Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις FRUTTI DI MARE: Το απόλυτο all day fish bar όλης της Ελλάδας!

FRUTTI DI MARE: Το απόλυτο all day fish bar όλης της Ελλάδας!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Θαλασσινές γεύσεις, πολλές εμπνεύσεις, μέσα από ένα concept κατάλληλο για υψηλή κερδοφορία!

Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις στην πατρίδα μας συνδυάζονται κατά κύριο λόγο με γευστικούς θαλασσινούς μεζέδες και ψάρια… και η Frutti Di Mare ξέρει να μας τα προσφέρει με τον καλύτερο «μοναδικό» της τρόπο! Όλα τα κοσμοπολίτικα νησιά και οι ανεπτυγμένοι τουριστικοί προορισμοί αποτελούν άκρως φιλόξενες αγορές για αυτό το τελείως διαφοροποιημένο concept στην αγορά της εστίασης, που άλλαξε τα δεδομένα. Άλλωστε, το πιστοποιητικό διάκρισης για το 2014 από την tripadvisor αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα αυτής της επιτυχίας και η Frutti Di Mare αποτελεί «σίγουρη» στάση όλων όσων αγαπούν τις θαλασσινές γεύσεις!

fruitidimare 2

Μια ιδέα λοιπόν που γεννήθηκε πριν από 15 χρόνια στο Βερολίνο, συγκαταλέγεται σήμερα ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της συμπρωτεύουσας! Και όχι άδικα… Στη Frutti di Μare το ψάρι προσφέρεται στην πιο gourmet και ταυτόχρονα προσιτή εκδοχή του! Γίνεται και “take away”, τυλίγεται σε ένα λαχταριστό φρέσκο ψωμί και διατίθεται με τη μορφή burger! Με αποκλειστικές συνταγές, μοναδικό, υψηλής θρεπτικής αξίας product mix, μίνιμαλ διακόσμηση και ζεστή ατμόσφαιρα, η Frutti Di Mare αποτελεί την ιδανική πρόταση των καλοκαιρινών μας εξορμήσεων…

Η εταιρεία θωρακίζει την επιτυχία των franchisees, προσφέροντάς τους άρτια εκπαίδευση για την παρασκευή των εδεσμάτων, υψηλή τεχνογνωσία και συνεχή υποστήριξη. Οι franchisees θα αξιοποιήσουν ένα διαφοροποιημένο concept με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και περιθώρια υψηλής κερδοφορίας.

Άλλωστε όπως αναφέρει ο κ. Τάσος Ιωσηφίδης, ιδιοκτήτης της Frutti Di Μare «Ο υποψήφιος συνεργάτης θα πρέπει να αγαπάει την γαστρονομία και να είναι εκεί για τους ευχαριστημένους πελάτες του Όλα τα υπόλοιπα-τεχνογνωσία-εξοπλισμός-design-συνταγές-παρουσίαση- είναι δική μας υπόθεση!»

  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Περισσότερες πληροφορίες:

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ