Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Wallstreet: Στέκι της σύγχρονης πόλης

Wallstreet: Στέκι της σύγχρονης πόλης

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Με ιδιαίτερο και urban χαρακτήρα, το Wallstreet υπηρετεί τον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης ικανοποιώντας διαφορετικές περιστάσεις-στιγμές της ημέρας του. Ένας χώρος με cozy και cool διάθεση που «χωράει» κάθε στυλ και κάθε ανάγκη. Πρωταγωνιστής εδώ είναι ο καταναλωτής, ο οποίος βρίσκει ένα κίνητρο για να ανεβάσει την καθημερινότητά του. Ένα μοντέρνο και έξυπνο concept που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εκάστοτε περιοχής δημιουργώντας άμεσα επαναλαμβανόμενο κοινό. Διαθέτοντας ένα μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο αποτελεί μια άκρως αποδοτική πρόταση franchise στον ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης.

Το πιο μοντέρνο και σύγχρονο στέκι βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή. Ένα στέκι για όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη και στιγμή της καθημερινότητας. Με έμφαση στο στήσιμο και στην εμπειρία που αφήνει η κάθε επίσκεψη, το Wallstreet αποτελεί ένα concept του σήμερα με ινσταγραμμικό χαρακτήρα, γρήγορη εξυπηρέτηση και στοχευμένο μενού. Όλα ξεκίνησαν, το 2016, όταν μια ομάδα νέων ανθρώπων με δημιουργικότητα, πάθος και μεράκι αποφάσισε να δημιουργήσει το επόμενο big thing στον χώρο της εστίασης. Έναν χώρο που πρώτα από όλα θα ικανοποιούσε τις δικές τους ανάγκες ως καταναλωτές και στη συνέχεια θα κάλυπτε διαφορετικές περιστάσεις του ανθρώπου της πόλης. Προσεκτικά σχεδιασμένος χώρος με διαφοροποιημένες μη τυποποιημένες προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας. Σήμερα το Wallstreet είναι must go προορισμός και αναγνωρισμένο brand προσελκύοντας όλο και περισσότερο κοινό.

wall street all day

Limit up your taste

Το Wallstreet διαθέτει ολοκληρωμένη προϊοντική γκάμα με αρκετές επιλογές φρέσκων και απολαυστικών γευμάτων (breakfast, brunch, lunch, dinner, cocktails) με σημείο διαφοροποίησής του το brunch. Άλλωστε Wallstreet και brunch είναι δύο έννοιες ταυτόσημες στο μυαλό του καταναλωτή. Οι συνταγές “Wallstreet Republic Brunch” σχεδιάστηκαν με αστείρευτη φαντασία και μεράκι. Από eggs benedicts, τα οποία διαχειρίζονται με ειδικές τεχνικές, μέχρι pancakes αλλά και signature πιάτα, ο επισκέπτης βιώνει την απόλυτη brunch εμπειρία. Επιπλέον υπάρχουν χορταστικές προτάσεις για μεσημεριανό και βραδινό. Προτάσεις υψηλής ποιότητας που θυμίζουν πολυτελές εστιατόριο και συνδυάζονται από «ψαγμένα» κρασιά και αλκοολούχα ποτά ή εξαιρετικά κοκτέιλ. Η ομάδα των high qualified bartenders του Wallstreet δημιουργεί δροσιστικά signature cocktails αλκοολούχα και μη, τα οποία αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για τη βραδινή έξοδο στην πόλη. Παράλληλα, το γρήγορο delivery φέρνει, στους σπιτόγατους, τα καλούδια του Wallstreet στην πόρτα τους.

wall street logo

Οι γευστικές επιλογές του Wallstreet δημιουργήθηκαν με μελέτη, τεχνογνωσία και μεράκι. Το Brunch, ήταν αρχικά για εμάς μεγάλη πρόκληση που όπως δείχνει η πάροδος του χρόνου, εξελίχθηκε σε “big thing” αφού οι πελάτες μας το προτιμούν σε καθημερινή βάση, στα καταστήματα, στην εργασία ή το σπίτι τους. Τα διαμορφωμένα ανά εποχή γεύματα και η μεγάλη κάβα με τις πολύ ιδιαίτερες ετικέτες, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας, κάθε περίσταση αλλά και κάθε ηλικία. To Wallstreet είναι ξεκάθαρα ένα Lifestyle brand.

Παναγιώτης Αλεξόπουλος, ιδιοκτήτης

Στο Wallstreet μπορείς να είσαι ο εαυτός σου

Με επιρροές από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, το Wallstreet έχει δημιουργήσει μια οικεία και μη επιτηδευμένη ατμόσφαιρα που παρασέρνει τον επισκέπτη και τον κάνει μέρος του. Για τον καταναλωτή το Wallstreet είναι ένας χώρος που μπορεί να στηρίξει κάθε περίσταση και στιγμή. Όλοι έχουν χώρο στο Wallstreet όσο «διαφορετικοί» και να είναι. Συνυπάρχουν όλοι μαζί και βιώνουν την εμπειρία που προσφέρει το Wallstreet. Παρατηρώντας τον κόσμο που βρίσκεται στον χώρο καταλαβαίνεις αυτή την ποικιλομορφία. Παρέες που πίνουν τον καφέ τους και απολαμβάνουν το brunch τους, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που κάνουν την καθημερινή τους βόλτα στο «καφενείο», εργαζόμενοι που συζητούν και γευματίζουν στη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης, ζευγάρια που μοιράζονται κάποιο λαχταριστό γλυκό, ο μισθωτός που παίρνει τον καφέ του για τη δουλειά. Άλλωστε, ο χώρος επιτρέπει αυτές τις διαφορετικές χρήσεις καθώς διαθέτει διαφορετικά τραπεζοκαθίσμαστα σε μέγεθος και στυλ ανάλογα την περίσταση.

wall street all day food

Ένα κατάστημα, πολλαπλές χρήσεις

Το Wallstreet προσφέρει μια πρόταση πολλαπλών χρήσεων στον καταναλωτή διατηρώντας την αυθεντικότητα και τη διαχρονικότητά του. Ένα urban στέκι που μπορεί να προσαρμοστεί και να λειτουργήσει σε κάθε περιοχή που εναρμονίζεται με τη φιλοσοφία του. Με δομημένο σύστημα franchise, το Wallstreet διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε να υπερβαίνει τις προκλήσεις στην κατηγορία του, αποτελώντας μια επιτυχημένη επιχειρηματική πρόταση στην εστίαση:

 • Ολοκληρωμένο concept με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης.
 • Πλούσιο προϊοντικό μείγμα που προσαρμόζεται στις νέες τάσεις αλλά και στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις του καταναλωτή.
 • Υψηλή ποιότητα προϊόντων που σε συνδυασμό με τη μοναδική αισθητική του χώρου χτίζει εύκολα πιστό κοινό.
 • Πρόταση που εξελίσσεται και ακολουθεί τα θέλω και στις ανάγκες του ανθρώπου της σύγχρονης πόλης.
 • Πρόταση προς τον καταναλωτή που χαρακτηρίζεται από την ελκυστική σχέση ποιότητας – τιμής που συνδυάζεται με τις διαφορετικές στιγμές της καθημερινότητας.
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία, πάντα δίπλα στον συνεργάτη.
 • Επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο διασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία.
 • Προσιτή επένδυση και χαμηλό food cost.
 • Υψηλή μέση απόδειξη όλες τις ώρες της ημέρας που οδηγεί σε άμεση απόσβεση.
 • Συνεργασία με κορυφαίους στο είδος τους προμηθευτές.
 • Δυνατότητα ανάπτυξης μέσω ευέλικτων επιχειρηματικών μοντέλων.
 • Πολλαπλές πηγές εσόδων, αξιοποιεί πλήρως την αγορά που δημιουργούν οι aggregators.

Το Wallstreet είναι ένα σύγχρονο και φρέσκο concept που απευθύνεται στον άνθρωπο της πόλης και τις διαφορετικές ανάγκες του στη διάρκεια της ημέρας. Με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση franchise, για επενδυτές που επιθυμούν να ασχοληθούν με την εστίαση δημιουργώντας ένα διαφοροποιημένο κατάστημα.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ