Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Το PIZZA DAYS ήρθε για να δώσει νέα πνοή στην αγορά του pizza delivery

Το PIZZA DAYS ήρθε για να δώσει νέα πνοή στην αγορά του pizza delivery

σύνταξη thodoris
0 σχόλια

Το PIZZA DAYS ήρθε για να ανοίξει μια νέα κατηγορία στον κόσμο της pizza και να ξετρελάνει όλους τους pizza lovers. Χειροποίητη pizza φτιαγμένη στον ξυλόφουρνο και αγαπημένες συνταγές που δομούν καθημερινά έναν πλούσιο κατάλογο, συντελούν το ιδανικότερο στέκι από το πρωί μέχρι το βράδυ! Διεισδύει δυναμικά στην αγορά του pizza delivery και του ελεύθερου χρόνου με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κάνοντας την επιχειρηματική πρόταση να διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που οδηγούν στην κερδοφορία.

To PIZZA DAYS αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για ποιοτικό φαγητό, με τις signature συνταγές να φανερώνουν τα καλά κρυμμένα μυστικά της ιταλικής κουζίνας. Πρόκειται για ένα concept με ισχυρή ταυτότητα και διαφοροποίηση, που δίνει μια ποιοτική προσέγγιση στην κατηγορία Pizza Delivery.

Σε έναν χώρο που έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην υψηλή αισθητική και διακρίνεται η αγάπη στην παράδοση του ξυλόφουρνου και τη φρέσκια ζύμη, προσφέρονται artisanal δημιουργίες που ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό τον καταναλωτή που αναζητά μια μοναδική πρόταση αξίας. Στο PIZZA DAYS οι πελάτες βρίσκουν καθημερινά νέες signature επιλογές και προτάσεις με βάση τη ζύμη, που δε θα βρoυν πουθενά αλλού και οι οποίες τους δίνουν τις καλύτερες γευστικές εμπειρίες μέσα στην ημέρα τους! Τα δύο καταστήματα που διαθέτει μέχρι στιγμής το δίκτυο PIZZA DAYS στον Άγιο Δημήτριο και Άνω Λιόσια, σερβίρουν καθημερινά στους πελάτες φρέσκες και ξεχωριστές νοστιμιές που βγαίνουν αχνιστές από τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο!

pizza days

Οι πελάτες εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια πως ό,τι και να δοκιμάσουν θα είναι άρτιο, μοναδικό και πεντανόστιμο!

Πιστή κοινότητα πελατών

Βασικό χαρακτηριστικό του PIZZA DAYS είναι ότι αποτελεί σημείο συνάντησης για όλες τις ώρες της ημέρας, με τη φρέσκια χειροποίητη pizza, που ψήνεται στον ξυλόφουρνο μπροστά στα μάτια του επισκέπτη, να προσφέρει ένα γευστικό ταξίδι στα μονοπάτια της ιταλικής και ελληνικής γαστρονομίας. Από την ατμόσφαιρα πηγάζει μια εξαιρετική οικειότητα και δίνει στον επισκέπτη το αίσθημα της οικογένειας, της φιλοξενίας και της ποιότητας, τα οποία δομούν μια κοινότητα πιστού πελατολογίου που το προτιμά ξανά και ξανά. Το PIZZA DAYS δίνει μεγάλη βάση αφενός στην εξέλιξη του concept με την ένταξη και τη συχνή αναδιαμόρφωση του καταλόγου και αφετέρου στη δημιουργία δυνατών σχέσεων με τους καταναλωτές. Την εμπειρία PIZZA DAYS ενισχύουν οι αυθεντικές brunch επιλογές, που σερβίρονται το σαββατοκύριακο, όπως και το εμπνευσμένο μενού, που είναι σχεδιασμένο για κάθε περίσταση. Επιτυγχάνει τη δυναμική διείσδυση στην αγορά του ελεύθερου χρόνου, προσφέροντας στον franchisee μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση.

pizza days

Διαφοροποιημένη ιδέα στην αγορά

Η φρέσκια χειροποίητη pizza, από ζυμάρι 24ωρης ωρίμανσης, που ψήνεται στον ξυλόφουρνο, πρωταγωνιστεί στον ολοκληρωμένο προϊοντικό κατάλογο ενώ παράλληλα η φρέσκια χειροποίητη ζύμη γίνεται η βάση για τις τυρόπιτες, τα πεϊνιρλί και τα καλτσόνε, που ετοιμάζονται κατά τη στιγμή της παραγγελίας μπροστά στον πελάτη! Την εμπειρία PIZZA DAYS ενισχύουν οι αυθεντικές brunch επιλογές, όπως αβγά ποσέ, καλτσόνε, pizza rolls, σάντουιτς, αλλά και οι πλούσιες γευστικές προτάσεις (καφές, τυρόπιτες, ζυμαρικά, ορεκτικά & κυρίως γεύματα, σαλάτες, γλυκά) που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Παράλληλα, η ατμόσφαιρα των καταστημάτων είναι σχεδιασμένη για να «σαγηνεύει» τον καταναλωτή ο οποίος θέλει να περνάει ολοένα και περισσότερο χρόνο στο αγαπημένο του μαγαζί, προκειμένου να απολαύσει τα ποιοτικά γεύματα που προσφέρονται και να ζήσει ένα πλήρες customer journey, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την αύξηση της μέσης απόδειξης. Συνιστά το ιδανικό μέρος για επαγγελματικά meetings, όπως και για μια εξόρμηση μετά τη δουλειά, ενώ το σαββατοκύριακο είναι ο αγαπημένος προορισμός για νόστιμες brunch επιλογές που σου φτιάχνουν όλη την ημέρα!

Το PIZZA DAYS είναι ένα concept πολλαπλής απεύθυνσης ενισχύοντας τα κέρδη του franchisee. Διαθέτει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο καθώς προσφέρει breakfast, brunch, lunch, dinner, ενώ ταυτόχρονα είναι το μέρος για το ξεκίνημα, τις ενδιάμεσες στάσεις καθώς και το τέλος της ημέρας. Επιπλέον, με το ευέλικτο take-away και delivery, απευθύνεται στον πελάτη που θέλει να αποκομίσει την εμπειρία PIZZA DAYS, στο σπίτι, στον δρόμο, στο γραφείο και απαιτεί ταχύτητα εξυπηρέτησης.

Pizza Days

Μοναδικό Service Etiquette

Η ομάδα του προσωπικού συντελεί στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για τον καταναλωτή. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση δίνοντας έμφαση όχι μόνο στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών αλλά και στην υπέρβαση των προσδοκιών τους. Το κάθε προϊόν παράγεται χειροποίητα από την ομάδα του προσωπικού η οποία ετοιμάζει τις λαχταριστές επιλογές των πελατών, μπροστά στα μάτια τους, διασφαλίζοντας έτσι και την ποιότητα και την αγνότητα των υλικών. Οι πελάτες εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια πως ό,τι και να δοκιμάσουν θα είναι άρτιο, μοναδικό και πεντανόστιμο!

Το PIZZA DAYS διεισδύει δυναμικά στην αγορά του ελεύθερου χρόνου, προσφέροντας στον franchisee μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση.

Επιχειρηματική πρόταση πολλαπλών οφελών

Το PIZZA DAYS έχει επιτύχει τη δημιουργία ενός διακριτού brand με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης. Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει, δίνει στον νέο συνεργάτη franchisee τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά με ένα concept που του αποφέρει υψηλά ποσοστά κερδοφορίας και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

  • Διεισδύει αποτελεσματικά στην αγορά του pizza delivery και του ελεύθερου χρόνου, με ένα concept εστίασης με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης.
  • Διαθέτει ένα ήδη πιστό πελατολόγιο το οποίο το επιλέγει ξανά και ξανά
  • Διαθέτει χαμηλό food cost για την κατηγορία του, γεγονός που συνιστά ένα από τα βασικότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στον απαιτητικό χώρο της εστίασης.
  • Από την ίδια χειροποίητη ζύμη παράγονται και οι υπόλοιπες παρασκευές επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μείωση της φύρας.
  • Διεισδύει στην αγορά της pizza με ένα απόλυτα καινοτόμο concept λαμβάνοντας σημαντικό μερίδιο και από την αγορά του πρωινού.
  • Διαθέτει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο προσφέρει πολλαπλά μοντέλα ανάπτυξης, δίνοντας διαφορετική έμφαση στο sit in και στο delivery ανάλογα με της ανάγκες της τοπικής αγοράς.

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το PIZZA DAYS συνιστά μια επενδυτική ευκαιρία με διαχρονική κερδοφορία. Δίνοντας βάση στην αγάπη για την χειροποίητη ζύμη και την προσφορά μοναδικών γευστικών εμπειριών στον πελάτη, δομεί ένα concept με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που πρωταγωνιστεί στην αγορά της εστίασης για την ποιότητα και την πιστότητα των πελατών του.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ