Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Zimari: Φιλική και comfort all day επιλογή

Zimari: Φιλική και comfort all day επιλογή

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το Zimari είναι το take away snack franchise που συνδυάζει τη φιλικότητα και την αμεσότητα, με ολοκληρωμένες προτάσεις που καλύπτουν κάθε καταναλωτική συνήθεια για ένα γρήγορο, αλλά όχι πρόχειρο γεύμα. Το Zimari αποτελεί μια επιχειρηματική ευκαιρία για τον franchisee που ενδιαφέρεται για έναν all day προορισμό που προσφέρει value for money επιλογές και εξασφαλίζει κερδοφορία χτίζοντας πιστό κοινό.

 Τα προϊόντα ζύμης και οι σφολιάτες αποτελούν μια εξαιρετικά δημοφιλή επιλογή μεταξύ των καταναλωτών. Η ομάδα του Zimari, το 2014 αποφάσισε να χτίσει ένα διαφορετικό concept βασισμένο στην οικειότητα και την αμεσότητα της ζύμης. Για τους ίδιους ζυμάρι σημαίνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Έτσι, γεννήθηκε το Zimari. Με πρώτο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, στη Σταδίου, επεκτείνεται διαρκώς με στρατηγική και σύστημα, κρατώντας αναλλοίωτες τις βασικές αξίες που το γέννησαν: την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και την παροχή ολοκληρωμένης εμπειρίας στον πελάτη.

zimari franchise kafes 1920x1280

Ζύμες και πλούσια γκάμα προϊόντων

Το σημαντικό σημείο διαφοροποίησης του Zimari από άλλες προτάσεις στον χώρο του take away snack, είναι η διευρυμένη λειτουργία και η παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων κάθε στιγμή της ημέρας, για όποιον ψάχνει ένα value for money και comfort γεύμα. Η επιτυχής καθημερινή λειτουργία του Zimari είναι μια ευχάριστη πρόκληση για τον franchisee που είναι αποφασισμένος να λειτουργήσει την επιχείρησή του ο ίδιος.

Από νωρίς το πρωί ο επισκέπτης στο Zimari μπορεί να διαλέξει μέσα από μια πλούσια παλέτα γεύσεων από παραδοσιακές πίτες και ζύμες, φτιαγμένες από αγνά, ποιοτικά υλικά. Και επειδή η ημέρα δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς καφέ, ο speciality, ιταλικός καφές ανώτερης ποιότητας που σερβίρεται στα καταστήματα του Zimari, συμπληρώνει ιδανικά ένα πλήρες πρωινό. Για τα μικρά διαλείμματα μέσα στην ημέρα, το Zimari φροντίζει να προσφέρει πολλές γευστικές επιλογές σε snacks: από κρουασάν, μέχρι μπισκότα, muffins, κουλούρι Θεσσαλονίκης αλλά και χειροποίητες μπάρες βρώμης που βγαίνουν καθημερινά από τον φούρνο των καταστημάτων. Απαντώντας στις νέες τάσεις στην καφεστίαση και τον χώρο του snack, το Zimari εμπλούτισε το μενού του με επιλογές για brunch αλλά και healthy. Οι προτάσεις προς τον καταναλωτή βασίζονται στις σαλάτες με λαχανικά και super foods ή στα πλήρη lunch boxes με βάση τον τόνο. τον σολωμό και την pasta.

Για να κρατήσει happy και το κοινό που επιμένει στο γρήγορο και ποιοτικό φαγητό, με λιγότερη έγνοια για τις θερμίδες, το Zimari προσφέρει μεγάλη ποικιλία από burgers και κλαμπ sandwich. Και επειδή καμία πρόταση για φαγητό δεν μπορεί να θεωρείται ολοκληρωμένη χωρίς γλυκό, τα εργαστήρια που βρίσκονται μέσα σε κάθε κατάστημα Zimari παράγουν καθημερινά πολλά γευστικά γλυκά, από cheesecakes και κορμούς, μέχρι τάρτες, κέικ και μηλόπιτες.

zimari logo franchise

Το ζυμάρι είναι στιβαρό, είναι μια ευθύνη. Το ζυμάρι αντιπροσωπεύει την καθημερινότητά μας. Είναι παντού. Και όποιος το κάνει πρέπει να το κάνει σωστά. Αντιπροσωπεύει τη σοβαρότητα και τη συνέπεια.

Ομάδα Zimari

Ευελιξία και πολλές ροές πελατών

Το Zimari επιδιώκει τη διείσδυση στις τοπικές αγορές με γνώμονα τέσσερα στοιχεία: αμεσότητα, οικειότητα, φιλικότητα, ποιότητα. Για τον σκοπό αυτό, γίνεται εξαρχής επιλογή του βέλτιστου σημείου, ώστε να εξασφαλιστεί η προσέλκυση πελατών. Στη συνέχεια, επιλέγεται το κατάλληλο format που θα αξιοποιήσει τις υφιστάμενες ροές πελατών και θα φέρει επαναληψιμότητα. Στο Zimari αξιοποιούνται και οι τρεις ροές πελατών: sit in, delivery, take away, για μέγιστη κερδοφορία και δημιουργία οικονομίας κλίμακας.

Εξάλλου το κοινό στο οποίο απευθύνεται το Zimari δεν έχει ηλικιακό όριο. Κάθε άνθρωπος που επιθυμεί ποιοτικό φαγητό και το θέλει στο χέρι, απευθύνεται στο Zimari. Αυτή η πολυσυλλεκτικότητα του concept και ο ποιοτικός χαρακτήρας του Zimari, του προσδίδουν μοναδικότητα και διαφοροποίηση με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί να γίνει αγαπημένη, καθημερινή συνήθεια σε διαφορετικά κοινά. Από τον ανθρώπου που μετακινείται από ή προς τη δουλειά του, μια νεανική παρέα που ψάχνει έναν ήσυχο χώρο για έναν γρήγορο καφέ ή έναν bachelor που αναζητά στα γρήγορα και ένα χορταστικό, πλήρες γεύμα.

Υπεύθυνο και ολοκληρωμένο σύστημα franchise

Η υπευθυνότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που μεταφέρεται και στις συνεργασίες που συνάπτει η ομάδα πίσω από το Zimari. Ο franchisee που θα επιλέξει το Zimari είναι έτοιμος να σηκώσει τα μανίκια και να ηγηθεί της ανάπτυξης του καταστήματός του και να πρωταγωνιστήσει στην τοπική αγορά. Η ομάδα του Zimari θα τον ενθαρρύνει με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης ώστε να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις καθημερινές λειτουργίες αλλά και να διεισδύσει καλύτερα στην τοπική αγορά. Το σύστημα franchise του Zimari προσφέρει:

 • Ολοκληρωμένο concept με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή.
 • Υποστήριξη από ένα ισχυρό δίκτυο, με πολυετή εμπειρία στον χώρο.
 • Πλούσιο προϊοντικό μείγμα, το οποίο εμπλουτίζεται διαρκώς.
 • Απεύθυνση σε ένα πιστό κοινό, που συνεχώς ανανεώνεται.
 • Πρόταση προς τον καταναλωτή που χαρακτηρίζεται από value for money επιλογές.
 • Πολλαπλά format καταστημάτων τα οποία αξιοποιούν τα χαρακτηριστικά της τοπικής αγοράς.

zimari stadiou 20190130 pe

Η εκπαίδευση και η συνεργασία που προσφέρει το Zimari δίνει έμφαση στις ιδιαιτερότητες και δεξιότητες του κάθε συνεργάτη, ώστε να βρίσκεται η κατάλληλη φόρμουλα επιχειρηματικής ανάπτυξης με κερδοφορία και ασφάλεια της επένδυσης. Τα εφόδια που δίνει το Zimari στον νέο franchisee είναι:

 • Επιλογή κατάλληλου σημείου
 • Αποκλειστικότητα περιοχής
 • Επιλογή στο format του καταστήματος
 • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης
 • Τεχνογνωσία 
 • Συνέχεια στην εφοδιαστική αλυσίδα
 • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ
 • Συνεχής υποστήριξη

Το Zimari αποτελεί το κατάλληλο franchise για τον franchisee που ζητά τη δημιουργία κοινότητας, η οποία βοηθά την επίτευξη των στόχων πωλήσεων του κάθε καταστήματος και ψάχνει να συνεργαστεί με έναν franchisor που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των franchisees. Η επένδυση στο Zimari βοηθά τελικά ώστε να μπορούν οι franchisees να αποφασίζουν αποτελεσματικά για την επιχείρησή τους.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ