Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις YES WE FIX IT: Επισκευές όλων των ηλεκτρονικών συσκευών οικονομικά και αξιόπιστα

YES WE FIX IT: Επισκευές όλων των ηλεκτρονικών συσκευών οικονομικά και αξιόπιστα

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Μια ευκαιρία franchise με δυναμικό παρόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον, στην καλπάζουσα αγορά της τεχνολογίας! Οι άνθρωποι της Yes We Fix It, επισκευάζουν από κινητά και τηλεοράσεις, έως PC και tablets, χτίζοντας σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες, οι οποίοι τους εμπιστεύονται ξανά και ξανά.

Η YES WE FIX IT εφαρμόζοντας ένα ολιστικό πακέτο υπηρεσιών που διακρίνεται από την μακρόχρονη εμπειρία και την προσήλωση στην ποιότητα, σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές, είναι η μοναδική αλυσίδα που επισκευάζει τόσο μεγάλο εύρος ηλεκτρονικών συσκευών με πυξίδα την αφοσίωση στους πελάτες της. Όσο για τον στόχο της εταιρείας, το όνομα τα λέει όλα:YES WE FIX IT! Όπως τονίζουν οι ιδρυτές άλλωστε, «Αν δεν το φτιάξουμε εμείς δεν θα το φτιάξει κανείς!».
Την εποχή που η Τεχνολογία βρίσκεται κυριολεκτικά σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς μας, οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο χώρο της επιχειρηματικότητας είναι πολλές. Ποιες όμως ξεχωρίζουν πραγματικά;
Οι άνθρωποι της YES WE FIX IT, έχοντας αντιληφθεί την ανάγκη του της αγοράς για ευέλικτες, ποιοτικές και ταυτόχρονα οικονομικές υπηρεσίες, έχουν δημιουργήσει ένα concept που με τον πιο απλό τρόπο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών, συνδέοντας το όνομά της εταιρείας με την αξιοπιστία και την άμεση εξυπηρέτηση! Η επιτυχία του του εγχειρήματος όμως, δεν ήρθε καθόλου τυχαία, καθώς οι ιδρυτές της εταιρείας, Σπύρος Μόρφης και Γιάννης Ασπροκουτελάκης, έχοντας λειτουργήσει ως ομάδα σε αρκετές πολυεθνικές εταιρίες του χώρου της τεχνολογίας είχαν ανακαλύψει από καιρό το κενό στην αγορά των επισκευών και μελέτησαν επισταμένως όλα τα ενναλακτικά μοντέλα που θα μπορούσαν να καταστήσουν βιώσιμο ένα τέτοιο επιχειρηματικό βήμα.

Ό υποψήφιος franchisee δεν απαιτείται να έχει εξειδικευμένες γνώσεις καθώς η Yes We Fix It, προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και διαρκή υποστήριξη!

Εμπειρία, Τεχνογνωσία, Διαφάνεια
Είναι αλήθεια πως αρκετά καταστήματα προκειμένου να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα δεν έχουν άτομα με εξειδικευμένη γνώσης ηλεκτρονικών επισκευών κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η συσκευή του πελάτη να βρίσκεται σε ακατάλληλα χέρια. Στη YES WE FIX IT, ο πελάτης δε θ΄ ακούσει ποτέ τη φράση «Αφήστε το και βλέπουμε…». Το προσωπικό των καταστημάτων είναι άρτια εκπαιδευμένο και μπορεί να διορθώσει όποια βλάβη και αν έχει οποιαδήποτε συσκευή, αξιοποιώντας στο έπακρο τη 15ετή πείρα των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την εταιρεία. Σύμφωνα με τους ίδιους, «η μεγαλύτερη ικανοποίησή μας είναι η χαρά του πελάτη για τη λύση στο πρόβλημα του και αυτό είναι που έχει δημιουργήσει τη μοναδική ταυτότητα του YES WE FIX IT. Όταν μας χρειαστούν είμαστε δίπλα τους, χωρίς καθυστερήσεις και πάντα με προσήλωση στην ποιότητα των ανταλλακτικών και των υπηρεσιών».
Ένα ακόμα στοιχείο που διαφοροποιεί το YES WE FIX IT από τα υπόλοιπα καταστήματα του χώρου, είναι το γεγονός πως δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να παρακολουθήσει με τα ίδια του τα μάτια την πορεία της επισκευής της συσκευής του, κάνοντας την επίσκεψή του μία ολοκληρωμένη τεχνολογική εμπειρία!

Κερδοφόρο προϊοντικό μείγμα
Αξίζει να σημειωθεί πως το προϊοντικό μείγμα δεν περιορίζεται στο service καθώς ο επισκέπτης θα βρει στο κατάστημα δεκάδες προϊόντα τεχνολογίας, από επιλεγμένα κινητά και tablets μέχρι τα πιο trendy gadgets της αγοράς, αυξάνοντας σημαντικά τις πηγές εσόδων. Ταυτόχρονα, η φιλική εξυπηρέτηση δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και επαναληψιμότητα!

Στρατηγικές συνεργασίες
Παράλληλα, η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, υποστηρίζεται από την αυστηρή επιλογή των ανταλλακτικών, καθώς η εταιρεία συνεργάζεται με έναν σημαντικό αριθμό αξιόπιστων προμηθευτών έχοντας χτίσει ένα ευρύ δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών που της δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται με αμεσότητα στις ανάγκες του πελάτη, αλλά και του υποψήφιου franchisee. Στη YES WE FIX IT υπάρχει ειδικό τμήμα που επιλέγει τους προμηθευτές βάσει προδιαγραφών και stress testing όλων των ανταλλακτικών αλλά και προϊόντων που επιλέγει το εμπορικό τμήμα να εμπορεύεται μέσω του δικτύου της.
Επιπλέον, μέσω του οργανωμένου συστήματος tracking Packages που έχει εξασφαλίσει, η συσκευή μπορεί να έχει επιστραφεί επισκευασμένη στον τελικό καταναλωτή ακόμα και σε διάστημα τριών ημερών, πάντα με την εγγύηση καλής λειτουργίας που σε κάποιες περιπτώσεις είναι έως και εφ’ όρου ζωής!

Franchise με τους ειδικούς χωρίς να είστε ειδικός!
• Η απλότητα του concept σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που διακρίνει την εταιρεία, καθιστά το YES WE FIX IT, ως την ιδανική επιλογή franchise, για όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν με σιγουριά στην καλπάζουσα αγορά της Τεχνολογίας!
• Ο franchisee δεν είναι απαραίτητο να έχει εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και μπορεί να αισθάνεται σιγουριά σε κάθε του βήμα, καθώς η πολυετής πείρα της ομάδας που δημιούργησε την επιτυχημένη επιχειρηματική πρόταση, αποτελεί εχέγγυο για μία μακρά, σταθερή και αποδοτική πορεία.
• Η… εμμονή στην ποιότητα σε συνάρτηση με τις προσιτές τιμές, εξασφαλίζουν σταθερό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο.
• Η ευρεία γκάμα σε προϊόντα τεχνολογίας, δίνει τη δυνατότητα συμπληρωματικών πωλήσεων, αυξάνοντας σε μεγάλο βαθμό τη μέση απόδειξη!
• Το χαμηλό λειτουργικό κόστος περιορίζει σημαντικά το ύψος της επένδυσης και τα πάγια έξοδα.

Μια πρόταση franchise για εκείνους που θέλουν να επενδύσουν στο μαγικό και πάντα κερδοφόρο κόσμο της Τεχνολογίας, μέσω μίας πρότασης που χαρακτηρίζεται από την απλότητα και την αξιοπιστία, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Επωνυμία εταιρίας: YES WE FIX IT
 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 2106752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 30 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €25.000
 • Entry fee: €8.000
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 2
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 2
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2015/2017
 • Πακέτο Franchise:

  Η εμμονή στην ποιότητα σε συνάρτηση με τις προσιτές τιμές, εξασφαλίζουν σταθερό και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο. Η ευρεία γκάμα σε προϊόντα τεχνολογίας, δίνει τη δυνατότητα συμπληρωματικών πωλήσεων, αυξάνοντας σε μεγάλο βαθμό τη μέση απόδειξη.

  Το χαμηλό λειτουργικό κόστος περιορίζει σημαντικά το ύψος της επένδυσης και τα πάγια έξοδα.

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ