Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Το Mystery lab λύνει τον γρίφο της επιτυχίας

Το Mystery lab λύνει τον γρίφο της επιτυχίας

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Η πιο καυτή πρόταση franchise στο χώρο των escape rooms, το Mystery lab, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία μυστηρίου, επαναπροσδιορίζοντας μια αγορά που έχει κατακτήσει ολόκληρο τον πλανήτη και η οποία «ήρθε για να μείνει» και στην Ελλάδα.

Με τα πιο ατμοσφαιρικά δωμάτια, την κορυφαία τεχνογνωσία, τους άρτιους αυτοματισμούς και το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό, το Mystery lab έχει καθιερωθεί σε λιγότερο από 2 χρόνια ως ο απόλυτος προορισμός στον χώρο των adventure games, δίνοντας τη δυνατότητα συνεργασίας σε δυναμικούς franchisees που θέλουν να… ξετυλίξουν το κουβάρι της επιτυχίας!
Η νέα γενιά καταστημάτων που δημιουργεί το Mystery lab, πετυχαίνουν την απορρόφηση πολλαπλών κοινών τα οποία χαρακτηρίζονται από την πολυσυλλεκτικότητα, εξασφαλίζοντας την πληρότητα δωματίων και δημιουργώντας τις συνθήκες για μια μακρά και επιτυχημένη πορεία. Το κάθε δωμάτιο ταξιδεύει τον επισκέπτη στον χώρο και τον χρόνο της δικής του θεματολογίας. Με τη συνεργασία όλης της ομάδας, ο παίκτης καλείται να λύσει γρίφους, λογικούς ή διαδραστικούς, puzzles, αινίγματα και να βρει λύση στα πιο περίπλοκα και ενδιαφέροντα μυστήρια που… κόβουν την ανάσα. Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο που τοconcept έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια στις ιστοσελίδες αξιολόγησης.

MysteryLab.kleidi

Kορυφαία τεχνογνωσία και υποστήριξη

Η διαρρύθμιση, η ατμόσφαιρα και η δομή του κάθε δωματίου είναι αποτέλεσμα συστηματικής μελέτης και οργανωμένου σχεδίου. Η ομάδα του Mystery lab έχει κατορθώσει να ενσωματώσει στο concept μηχανισμούς που κορυφώνουν την αγωνία και «ψαγμένους» γρίφους που ενισχύουν την ένταση της περιπέτειας.

{youtube}www.youtube.com/watch?v=j5iGyINcGzE&t=1s{/youtube}

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται ανεβάζει την αδρεναλίνη και δημιουργεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τους επισκέπτες! O franchisee θα επωφεληθεί από την πείρα και το know how των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την επιτυχία του Μystery lab και οι οποίοι δεν αφήνουν… τίποτα στην τύχη! Τα σενάρια και τη σκηνοθεσία υπογράφουν επαγγελματίες σεναριογράφοι και σκηνοθέτες, οι οποίοι έχουν δώσει έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια που θα κάνει την εμπειρία του επισκέπτη αξέχαστη… Η επιμονή της ομάδας του Mystery lab και η έμφαση που δίνουν στη λεπτομέρεια, έχουν κάνει το concept να πρωταγωνιστεί στην αγορά των escape rooms, δημιουργώντας μία φήμη που περνάει από στόμα σε στόμα, αυξάνοντας και με αυτόν τον τρόπο το πελατολόγιό του. Η μητρική εταιρεία εκτός από το να προωθεί τις ενέργειες του franchisee είναι στην διάθεσή του για οτιδήποτε χρειαστεί δίνοντας πάντα νέες ιδέες, τεχνογνωσία πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα το διαδραστικό παιχνίδι των Escape Rooms.

mysterylab.logo

 

Κάνε τη δουλειά σου απόλαυση, το Mystery Lab έχει το κλειδί

 Το παιχνίδι άλλαξε

Στο Mystery lab, ο επισκέπτης αφήνεται στη μυστικιστική ατμόσφαιρα και δοκιμάζει τα όριά του μέσα από μια αξέχαστη περιπέτεια. Σε κάθε δωμάτιο, κινεί τα νήματα ο Game Master… Είναι το πρόσωπο – κλειδί καθώς μπορεί να καθοδηγήσει τους παίχτες σε περίπτωση που… τα βρουν σκούρα. Ποτέ όμως δε θα δώσει τη λύση… Την ίδια ώρα, η καθηλωτική εμπειρία εμπλουτίζεται από τη συμμετοχή επαγγελματία ηθοποιού, ο οποίος παίζει το δικό του συναρπαστικό… ρόλο. Όλα έχουν μια γραμμική σειρά, η κάθε
λύση, οδηγεί στον επόμενο γρίφο, μέχρι τελικά η ομάδα να καταφέρει να αποδράσει.
Τόσο η εμπειρία που αποκομίζει ο πελάτης από το Mystery lab, όσο και η διαρκής εξέλιξη του concept, είναι τα «εισιτήρια» για ένα επιχειρηματικό ταξίδι, στο οποίο ο franchisee θα αισθάνεται τη σιγουριά πως η επιχείρησή του θα απορροφά πολλαπλά κοινά, ενώ δε θα χρειάζεται να ανησυχεί για την πληρότητα.
Οι άνθρωποι του Mystery lab όμως, δε σταματούν να αναζητούν νέες ιδέες και έτσι με μία νέα στρατηγικής σημασίας συνεργασία… ταράζουν τα νερά της αγοράς των escape rooms. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Hellenic Seaways αναμένεται να δημιουργήσουν το πρώτο σταθερό escape room σε πλοίο!

 MysteryLab.adventure

Μια αγορά που ήρθε για να μείνει

Η τάση των escape rooms, παρόλο που μετρά σχετικά λίγα χρόνια, έχει κατακτήσει κυριολεκτικά ολόκληρο τον πλανήτη, παρουσιάζοντας εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης.
Το Mystery lab έχει καθιερωθεί στην αγορά – «φαινόμενο» των escape rooms, αποτελώντας μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους υποψήφιους franchisees που θέλουν να ενταχθούν σε ένα δίκτυο που εξελίσσεται διαρκώς.

mystrey.room

O franchisee θα επωφεληθεί από το know how των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την επιτυχία του Μystery lab

Οργάνωση & Συνέπεια

Οι εμπνευστές του Mystery lab, έχουν δημιουργήσει ένα concept που εκτός από την κορυφαία βιωματική εμπειρία που προσφέρει στον πελάτη, δημιουργεί και τις κατάλληλες συνθήκες για μια αποδοτική συνεργασία με τον franchisee. Έχοντας μελετήσει ενδελεχώς την αγορά και τις ανάγκες της, φροντίζουν να προσελκύουν διαρκώς νέους πελάτες,
αλλά και να χτίζουν ισχυρές σχέσεις με τους υφιστάμενους.
Η σύγχρονη και απολύτως εναρμονισμένη με τα διεθνή best practices ιστοσελίδα του Mystery lab παρέχει όλες τις πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους, ενώ δίνει τη δυνατότητα κράτησης από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet τους!
Επιπλέον, η εταιρεία μέσω του CRM προγράμματος που χρησιμοποιεί διαχειρίζεται το πελατολόγιό της το οποίο φροντίζει να διευρύνεται, ενώ η αποδοτική παρουσία του concept στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενισχύει την ταυτότητα και την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας.
Είναι λοιπόν αναμενόμενο πως ο franchisee επωφελείται από το κεντρικό σύστημα κρατήσεων και από τη γενικότερη ισχυρή διαδικτυακή παρουσία του Mystery lab.

mysterylab

Επιχειρηματική πρόταση που δεν αποτελεί μυστήριο

Το Mystery lab, πηγαίνοντας τη διαδραστική διασκέδαση σε άλλο επίπεδο, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ο απόλυτος προορισμός για μια ανεπανάληπτη εμπειρία, απορροφώντας πολλαπλά κοινά! Η επιχειρηματική πρόταση του Mystery lab χαρακτηρίζεται από:
• Υψηλή & σταθερή επισκεψιμότητα
• Αξιοσημείωτη κερδοφορία
• Ολοκληρωμένη & αποτελεσματική υποστήριξη
• Καινοτομία και τη διαρκή εξέλιξη
• Ισχυρή παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τις πλατφόρμες αξιολόγησης

Όσο για τα χαρακτηριστικά του franchisee, ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει ηγετικές και διοικητικές ικανότητες και να είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με μία έμπειρη ομάδα σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης, διαφάνειας και αμοιβαίας αποδοτικότητας.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 2106752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 220 έως 450 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: Από €115.000 (Ανάλογα με τον αριθμό δωματίων)
 • Entry fee: €10.000 - 28.000 (Ανάλογα με τον αριθμό δωματίων)
 • Royalties: 3%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 2%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 1
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2015 / 2017
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Πακέτο Franchise:

  Το Mystery lab, πηγαίνοντας τη διαδραστική διασκέδαση σε άλλο επίπεδο, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως ο απόλυτος προορισμός για μια ανεπανάληπτη εμπειρία, απορροφώντας πολλαπλά κοινά! Η επιχειρηματική πρόταση του Mystery lab χαρακτηρίζεται από:
  -Την υψηλή & σταθερή επισκεψιμότητα
  -Την αξιοσημείωτη κερδοφορία
  -Την ολοκληρωμένη & αποτελεσματική υποστήριξη
  -Την καινοτομία και τη διαρκή εξέλιξη
  -Την ισχυρή παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τις πλατφόρμες αξιολόγησης

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Mystery Lab franchise

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ