Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχηΤΕΥΧΟΣ 78 ZIMARI | Μια στιβαρή επιχειρηματική πρόταση με αποτύπωμα
ZIMARI: Η ευέλικτη επιχειρηματική πρόταση

ZIMARI | Μια στιβαρή επιχειρηματική πρόταση με αποτύπωμα

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το ZIMARI είναι μια all day επιλογή για τον σύγχρονο καταναλωτή που αναζητά γρήγορες και νόστιμες επιλογές γευμάτων.
Το ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο του, που δίνει στον franchisee τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο format, εγγυάται τη βέλτιστη αξιοποίηση του σημείου και της τοπικής αγοράς ενδιαφέροντος.

Όταν δημιουργήθηκε το ZIMARI, η ομάδα του ήξερε πολύ καλά ότι δεν ανακαλύπτει τον τροχό, μα ήθελε να προσφέρει κάτι που θα το έκανε να ξεχωρίζει: ειλικρίνεια και υπευθυνότητα. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ZIMARI, Ιουλιανός Κίππης: «Ο πελάτης πάει σε πολλά καταστήματα, αλλά αν βρει καλό περιβάλλον, καλή ποιότητα, καλές τιμές και μια ανθρώπινη συμπεριφορά, τότε θα ξανάρθει». Το ZIMARI βασίζεται στην εξαιρετική πρώτη ύλη, καθώς η ποιότητα είναι για την ομάδα του το άλφα και το ωμέγα. Ιταλικός καφές ιδιαίτερα γευστικής ποικιλίας, υγιεινές σαλάτες, απολαυστικά sandwich για τις μεγάλες πείνες αλλά και οι φημισμένες του χειροποίητες πίτες είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές που έχει όποιος προτιμήσει ένα από τα καταστήματα ZIMARI.

zimari logo franchiseZIMARI THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023

Ποιότητα και εξυπηρέτηση

Στο ZIMARI δεν αφήνεται τίποτα στην τύχη του – ούτε καν το όνομα. Το ζυμάρι είναι κάτι ζωντανό, πλάθεται με τα χέρια, είναι στιβαρό και έχει αποτύπωμα, αντιπροσωπεύοντας όλα αυτά που πρεσβεύει και το ίδιο το δίκτυο. Στα καταστήματά του, ο πελάτης αντιμετωπίζεται ανθρώπινα και χωρίς να πιέζεται.
«Όταν κάποιος μπει στο κατάστημα, πρέπει να νιώθει ασφαλής. Και στο φαγητό, και στο περιβάλλον, και στην καθαριότητα και στην απόδειξη» εξηγεί ο Ιουλιανός Κίππης.

Η ομάδα του ZIMARI γνωρίζει καλά τις ανάγκες της αγοράς και πώς να τις υποστηρίξει σε κάθε βήμα.

Format για κάθε ανάγκη

Το ZIMARI μετρά ήδη έξι καταστήματα με πιο πρόσφατο μέλος αυτό της Νέας Φιλαδέλφειας, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 30 Οκτωβρίου. Η επιχειρηματική πρόταση franchise ZIMARI είναι ιδιαίτερα ευέλικτη, καθώς παρέχει πολλαπλά format καταστημάτων τα οποία αξιοποιούν τα χαρακτηριστικά της κάθε τοπικής αγοράς.
Ερχόμενος στην οικογένεια του ZIMARI, o συνεργάτης επωφελείται από:

  • Το ολοκληρωμένο concept, με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης που ανταποκρίνονται στα θέλω του σύγχρονου καταναλωτή.
  • Tην πολυετή εμπειρία που έχει o franchisor στον χώρο της εστίασης.
  • Το πλούσιο προϊοντικό μείγμα, το οποίο ικανοποιεί τις ανάγκες του καταναλωτή κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας.
  • Τις πολλαπλές πηγές εσόδων. Η ομάδα του ZIMARI έχει ενισχύσει τη δραστηριότητά του με νέες υπηρεσίες, προσελκύοντας μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού μέσω take away, delivery και sit in.
  • Τα πολλαπλά format καταστημάτων. Ο συνεργάτης έχει την ευελιξία να επιλέξει τον ιδανικό τύπο καταστήματος που ταιριάζει στην περιοχή δραστηριοποίησής του.
  • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, μέσω του οποίου ο υποψήφιος συνεργάτης μαθαίνει όλα όσα χρειάζεται για την επιτυχημένη λειτουργία της δικής του επιχείρησης.
  • Συνεργασίες με εγκεκριμένους προμηθευτές που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την ποιότητα και τη φρεσκάδα των πρώτων υλών.
  • Συνεχή υποστήριξη, με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών και την αύξηση της συχνότητας των φίλων του brand. Η ομάδα δίνει έμφαση σε εικόνα και ενέργειες μάρκετινγκ και PR από τις οποίες επωφελείται το δίκτυο συνολικά.

Το ZIMARI τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER FAMILY FRIENDLY FRANCHISE στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023, καθώς στηρίζει την οικογένεια και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ευημερίας κι επαγγελματικής ανέλιξης, έχοντας υιοθετήσει μια κουλτούρα αμεσότητας, αμοιβαιότητας και υπεύθυνου franchising.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ