Αρχική Ειδικές εκδόσειςΘεματικά αφιερώματα DAVINCI ARTISAN GELATO Αυθεντικές γεύσεις! Συναρπαστικές ευκαιρίες! Εκπληκτικές αποδόσεις!

DAVINCI ARTISAN GELATO Αυθεντικές γεύσεις! Συναρπαστικές ευκαιρίες! Εκπληκτικές αποδόσεις!

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Η gelateria DAVINCI ARTISAN GELATO επενδύει σταθερά στην ανώτερη ποιότητα, στην άψογη εξυπηρέτηση και στις ελκυστικές τιμές. Η εκπαίδευση και η συνεχής στήριξη στους συνεργάτες, ενισχύουν τις προϋποθέσεις επιτυχίας ενός concept που γνωρίζει ήδη μεγάλη αποδοχή από το ευρύ κοινό και οδηγεί σε μια επωφελή συνεργασία και για τις 2 πλευρές.

 Η περίοδος 2016 – 2017 αναδεικνύεται σε μια εξαιρετική χρονιά για τη DAVINCI ARTISAN GELATO και τους franchisees της σε Κηφισιά, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης και Κύ­προ… Μέσα από πολλαπλές διαδρομές, η μονα­δική γεύση συναντά την επιτυχία!

DAVINCI.franchiseeΜια gourmet gelateria που αναπτύσσεται
δυναμικά σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Οι απολαυστικές ιταλικές συνταγές, ο χώρος που προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε επισκέπτη, το ευρύ προϊοντικό μείγμα με τις ποι­κίλες και διαφορετικές μεταξύ τους προτάσεις και τα υψηλά περιθώρια κέρδους, συναποτε­λούν τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα ενός πρωτοποριακού και δυναμικού concept υψηλών προδιαγραφών σε έναν ιδιαίτερα απαι­τητικό κλάδο.

davinci gelatoΜε 8 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο η DAVINCI αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρη­ματική πρόταση κατάλληλη για τον franchisee που αναζητά κερδοφορία, αποδόσεις, ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Μια εξαιρετική πορεία που αποδεικνύει τη δυναμική και τη διάρ­κειά της σε κάθε βήμα της. Στο αστικό περιβάλλον της πόλης, σε εμπορικές ζώνες, σε τουριστικές περιοχές. Πολλαπλά μοντέλα και μια μοναδική γεύση… αυτήν της επιτυχίας.

Παράλληλα, το νέο κατάστημα που άνοιξε το φετινό καλοκαίρι στη Λάρνακα σηματοδοτεί την έναρξη της διεθνούς ανάπτυξης της αλυ­σίδας, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμικό­τητα του brand.

Το ΝΟ1 GelatoΤης Εστίασης

Η DAVINCI ARTISAN GELATO εμπλουτίζει την εστίαση με ξεχωριστά προϊόντα ανώτερης ποι­ότητας που μας μυούν στον μαγικό κόσμο του ιταλικού gelato. Παρασκευάζονται από φρέσκα και αγνά υλικά, πιστά στις αρχές της υγιεινής δια­τροφής, προσφέροντας επιλογές σε όλους, ακό­μα και σε αυτούς που θέλουν να ακολουθήσουν έναν πιο “healthy” τρόπο ζωής.

davinci.dora

Το DAVINCI είναι μια οικονομική και γλυκιά από­λαυση για όλους! Από τον πιο μικρό, μέχρι και τον πιο μεγάλο. Και για άντρες και για γυναίκες αλλά και για αθλητές, διατηρώντας σε υψηλά επί­πεδα καθημερινά την επισκεψιμότητα κάθε ση­μείου. Η ευρεία προϊοντική γκάμα δίνει επιλογές για όλα τα γούστα, προσφέροντας υγιεινές δια­τροφικές απολαύσεις σε πολλαπλά και διαφορε­τικά μεταξύ τους κοινά.

Με τύπους καταστημάτων προσαρμοσμένους στις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς και περιοχής, η gelateria DAVINCI ARTISAN GELATO ανοίγει νέες προοπτικές στον υποψήφιο συνεργάτη, κα­θώς προσφέρει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό προϊόν, ανώτερης ποιότητας και ζήτησης για κάθε επο­χή του χρόνου.

Ένα Δυναμικό Brand Σε Μια Δυναμική Αγορά

Η ευρεία προϊοντική γκάμα αυξάνει το περιθώ­ριο κέρδους κάθε επενδυτή και τα πολλαπλά κοι­νά στα οποία απευθύνεται ανεβάζουν την κερ­δοφορία στα ύψη όλους τους μήνες του χρόνου. Πρόκειται για μια αποδοτική επιχειρηματική πρό­ταση ιδανική και για family business, καθώς επί­σης προσφέρει την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

davinci.gelati

«Στο DAVINCI ARTISAN GELATO εντοπίσαμε την ανάγκη του κόσμου για νέες γεύσεις, διαφορε­τικές και ποιοτικές. Επιβεβαιωθήκαμε για αυτό, καθώς από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του καταστήματος ο κόσμος μας εμπιστεύτη­κε και μας στηρίζει ακόμα», εξηγεί ο κ. Αλέξης Βλαβιανός, franchisee στο VARKIZA RESORT YABANAKI BEACH.

davinci.cheesecake.2017

…Και Με Συστάσεις Από Τους Ειδικούς  

«Θα σύστηνα αδιαμφισβήτητα σε έναν franchisee να επενδύσει στο DAVINCI ARTISAN GELATO από θέμα ποιότητας και συνεργασίας, αρκεί σαφώς και το σημείο του μαγαζιού του να ευνοεί», συ­μπληρώνει ο κ. Α. Βλαβιανός.

Η κατάλληλη προετοιμασία και εκπαίδευση του προσωπικού, αλλά και η συνεχής στήριξη της εταιρείας στους συνεργάτες της, ενισχύουν τις προϋποθέσεις επιτυχίας ενός concept που γνω­ρίζει ήδη μεγάλη αποδοχή.

davinci.xonakiFranchising με μοναδικές, χειροποίητες και αυθεντικές ιταλικές γεύσεις.

«Οι νέοι συνεργάτες πρέπει να αναζητήσουν εκεί­νες τις αλυσίδες που ξεχωρίζουν στην αγορά τους, έχουν σωστές διαδικασίες, ένα διαφοροποιημένο προϊόν, ένα ισχυρό brand που αποδεικνύει την αξία του σταθερά και αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση που εμπιστεύεται το κοινό. Δεν έχει νόη­μα να κυνηγάμε το γρήγορο, αλλά το σταθερό κέρ­δος», τονίζει με έμφαση ο κ. Μιχάλης Αμουργιανός, συνιδρυτής της δημοφιλούς αλυσίδας.

Μια GelateriaΓια Όλα Τα Γούστα

Η DAVINCI ARTISAN GELATO έχει επιτύχει να αποκτήσει πιστό και επαναλαμβανόμενο κοινό σε κάθε ηλικιακό group, ανεξαρτήτως χώρας. Ντόπιοι και ξένοι το ζητούν μετά μανίας και φαί­νονται να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα.

Davinci Artisan Gelato.logoΗ εξειδίκευση, η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η θέληση για διαρκή εξέλιξη και παροχή των καλύ­τερων δυνατών υπηρεσιών, οδηγούν στην επιτυ­χία κάθε νέο κατάστημα που ανοίγει και εντάσσε­ται στην αλυσίδα. Η εταιρεία είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει να βρεθεί το καλύτερο δυνατό ση­μείο και με τα κατάλληλα εφόδια να καθοδηγή­σει τους νέους συνεργάτες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο κ. Α. Βλα­βιανός από το VARKIZA RESORT YABANAKI BEACH, «η εταιρεία μας στήριξε από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ενι­σχύοντας την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία ενός ισχυρού brand και συμβάλλοντας κατ’ επέ­κταση και στη δική μας επιτυχία».

Με προϊόντα για όλες τις εποχές του χρόνου, η DAVINCI ARTISAN GELATO απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα του κοινού. Μια αυθεντική gelateria που ξέρει πώς να δημιουργεί τις κα­λύτερες προϋποθέσεις για άμεση κερδοφορία και απόσβεση για τους συνεργάτες της, προ­σβλέποντας σε συνεχή ανάπτυξη πανελλαδικά καθώς και στο εξωτερικό.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Βασίλης Καπάταης
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 50 εως 150 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €72.000
 • Entry fee: €12.000
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 6
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 2
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 8
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2012 / 2016
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Πακέτο Franchise:

  Επιλογή καταλληλότερου σημείου, Αποκλειστικότητα περιοχής, Παράδοση με το κλειδί στο χέρι, Ολοκληρωμένη εκπαίδευση, Εγχειρίδια λειτουργίας, Αποτελεσματικό Marketing, Χρηματοοικονομικό Planning κ.λπ.

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Τουριστικοί προορισμοί
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Πρόταση franchise Davinci Artisan Gelato εδώ!

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ