοτικού brunch και ταυτόχρονα τον πιο αγαπημένο all day χώρο -για καφέ, κοκτέιλ, early lunch & dinner, στον χώρο του,  take away & delivery! Αποτελεί επιχειρηματική πρόταση υψηλής μόχλευσης και απόδοσης καθώς πολλαπλές πηγές εσόδων συνυπάρχουν και εξυπηρετούνται από την ίδια δομή λειτουργίας. Συνεκτικός κρίκος η ταυτότητά του που δημιουργεί μία ισχυρή κοινότητα πελατών που επιστρέφουν σε διαφορετικές περιστάσεις της καθημερινότητάς του – αποτελεί το απόλυτο 3d place concept διεμβολίζοντας πολλαπλές αγορές.  Συγκεντρώνοντας όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά και πολλαπλά format έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται στα ζητούμενα διαφορετικών τουριστικών αγορών, το Wallstreet διαθέτει ένα μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο και αποτελεί μια άκρως αποδοτική πρόταση franchise στον χώρο της εστίασης.

Θέλω να ξεκινήσω το δικό μου Wallstreet

THE ΤEXANS & JUAN’S CANTINA

Συνύπαρξη αυθεντικών γεύσεων σε ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο: 2 street food & delivery concepts υψηλής κερδοφορίας σε 1!

Με συνταγές βγαλμένες από τα αγαπημένα αμερικάνικα western (Chicken Wings, Burgers) και από την πατρίδα του tacos και της tortillas (Μεξικό), τα concept THE ΤEXANS & JUAN’S CANTINA συνυπάρχουν σε μία καινοτόμα επιχειρηματική πρόταση!  Αφορά ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο υψηλής απόδοσης καθώς με μία επένδυση και την ίδια δομή λειτουργίας δημιουργεί τη δυνατότητα δημουργίας 2 κερδοφόρων street food concepts. Το δίκτυο κυριαρχεί στις αγορές της Αθήνας που δραστηριοποιείται διεμβολίζοντας τις αγορές του street food & online delivery. Πρόκειται για μια επιχειρηματική πρόταση ιδανική στις τουριστικές αγορές, 12μηνης ή εποχιακής λειτουργίας, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα αυξημένων πωλήσεων και κερδοφορίας με ευελιξία ως προς το μοντέλο λειτουργίας αλλά και ευκολία προσαρμογής του menu, format και πρότασης στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής στόχου. Αποτελεί μία από τις πιο πλήρεις, ανταγωνιστικές προτάσεις ισχυρής διαφοροποίησης και κερδοφορίας στην αγορά του street food.

Θέλω να ξεκινήσω το δικό μου THE ΤEXANS & JUAN’S CANTINA – 210 6756200

BUENO CREPA

Μοναδικό ταξίδι γευστικής απόλαυσης

Το Bueno Crepa αποτελεί μία πλούσια γευστική εμπειρία για τους λάτρεις της κρέπας και όχι μόνο.  Αφορά μια ολοκληρωμένη πρόταση καταστήματος που ευδοκιμεί στην τουριστική αγορά, καθώς ξεχωρίζει για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις ανταγωνιστικές τιμές. Ο κατάλογος μπορεί να καλύψει διαφορετικές ανάγκες, για όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς περιλαμβάνει πλούσια ποικιλία σε αλμυρές – γλυκές  κρέπες,  sandwiches, snacks και ροφήματα. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με το σύγχρονο design του καταστήματος, έχει καταστήσει το BUENO πόλο έλξης για όσους επιθυμούν ένα μοναδικό ταξίδι γευστικής απόλαυσης.

Θέλω να ξεκινήσω το δικό μου Bueno Crepa – 2106756200

zimari logo franchiseZIMARI

Καφές και λαχταριστές all day γεύσεις σε πολλαπλά format ισχυρής διαφοροποίησης για τουριστικές αγορές

Το ZIMARI αποτελεί μια all day επιλογή για τον σύγχρονο καταναλωτή ο οποίος λόγω ελλείψη χρόνου, επιθυμεί εύκολες και γρήγορες αλλά ταυτόχρονα ποιοτικές επιλογές coffee & snack καθώς αναζητά μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης και ποιοτικού χρόνου στην καθημερινότητά του. Στα 5 καταταστήματα του δικτύου στην Αθήνα μπορεί κανείς να δοκιμάσει speciality καφέ, χυμούς και άλλα ροφήματα, επιλεγμένα προϊόντα ζύμης, την πιο πλήρη γκάμα σε σάντουιτς, σαλάτες, burgers – κλαμπ sandwich, γλυκά και παγωτό σε ένα μοντέρνο και όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον. Η επιχειρηματική πρόταση εφαρμόζεται σε δύο  format: Flagship, συνδυάζει ομαλά take away και sit in εμπειρία με service ή χωρίς, γίνεται αγαπημένο στέκι για όλη την διάρκεια της ημέρας και street format όπου προσφέρει την πιο πλήρη και ανταγωνιστική take away street coffee & food πρόταση. Η ευελιξία των δύο format, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ZIMARI προσφέρει μια ολιστική εμπειρία στον καταναλωτή, αναγνωρισμένης ποιότητας επιλογές, το πληρέστερο προϊοντικό μείγμα στην καφεστίαση και ευέλικτη πρόταση, αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν πρόταση διαχρονικά υψηλής απόδοσης για έναν franchisee που δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο.

Θέλω να ξεκινήσω το δικό μου ZIMARI

BRISKET BRO

Πάθος για αληθινό φαγητό

Το Brisket Bro είναι ο προορισμός για να απολαύσει κανείς αληθινό φαγητό, φτιαγμένο με υπομονή, επιμονή, πολλή αγάπη και φροντίδα. Μπορεί κανείς να απολαύσει την αυθεντική συνταγή του φημισμένου αμερικάνικου brisket και αυθεντικές γεύσεις από τρυφερά, γευστικά Black Angus brisket, pulled pork, BBQ spare ribs, smashed burger.  Όλα σιγοκαπνισμένα και στη συνέχεια σιγοψημένα, έτσι ώστε ο καταναλωτής να βιώσει την απόλυτη εμπειρία του φαγητού, όπως στο Τέξας. Το Brisket Bro αποτελεί  πρόταση ισχυρής διαφοροποίησης για την τουριστική αγορά, καθώς συνδυάζει την ισχυρή ταυτότητα, με την ευελιξία και ταχύτητα εξυπηρέτησης ενός street food concept με την ποιότητα και εμπειρία θεματικού εστιατορίου casual dining  – δημιουργώντας τη δική του κατηγορία.  Αποτελεί δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο με 4 καταστήματα και ήδη το 1ο franchise έκανε δυναμικό άνοιγμα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Αποτελεί πρόταση ισχυρής διαφοροποίησης και ταυτότητας για τουριστικές αγορές.

Θέλω να ξεκινήσω το δικό μου Brisket Bro – 2106756200

mon kooloor newMON KOOLOOR

Η επιτυχία μοσχοβολά κουλούρι

Περνώντας έξω από ένα κατάστημα Mon Kooloor η χαρακτηριστική μυρωδιά του φρεσκοψημένου κουλουριού και του φρέσκου καφέ σίγουρα θα σου τραβήξουν την προσοχή. Στα καταστήματα δημιουργούνται ουρές πελατών που ανυπομονούν να γευτούν την εντυπωσιακή ποικιλία κουλουριών που παρασκευάζεται αποκλειστικά στα ανοιχτά εργαστήρια, καθώς και τον ανώτερης ποιότητας καφέ από εξαιρετικές ποικιλίες. Συνδυάζοντας το κουλούρι με τον καφέ και τον φρεσκοστημένο χυμό, σ’ ένα value for money deal και προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία προϊόντων, η αλυσίδα franchise Mon Kooloor καλύπτει την ανάγκη του επισκέπτη σε τουριστικές αγορές αλλά και των εργαζόμενων και κατοίκων στο νησί για ένα γεύμα γρήγορο, φρέσκο και οικονομικό  -το απόλυτο Ελληνικό καθημερινό σνακ. Αποτελεί το πιο ολοκληρωμένο concept στην κατηγορία κουλούρι καθώς και μία ασφαλή και ταυτόχρονα διαχρονικά κερδοφόρα επιλογή για έναν franchisee με θέληση προσωπικής ενασχόλησης, οικογένειες ή multibrand franchisees,  που αναζητούν επένδυση σε τουριστικές αγορές, με το δίκτυο franchise του Mon Kooloor να βρίσκεται στο δεύτερο κύμα δυναμικής ανάπτυξης 35 εν λειτουργία καταστημάτων σε όλη την επικράτεια, αποτελώντας No1 επιλογή στην κατηγορία του.

Θέλω να ξεκινήσω το δικό μου Mon Kooloor

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ