Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη MAILO’S THE PASTA PROJECT, σε ασταμάτητη τροχιά ανάπτυξης!
mailos the pasta project proionta 30

MAILO’S THE PASTA PROJECT, σε ασταμάτητη τροχιά ανάπτυξης!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το Mailo’s The Pasta Project έχει αναδειχθεί ως το πιο επιτυχημένο franchise όσον αφορά στην ανάπτυξη και την κερδοφορία, με πάνω από 20 τοποθεσίες να εγκαινιάζονται σε μόλις έναν χρόνο. Προσφέρει μια απολαυστική γευστική εμπειρία για τους πελάτες και μια προσοδοφόρα επενδυτική ευκαιρία για τους επιχειρηματίες, με σημαντικά κέρδη και χαμηλότερα κόστη. Το ολοκληρωμένο πακέτο franchise του Mailo’s βασίζεται στο ισχυρό brand name, το προσεκτικά σχεδιασμένο μενού, τον ελκυστικό σχεδιασμό και την αποτελεσματική διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, με το street food μοντέλο να είναι τέλεια προσαρμοσμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς και του καταναλωτή.

Το Mailo’s, το απόλυτο street pasta concept, συνεχίζει την ανοδική του πορεία μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης επέκτασης και 24 μήνες ανάπτυξης δικτύου σε Ελλάδα και Κύπρο. Με 27 εν λειτουργεία καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και περισσότερες από 37 συμφωνίες να πραγματοποιούνται τους τελευταίους 24 μήνες, το Mailo’s The Pasta Project έχει επιτύχει υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των franchisees, με την πλειοψηφία των συνεργατών να ανοίγουν κατά μέσο όρο 2-4 καταστήματα. Αυτό αποτελεί απόδειξη της δυναμικής της επιλεκτικής στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς και της ικανότητάς της να προσφέρει διαρκή υποστήριξη
στους franchisees καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχειρηματικής τους συνεργασίας.

to mailos

Οι υποψήφιοι franchisees πριν αποφασίσουν να επενδύσουν σε ένα franchise concept εστίασης, οφείλουν να υπολογίσουν τη δύναμη του brand, την ευελιξία του επιχειρηματικού μοντέλου, την ικανότητα διείσδυσης σε πολλαπλές ζώνες και τη δομή κερδοφορίας. Επιπλέον, το πώς ανταποκρίνεται το concept στην αλλαγή της συμπεριφοράς του καταναλωτή και το επιχειρηματικό μοντέλο στις
πιέσεις της κερδοφορίας που φέρνει το νέο περιβάλλον.
Νίκος Μουτσουρούφης, Ιδρυτής

Είσοδος σε νέα φάση ανάπτυξης

Το Mailo’s The Pasta Project υλοποιεί δυναμικά το πλάνο ανάπτυξης σε επιλεγμένες περιφερειακές αγορές, όπως φοιτητουπόλεις, νησιά και Κύπρο, με επόμενο βήμα το εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, τα επόμενα δρομολογημένα ανοίγματα περιλαμβάνουν καταστήματα σε Ιωάννινα, Πάτρα, Λάρισα, Καλαμάτα και Πανόρμου, ενώ ακολουθούν η Ρόδος, το Αιγάλεω και η Λεμεσός, μετά το
επιτυχημένο άνοιγμα νέων καταστημάτων στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο Κουκάκι και στο Παγκράτι. Διαθέσιμες περιοχές στο πλαίσιο
του πλάνου ανάπτυξης είναι επίσης τα Χανιά, ο Βόλος, η Αλεξανδρούπολη, η Μύκονος, η Σαντορίνη και η Κέρκυρα, το Ρέθυμνο, οι Σέρρες, η Λάρνακα, η Πάφος, το Παραλίμνι, η Αγία Νάπα και ο Πρωταράς. Με τη συνεχή επιτυχία και τη δέσμευσή του στην ποιότητα, το Mailo’s είναι έτοιμο για περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση μέσα στα επόμενα χρόνια, ενώ η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην επιλεκτική στρατηγική ανάπτυξης, καθώς και στην παροχή των υψηλότερων επιπέδων υποστήριξης και επιτυχίας στους συνεργάτες του.
Tο Mailo’s The Pasta Project επιτυγχάνει τη διατήρηση της ποιότητας των συστατικών του μενού, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι το κάθε κατάστημα franchise θα παραμείνει κερδοφόρο. Η στρατηγική έχει αποδώσει καρπούς για το Mailo’s, με το franchise να παρουσιάζει σημαντική αύξηση σε πω\λήσεις και έσοδα.

Το Mailo’s The Pasta Project σαρώνει και τα Ιωάννινα!mailos nea smirni franchiseMailo’smailos chalandri franchise pasta project
Το Mailo’s απαντά στις προκλήσεις της εστίασης

Το Mailo’s The Pasta Project μας παρουσιάζει μια ελκυστική πρόταση franchise που έχει αναδειχθεί ως το ιδανικό μοντέλο για ένα street food spot, προσφέροντας αποτελεσματικότητα και άμεση κερδοφορία.
Η πρόταση εγγυάται υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας και καλά διαχειριζόμενα λειτουργικά κόστη, χωρίς κανένα κρυφό κόστος. Παράλληλα, με την ισχυρή παρουσία του στην αγορά των aggregators, το Mailo’s The Pasta Project έχει καθιερώσει το όνομά του ως ηγέτης σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο με πολλές ευκαιρίες εξέλιξης. Η επιτυχία αυτών των προσπαθειών επέτρεψε στο Mailo’s να παρουσιάσει μια δυναμική στρατηγική ανάπτυξης σε επιλεγμένες αγορές, δημιουργώντας έτσι ένα κερδοφόρο και βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο για τους συνεργάτες franchisees.

mailo's fresh pasta projectΓιατί Mailo’s;

Η πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα. Πιο συγκεκριμένα:

 • Το Mailo’s έβαλε εξαρχής στόχο να αλλάξει τον γαστρονομικό χάρτη, μυώντας τους pasta lovers στη μαγεία της comfort ιταλικής αντίληψης περί χειροποίητων ζυμαρικών στην πιο casual εκδοχή τους.
 • Προσφέρει παραδοσιακές συνταγές με ένα δημιουργικό twist, παντρεύοντάς τες με τη street food φιλοσοφία, δίνοντας μια ξεχωριστή εναλλακτική για ένα γρήγορο και χορταστικό γεύμα στο χέρι.
 • Όλη η διαδικασία εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του πελάτη, στην ανοιχτή κουζίνα του καταστήματος.
 • Περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εσόδων και πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά.
 • Προσφέρει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
 • Εξασφαλίζει μεγάλες αποδόσεις και κερδοφορία που υπερβαίνει τον κλάδο.
 • Κερδίζει επαναληψιμότητα πελατών και υψηλή μέση απόδειξη.
 • Επιτυγχάνει ταχεία επίτευξη break even και απόσβεση της επένδυσης.
 • Όλοι οι υφιστάμενοι franchisees του δικτύου είναι σε διαδικασία δημιουργίας δεύτερου καταστήματος.
 • Επιλέγονται αποκλειστικά περιοχές πολυσυλλεκτικού χαρακτήρα και σημεία υψηλής δυναμικής, διασφαλίζοντας τη διαχρονική κερδοφορία των franchisees.
 • Είναι o πρωταθλητής στην αγορά των online aggregators, πρωτοστατώντας σε μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει.
 • Παρέχει διαρκή υποστήριξη των νέων franchisees, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν σε αυξανόμενους τζίρους τους πρώτους μήνες ανοίγματος.

Το Mailo’s The Pasta Project ανταποκρίνεται κατάλληλα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των σημερινών και αυριανών καταναλωτών. Προσφέροντας ένα προσεκτικά σχεδιασμένο μενού και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, το Mailo’s έχει καθιερωθεί ως ο ιδανικός προορισμός τόσο για τους καλοφαγάδες όσο και για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Η καινοτόμος και προνοητική προσέγγιση στο branding, ο σχεδιασμός και η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας έχουν δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise που εγγυάται επιτυχία στην ανταγωνιστική αγορά του σήμερα.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ