Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Vertical Divas: Ο συνδυασμός χορού και fitness σε 1 concept

Vertical Divas: Ο συνδυασμός χορού και fitness σε 1 concept

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το Pole dancing αποτελεί ένα ιδιαίτερο είδος χορού γι’ αυτόν που πρόκειται να μεταφέρει τις γνώσεις του. Γιατί; Γιατί συνδυάζει χορευτική χάρη και δύναμη! O franchisee του Vertical Divas έχει και τα δυο! Εισέρχεται σε μια μεγάλη και ισχυρή οικογένεια που διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία, την οποία και του μεταδίδει, προκειμένου να διεισδύσει αποτελεσματικά σε μία αγορά που αναπτύσσεται διαρκώς.

Το Vetical Divas συστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό το 2011, με την πρώτη σχολή, μόλις 100 τ.μ. στη Νέα Ιωνία. Η επιτυχία που γνώρισε ήταν μεγάλη που πυροδότησε την ανάγκη δημιουργίας ενός μεγάλου δικτύου, μίας δεμένης οικογένειας! Οι μαθήτριες της σχολής, οι οποίες θεωρούν το Vertical Divas ως το δεύτερό τους σπίτι, θέλησαν να το αναπτύξουν, δημιουργώντας σχολές και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Έτσι, το 2014, ξεκινάει το ταξίδι της επιτυχίας για το Vertical Divas, το οποίο από τότε έως σήμερα έχει εξαπλωθεί, αριθμώντας 8 σχολές σε Νέα Ιωνία, Παγκράτι, Καλλιθέα, Μαρκόπουλο, Περιστέρι, Αγία Παρασκευή, Ελληνικό, ενώ πρόσφατα και ο Κορυδαλλός απέκτησε το δικό του Vertical Divas. Διαθέτοντας λοιπόν την απαραίτητη εμπειρία και με σύμμαχο την αγάπη του κοινού, το δίκτυο είναι έτοιμο να «ανοίξει τα φτερά του» σε όλη την Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Στόχο, αποτελούν επίσης η κυπριακή αγορά, οι ευρωπαϊκές χώρες, το Ντουμπάι και το Κάιρο.

vertical divas 3

Στα Vertical Divas το Pole dancing κυριεύει τα πάντα και συνδυάζεται με το stretching για μεγαλύτερη ευλυγισία. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν συναντάμε και άλλα δημοφιλή είδη χορού, όπως το exotic pole ή το aerial hoop. Ανάλογα με το προσωπικό στυλ και τη διάθεσή του, ο μαθητής μπορεί να επιλέξει το είδος που του ταιριάζει.

Η αγορά της ευεξίας βρίσκεται σε άνθηση

Το pole dancing αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο εκγύμνασης που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται δυναμικά, με φανατικούς υποστηρικτές ανά τον κόσμο. Μάλιστα, διεθνείς οργανισμοί πραγματοποιούν διαγωνισμούς Pole Dancing με τεράστια απήχηση, ενώ έχει ήδη προταθεί η ένταξή του στα ολυμπιακά αθλήματα. Το Pole Dancing γνωρίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές, ουσιαστικά γιατί συνδυάζει τον χορό με το fitness, ενώ παράλληλα ενισχύει την αυτοπεποίθηση στα άτομα που το επιλέγουν. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και βλέπουν το σώμα τους να αλλάζει μέρα με τη μέρα! Όλοι οι μύες τους ενδυναμώνονται, καθώς σηκώνουν το βάρος του σώματός τους, γεγονός που χαρίζει την πολυπόθητη γράμμωση αλλά και ευλυγισία με έναν διασκεδαστικό τρόπο που σε κάνει να τον «ερωτευτείς»!

vertical divasTo Pole dancing έχει αγαπηθεί διεθνώς, καθώς απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματικής υποδομής, φυσικής κατάστασης και κιλών.

 
Ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία

Το Vertical Divas αποτελεί δημιούργημα της Αμαρυλλίδας Κουκουλέρου, Προέδρου του G.P.D.A. (Greek Pole Dance Association) και Συνδιοργανώτριας του Pole Art Greece. Η κα Κουκουλέρου είναι κάτοχος της 1ης θέσης στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό POLE THEATRE IRELAND στην κατηγορία SEMI PRO DRAMA, της 2ης θέσης του POLE THEATREPOLAND 2018 PRODRAMA, της 2ης θέσης στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό POLE THEATRE PARIS 2017, στην κατηγορία SEMI PRO DRAMA. Εδώ και 10 χρόνια, διδάσκει και χορογραφεί. Διαθέτει πτυχίο στους Latin κι ευρωπαϊκούς χορούς American και Ιnternational και είναι μέλος του βρετανικού IDTA -U.K. Έχει στο ενεργητικό της πολλούς αγώνες και διακρίσεις στο All ladies Latin καθώς και στο Oriental. Έχοντας ασχοληθεί όλη της τη ζωή με τον χορό και τον αθλητισμό, αποφάσισε πριν 8 χρόνια να καταπιαστεί και με το Pole dancing. Ξεκίνησε ως αυτοδίδακτη και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στο London Academy Οf Pole Dancing, μία από τις πιο γνωστές σχολές του Λονδίνου. Συνέχισε την εκπαίδευσή της στο Pole Dancing School by Elena Gibson, η οποία εδρεύει επίσης στο Λονδίνο, στο Milan Poledance καθώς και στο Trash theatre της Αγίας Πετρούπολης, στη Ρωσία.

vertical divas8
Χορός και ακροβατική γυμναστική σε στύλο!

To Pole dancing έχει αγαπηθεί τόσο πολύ ανά τον κόσμο, καθώς απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματικής υποδομής, φυσικής κατάστασης και κιλών. Είναι η έκφραση των συναισθημάτων μέσω του σώματός μας! Εξάλλου, ο χορός αποτελεί από μονός του εξαιρετική αεροβική γυμναστική, η οποία στοχεύει στο κάψιμο θερμίδων. Σε συνδυασμό λοιπόν με τις ασκήσεις στον στύλο και στο έδαφος, επιτυγχάνεται εκπληκτική βελτίωση του μυϊκού συστήματος. Από τον πρώτο κιόλας μήνα το κοινό παρατηρεί χάσιμο πόντων, σημαντική γράμμωση σε ολόκληρο το σώμα αλλά και ευλυγισία.

Μητέρες με παιδιά επιλέγουν το Vertical Divas, για να εκγυμναστούν παρέα, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο και να συσφίξουν τις σχέσεις τους! Στον χώρο των Vertical Divas συναντάμε άτομα νεαρής ηλικίας αλλά και μεγαλύτερα που όλοι όμως έχουν έναν κοινό παρονομαστή! Αποτελούν τον κρίκο μιας δεμένης ομάδας, μιας οικογένειας, της #divasfamily που έχει κατακλύσει τα social media! Αυτή η μεγάλη οικογένεια ολοένα και αυξάνεται με νέους φίλους, οι οποίοι βρίσκουν στο Vertical Divas τον προσωπικό τους εμψυχωτή που θα τους δώσει θέληση και δύναμη να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια το Vertical Divas, μέσω του Pole dancing προτείνει έναν τρόπο ζωής πιο διασκεδαστικό, ομορφότερο και υγιή, προσφέροντας ευεξία!

vertical divas photo10

Αποκτώντας το δικό του Vertical Divas, o franchisee, γίνεται μέλος μιας δεμένης οικογένειας που τον αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή, κάνοντάς τον να νιώθει σιγουριά και ασφάλεια.
 
Ευκολία στο franchising

Από τη στιγμή που θα βρεθεί το ακίνητο, 1 μήνας είναι υπέρ αρκετός, ώστε να δημιουργηθεί το νέο Vertical Divas, καθώς ο εξοπλισμός που απαιτείται είναι πολύ συγκεκριμένος. Ο υποψήφιος συνεργάτης – franchisee, το μόνο που χρειάζεται να προμηθευτεί είναι καθρέπτες, στύλους και στρώματα. Και το μάθημα ξεκινά! Εφόσον διαθέτει πάθος, αντίληψη, όρεξη για μάθηση και θετική ενέργεια για αυτό που κάνει, με την κατάλληλη υποστήριξη και εκπαίδευση από την έμπειρη ομάδα του Vertical Divas, όλα κυλούν ομαλά και αποδοτικά!

Αποκτώντας το δικό του Vertical Divas, o υποψήφιος συνεργάτης – franchisee, γίνεται μέλος μιας δεμένης οικογένειας που τον αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή, κάνοντάς τον να νιώθει σιγουριά. Εξάλλου, “onceadiva, alwaysadiva”! Βήμα-βήμα, στήνεται η επιχείρησή του με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την ασφάλεια των μαθητών. Έχοντας στο πλευρό του ανθρώπους που τον νοιάζονται πραγματικά, δραστηριοποιείται στην αγορά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μάλιστα, μέσα σε 1,5 χρόνο μπορεί να πραγματοποιήσει απόσβεση των χρημάτων που έχει επενδύσει, αποκτώντας ένα αξιοσέβαστο ποσό κάθε μήνα!

vertical divas7

Ο franchisee εκτός των ομαδικών μαθημάτων μπορεί να πραγματοποιεί και ιδιαίτερα μαθήματα, γεγονός που του δίνει ευελιξία.
 

Ο franchisee του Vertical Divas έχει πολλαπλές πηγές εσόδων από:

 • Τα ομαδικά μαθήματα
 • Τα ιδιαίτερα μαθήματα
 • Επιπρόσθετα προγράμματα όπως το Aerial Ηοοp (ακροβατικά σε στεφάνι) ή Stretching για ευλυγισία
 • Το εμπορικό κομμάτι. Ο πελάτης μπορεί να προμηθευτεί από τον franchisee ρούχα και καπέλα με το logo της εταιρείας

Για τη λειτουργία ενός Vertical Divas δεν απαιτούνται πολλές ώρες εργασίας. Ο franchisee εκτός των ομαδικών μαθημάτων, τα οποία τελούνται συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα, μπορεί να πραγματοποιεί και ιδιαίτερα μαθήματα, γεγονός που του προσφέρει ευελιξία. Εργάζεται σε έναν χώρο που τον ευχαριστεί πραγματικά και το ψυχολογικό feedback που παίρνει από τους μαθητές του, βλέποντάς τους να βελτιώνονται μέρα με τη μέρα, τον γεμίζει με ακόμα πιο πολύ πάθος για αυτό που κάνει. Εξάλλου, τι πιο όμορφο από το να αντιλαμβάνεσαι πως μέσω της εργασίας σου βοηθάς ανθρώπους στο να γίνονται καλύτεροι, μοιράζοντάς τους απλόχερα χαμόγελα; Αξία, ανεκτίμητη!

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Έδρα: Αλαΐας 6, Νέα Ιωνία 142 31
 • Tηλ: 210 6756200
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Αμαρυλλίς Κουκουλέρου
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 100 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €15.000
 • Entry fee: €22.000
 • Royalties: 8%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 2% πανελλαδική & τοπική
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 7
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 8
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2012 / 2019
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Eμπειρία franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: μεγάλες αστικές και περιφερειακές πόλεις
 • Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι: Κύπρος, Ευρώπη, Ντουμπάι, Κάιρο
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Επιχειρηματική πρόταση Vertical Divas

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ