Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις ZIMARI: Η φρέσκια πρόταση που «πλάθει» επιχειρηματικές ευκαιρίες

ZIMARI: Η φρέσκια πρόταση που «πλάθει» επιχειρηματικές ευκαιρίες

σύνταξη thodoris
0 σχόλια

Το ZIMARI κάνει τη διαφορά τα τελευταία χρόνια στην καφεστίαση, διεκδικώντας επάξια τον τίτλο της πληρέστερης επιχειρηματικής πρότασης στην κατηγορία. Ο νέος franchisee κεφαλοποιεί τη δύναμη ενός brand συνώνυμο με την ποιότητα και καλείται να συμμετέχει σε μία επένδυση διαχρονικά ελκυστικών αποδόσεων και ισορροπίας ελεύθερου χρόνου και επαγγελματικής ενασχόλησης. Η μεγάλη προϊοντική γκάμα καλύπτει πολλαπλές καταναλωτικές ανάγκες, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τις ποιοτικές πρώτες ύλες, αλλά και τη φιλική εξυπηρέτηση.

Την αγαπημένη συνήθεια του σύγχρονου καταναλωτή αποτελεί το ZIMARI, που προσφέρει δημοφιλείς, ποιοτικές και γρήγορες επιλογές coffee & snack. Πρόκειται για την πιο πλήρη και ανταγωνιστική πρόταση στην κατηγορία, καθώς περιλαμβάνει ένα ελκυστικό «πακέτο» για όλες τις ώρες της ημέρας, κάτι που το καθιστά ως επιχειρηματική ευκαιρία για τον franchisee που ενδιαφέρεται για μία επένδυση με χαρακτηριστικά σταθερότητας, διαφοροποίησης και διαχρονικά ελκυστικής απόδοσης. Όλα ξεκίνησαν το 2014 όταν η ομάδα του ZIMARI αποφάσισε να χτίσει ένα διαφορετικό concept βασισμένο στην οικειότητα και την αμεσότητα της ζύμης. Ζυμάρι σημαίνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα, έτσι γεννήθηκε το ZIMARI. Σήμερα, με πέντε καταστήματα στην Αττική, διατηρεί αναλλοίωτες τις βασικές αξίες που το γέννησαν: την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένης εμπειρίας στον πελάτη.

zimari logo franchise

Το σημείο που κάνει το ZIMARI να ξεχωρίζει στην κατηγορία, είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και η παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων κάθε στιγμή της ημέρας.

zimari panepistimiou franchise snack take away

Ολοκληρωμένη πρόταση στην καφεστίαση

Το σημείο που κάνει το ZIMARI να ξεχωρίζει στην κατηγορία, είναι η παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων κάθε στιγμή της ημέρας, για όποιον ψάχνει ένα value for money και comfort γεύμα. Από νωρίς το πρωί, ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει μέσα από μια πλούσια παλέτα γεύσεων από παραδοσιακές πίτες και ζύμες, φτιαγμένες από αγνά, ποιοτικά υλικά. Και επειδή η ημέρα δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς καφέ, ο speciality, ιταλικός καφές ανώτερης ποιότητας που σερβίρεται στα καταστήματα του ZIMARI, συμπληρώνει ιδανικά ένα πλήρες πρωινό. Για τα μικρά διαλείμματα μέσα στην ημέρα, το ZIMARI φροντίζει να προσφέρει πολλές γευστικές επιλογές σε snacks: από κρουασάν, μέχρι μπισκότα, muffins, κουλούρι Θεσσαλονίκης αλλά και χειροποίητες μπάρες βρώμης που βγαίνουν καθημερινά από τον φούρνο των καταστημάτων.

Απαντώντας ταυτόχρονα στις νέες τάσεις στην καφεστίαση και τον χώρο του snack, το ZIMARI προσφέρει πλούσιες επιλογές για brunch αλλά και healthy επιλογές. Οι προτάσεις προς τον καταναλωτή βασίζονται στις σαλάτες με λαχανικά και super foods ή στα πλήρη lunch boxes με βάση τον τόνο, τον σολωμό και την pasta. Επιπλέον, το ZIMARI περιέχει μεγάλη ποικιλία από burgers και κλαμπ sandwich, ενώ τα εργαστήρια που βρίσκονται μέσα σε κάθε κατάστημα ZIMARI παράγουν καθημερινά πολλά απολαυστικά γλυκά.Το ZIMARI είναι ένα πετυχημένο concept που περιλαμβάνει πολλαπλά formats καταστημάτων, ώστε να αξιοποιούνται και οι τρεις πηγές πωλήσεων: sit in, delivery, take away. Με αυτόν τον τρόπο ο συνεργάτης διασφαλίζει τη βέλτιστη αξιοποίηση του σημείου και της τοπικής αγοράς ενδιαφέροντος.

ZIMARI

Υπεύθυνο σύστημα franchise

Η υπευθυνότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό που διακρίνει τις συνεργασίες του ZIMARI, με τους ανθρώπους του να παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον νέο franchisee, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην τοπική αγορά.

Το σύστημα franchise ZIMARI προσφέρει:

  • Ολοκληρωμένο concept με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή
  • Υποστήριξη από ένα ισχυρό δίκτυο, με πολυετή εμπειρία στον χώρο
  • Πλούσιο προϊοντικό μείγμα, το οποίο εμπλουτίζεται διαρκώς
  • Πρόταση προς τον καταναλωτή που χαρακτηρίζεται από value for money επιλογές
  • Πολλαπλά format καταστημάτων τα οποία αξιοποιούν τα χαρακτηριστικά της τοπικής αγοράς

Η πρόταση franchise ZIMARI απευθύνεται στον συνεργάτη που αναζητά μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία, με ισχυρή ταυτότητα και διαφοροποίηση. Επιπλέον με τα αποδοτικά εργαλεία που προσφέρει η ομάδα του ZIMARI, δίνεται η ευκαιρία στον franchisee επίτευξης εξαιρετικής ισορροπίας ελεύθερου χρόνου και εργασίας, καθώς και η σιγουριά δημιουργίας διαχρονικών ελκυστικών εισοδημάτων και ευκαιριών επιχειρηματικής ανέλιξης.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ