Το burger στο επίκεντρο στα GRILL BROS

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Οι απλοποιημένες διαδικασίες ευνοούν το family business, ενώ το προϊόν καλύπτει ακριβώς τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Ο λόγος στο GRILL BROS και στα… ποιοτικά, big size burger του.

Το GRILL BROS απευθύνεται σε νέους συνεργάτες στη Βόρεια Ελλάδα που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν μια σύγχρονη επιχειρηματική ευκαιρία στον χώρο της γρήγορης εστίασης. Και μάλιστα σε μια αγορά που όχι μόνο έχει αποδείξει ότι ανθίσταται στην κρίση, αλλά παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια και έντονα σημάδια ανάκαμψης! Με αποδοτικό μοντέλο επιχείρησης και απλοποιημένες διαδικασίες, συνιστά μια πρόταση που ταυτίζεται απόλυτα με τις σύγχρονες καταναλωτικές συνήθειες για ποιοτικό, γρήγορο φαγητό. Άλλωστε η ανεπανάληπτη γεύση, η χορταστική ποσότητα και η προσιτή σε όλους τιμή χαρακτηρίζουν τα GRIIL BROS burgers!

GRILL BROS… κάθε στιγμή!
To GRILL BROS δημιουργήθηκε για να ξανασυστήσει και να επανατοποθετήσει το αυθεντικό burger στο ευρύ καταναλωτικό κοινό! Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο το 2013 στο πολυσύχναστο κέντρο της Καβάλας και αμέσως έγινε το απόλυτο γαστρονομικό στέκι της πόλης. Και είναι φυσικό… Όταν μπορείς να απολαύσεις ποιοτικό κρέας σε λαχταριστούς συνδυασμούς, με υπέροχες συνοδευτικές σάλτσες σε αφράτο χειροποίητο ψωμάκι, και όλα αυτά σε πολύ χαμηλό κόστος (από €2), σίγουρα θα το επισκεφτείς ξανά και ξανά! Οποιαδήποτε ώρα, οποιαδήποτε μέρα! Μόνος σου ή με παρέα. Για sit in ή take away! Αλλά και για delivery!

grillbros tameioΈχει λειτουργικότητα, δεν έχει εποχικότητα!
Το GRILL BROS ενδείκνυται για πωλήσεις όλο το χρόνο, διασφαλίζοντας σταθερές χρηματορροές και λειτουργική κερδοφορία.

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΒΕΡΓΟΣ, Υπεύθυνος Ανάπτυξης

“it’s all about meat”
Στο μότο “it’s all about meat” αποτυπώνεται η σταθερή, αδιαπραγμάτευτη προσήλωση επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών και φυσικά… στο κρέας!
«Το αποτέλεσμα… απογειώνεται χάρη στον ειδικό τρόπο ψησίματος, που γίνεται με τη μέθοδο dual contact, ώστε να διασφαλιστούν όλοι οι φυσικοί χυμοί των κρεάτων», μας εξηγεί ο κ. Μάκης Παπαβέργος, ιδρυτής της επιχείρησης. Άλλωστε, πίσω από τη νοστιμιά, τις «μυστικές» συνταγές και την άριστη εξυπηρέτηση βρίσκεται μια ομάδα που γνωρίζει καλά το χώρο και τις ανάγκες του καταναλωτή. Η πολυετής επιτυχημένη πορεία των ιδρυτών του στο ποιοτικό «γρήγορο φαγητό», το πάθος αλλά και η μακρά εμπειρία, αποτέλεσαν εξαρχής τον βασικό πυλώνα επιτυχίας του GRILL BROS.
Όλα αυτά συνδυάζονται αρμονικά με έναν casual dining χώρος, που συνδυάζει αρμονικά μπεργκεράδικο και neighbrhood grill. Το GRILL BROS διακρίνεται για τη μοντέρνα & σαφώς διαφοροποιημένη αισθητική του. Επίσης, η ανοιχτή κουζίνα αποκαλύπτει τη φρεσκάδα, την ασύγκριτη ποιότητα και την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, κάνοντας τα GRILL BROS burgers ακόμη πιο ποθητά!

{gallery}grill copy 1.bros{/gallery}

GRILL BROS franchise
Η επιχειρηματική πρόταση GRILL BROS συνιστά μια χαμηλού κόστους επένδυση με μικρές απαιτήσεις σε προσωπικό & χαμηλά λειτουργικά κόστη, κατάλληλη και για family business!
Με 3 profit centers για sit in, take away και delivery και ένα αποδοτικό μοντέλο επιχείρησης, που βασίζεται σε απλοποιημένες διαδικασίες συνιστά μια σύγχρονη επιχειρηματική ευκαιρία στην δυναμική αγορά των street food concept.

{gallery}grill copy 2.bros{/gallery}

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Επωνυμία εταιρίας: GRILL BROS
 • Tηλ: 6980138826
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Μάκης Παπαβέργος
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €60.000 - 85.000
 • Entry fee: €10.000 - 15.000
 • Royalties: 2%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 2% τοπική και 1% πανελλαδική
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Πακέτο Franchise:

  Συμβουλευτική υποστήριξη στην επιλογή σημείου
  Αποκλειστικότητα περιοχής
  Υποστήριξη στο σχεδιασμό & διαμόρφωση του καταστήματος
  Θεωρητική & πρακτική εκπαίδευση για όλες τις καθημερινές λειτουργίες του καταστήματος
  Εγχειρίδια λειτουργίας
  Ολοκληρωμένες ενέργειες μάρκετινγκ
  Χρηματοοικονομικός σχεδιασμός

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ