Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχηΤΕΥΧΟΣ 78 WORSHIP.COFFEE | Η ιεροτελεστία του καφέ δημιουργεί πετυχημένες επιχειρήσεις
Άνοιξε το νέο κατάστημα Worship.Coffee στο Μαρούσι

WORSHIP.COFFEE | Η ιεροτελεστία του καφέ δημιουργεί πετυχημένες επιχειρήσεις

Το Worship.Coffee δεν είναι ένα απλό street coffee. Προσφέρει στον άνθρωπο της πόλης εξυπηρέτηση, άνεση και value for money προϊόντα από το πρωί μέχρι το απόγευμα, ενώ δεν περιορίζεται μόνο στον καφέ. Παράλληλα υποστηρίζει τον franchisee να κερδίσει χρόνο, καθώς πρόκειται για ένα έτοιμο brand που προσφέρει αμέριστη υποστήριξη στους συνεργάτες του.

σύνταξη Stavroula
0 σχόλια

Το Worship.Coffee είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του: ένας χώρος λατρείας του καφέ. Εμπνευσμένο από την αισθητική του βραζιλιάνικου μοντερνισμού, αυτό το street coffee είναι καλαίσθητο και μινιμαλιστικό – σε αντίθεση με ό,τι έχουμε συνηθίσει. Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο concept για σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Αν η εμπειρία στο Worship.Coffee μπορεί να χαρακτηριστεί με δύο λέξεις, αυτές είναι «καθημερινή πολυτέλεια».
Τα value for money προϊόντα του –από καφέ και παραδοσιακές πίτες, μέχρι απολαυστικά sandwich και healthy snacks– δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο, γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει στην αγορά της καφεστίασης. Ξεκίνησε το 2020 και σήμερα απαριθμεί δύο καταστήματα, ένα στο Χαλάνδρι και ένα στη Νέα Ερυθραία. «Ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη κιόλας μέρα το concept και μιλούσε με θαυμασμό. Θυμάμαι μας ρωτούσαν αν είμαστε από το εξωτερικό. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι είμαστε ελληνικό concept, καθώς δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα» εξομολογείται ο ιδρυτής του Worship.Coffee, Γιώργος Θεοδώρου.

Στο Worship.Coffee τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Όλα τα προϊόντα μέσα στο κατάστημα είναι τοποθετημένα πολύ προσεχτικά, με τρόπο που ενισχύει τις συμπληρωματικές πωλήσεις και αυξάνει τη μέση απόδειξη.

Εξυπηρέτηση με… το πρώτο «καλημέρα»

Ο πρώτος καφές της ημέρας είναι πολλά παραπάνω από ένα απλό ρόφημα για τους περισσότερους ανθρώπους. Είναι μια τελετουργία συμβολικής σημασίας για το πώς θα συνεχιστεί η μέρα. Το ευγενικό και φιλόξενο προσωπικό του Worship.Coffee το ξέρει καλά αυτό και φροντίζει ώστε ο πελάτης να νιώθει όμορφα μέσα στο κατάστημα. Άλλωστε, η εστίαση δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εξυπηρέτηση των πελατών, πράγμα που εξασφαλίζει την επαναληψιμότητα των επισκέψεών τους και καθιστά το κατάστημα κερδοφόρα δραστηριότητα για έναν franchisee. Το Worship.Coffee το κάνει πολύ καλά αυτό, καθώς ενδιαφέρεται για τη συνολική εμπειρία του πελάτη και τον αφήνει με ένα αίσθημα ζεστασιάς και πληρότητας.

Νέο κατάστημα WORSHIP.COFFEE στα Βριλήσσια

Μια καλά μελετημένη δομή καταστήματος 

Στο Worship.Coffee τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Όλα τα προϊόντα μέσα στο κατάστημα είναι τοποθετημένα πολύ προσεχτικά, με τρόπο που ενισχύει τις συμπληρωματικές πωλήσεις και αυξάνει τη μέση απόδειξη. Tα καταστήματα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε ο πελάτης από τη στιγμή που θα μπει μέσα να πρέπει να περάσει απ’ όλες τις βιτρίνες, μέχρι να φτάσει τελικά στο ταμείο. Οι βιτρίνες από γυαλί και η ανθρωποκεντρική διαρρύθμιση συνθέτουν έναν χώρο που καθιστά την εμπειρία του καφέ ακούραστη και εντελώς σύγχρονη. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, που δεν περιορίζεται μόνο στον καφέ αλλά επεκτείνεται μέχρι και σε vegan επιλογές, ικανοποιεί ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. 

Αποτελεί ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο brand name με σταθερό πελατολόγιο που το επιλέγει κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Ένα δοκιμασμένο brand που στηρίζει τους συνεργάτες του

Το Worship.Coffee δεν αφήνει τον συνεργάτη franchisee μόνο του, καθώς του παρέχει αμέριστη υποστήριξη από το προσωπικό και το marketing έως το ίδιο το προϊόν, με το πιο δυνατό παράδειγμα να είναι το σύστημα εκπαίδευσής του. Από την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία στον καφέ και το ψήσιμό του, μέχρι τη διαχείριση του πελάτη, ο συνεργάτης μαθαίνει όσα χρειάζεται μέσα σε δύο εβδομάδες. Το ήδη έτοιμο και δοκιμασμένο brand προσφέρει κερδοφορία από την πρώτη στιγμή, πράγμα πολύ σημαντικό στον χώρο της εστίασης όπου, ως γνωστόν, ο χρόνος είναι χρήμα. Το μόνο που χρειάζεται ο franchisee για να συνεργαστεί με το Worship.Coffee είναι αγάπη για τον καφέ και όραμα για μια δική του επιχείρηση. Άλλωστε, μότο του ιδρυτή του Worship.Coffee, Γιώργου Θεοδώρου, είναι ότι η επιτυχία μιας επιχείρησης βασίζεται στο μεράκι και πως αν κάποιος το δει σαν επένδυση, το πιο πιθανό είναι να μην πετύχει.

WORSHIP.COFFEE

Πιο συγκεκριμένα, το Worship.Coffee:

  • Αποτελεί ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο brand name με σταθερό πελατολόγιο που το επιλέγει κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.
  • Έχει ισχυρή διαφοροποίηση στην αγορά του, με έντονα στοιχεία μοναδικότητας.
  • Διαθέτει ενισχυμένο και ποιοτικό προϊοντικό μείγμα, δίνοντας γευστικές επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας.
  • Επιτυγχάνει αυξημένη μέση απόδειξη, χάρη στις διευρυμένες προϊοντικές κατηγορίες.
  • Έχει δημιουργήσει μια κοινότητα γύρω από τη λατρεία του καφέ, η οποία επιτυγχάνει και την επαναληψιμότητα των πελατών.
  • Παρέχει δομημένο σύστημα εκπαίδευσης αλλά και συνεχούς υποστήριξης, ώστε το κατάστημα του συνεργάτη franchisee να λειτουργεί με τον βέλτιστο τρόπο.
  • Διαθέτει δυναμική στρατηγική marketing που αυξάνει την αναγνωρισιμότητα του brand.

Η επένδυση στο Worship.Coffee αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία στον χώρο του street coffee, καθώς προσφέρει στον νέο συνεργάτη πολλαπλά οφέλη και αμέριστη υποστήριξη, ώστε να έχει μια επιτυχημένη επιχείρηση που θα του αποφέρει κέρδη από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ