Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις THE TEXANS & JUAN’S CANTINA – 2 concepts σε 1 κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση!

THE TEXANS & JUAN’S CANTINA – 2 concepts σε 1 κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση!

σύνταξη dnhost
0 σχόλια

Με δύο από τα πιο ανερχόμενα concepts στην εστίαση, το The Texans & Juan’s Cantina εισχωρεί στις δύο πιο δυναμικές αγορές, του μεξικάνικου φαγητού και του burger, με μια εξαιρετικά κερδοφόρα επιχειρηματική πρόταση! Ο συνεργάτης franchisee, γίνεται μέλος ενός δυναμικού δικτύου που κοιτάζει μόνο την κορυφή, επιτυγχάνοντας υψηλά ποσοστά κερδοφορίας και απόδοσης από την πρώτη κιόλας ημέρα!

 Έχοντας χρόνια εμπειρία στην εστίαση και στο marketing, οι εμπνευστές του οράματος που αργότερα έγινε το The Texans & Juan’s Cantina επι σκέφθηκαν απ’ άκρη σ’ άκρη το Μεξικό και το Τέξας, απ΄ όπου συνέλλεξαν τις πιο αυθεντικές συνταγές και αλχημείες της μεξικάνικης κουζίνας και των λατρεμένων Texans burgers. Ταξίδεψαν, δοκίμασαν, απόλαυσαν, παρατήρησαν και μελέτησαν τις καλύτερες τακτικές μαγειρέματος. Συνάντησαν τη γιαγιά Rosalia, η οποία, μοιράστηκε τις αγαπημένες της συνταγές για το πιο νόστιμο, αφράτο και παραδοσιακό φαγητό. Γυρνώντας πίσω στην Ελλάδα, η ομάδα του The Texans & Juan’s Cantina, υλοποίησε το όνειρό της. Συνδύασε σε ένα κατάστημα και σε μια κουζίνα τα δύο αγαπητά concepts και τα αποθέωσε μέσα από τη δημιουργία του απόλυτου tex-mex της πόλης!

Juans nachos1

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ DELIVERY

Ξεφυλλίζοντας τον κατάλογο του The Texans & Juan’s Cantina o πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα αυθεντικού μεξικάνικου φαγητού και σε λαχταριστά burgers και chicken wings. Πώς συνδέοντα όλα αυτά; Είναι απλό. Δύο γειτονικές γευστικές κουλτούρες συνυπάρχουν αρμονικά μέσα από την κοινή κουζίνα και τις κοινές πρώτες ύλες. Η ομάδα του The Texans & Juan’s Cantina προετοιμάζει όλες τις παραγγελίες με προσοχή και φροντίδα, ώστε να φτάσει ακριβώς έτσι όπως πρέπει στο σπίτι του πελάτη. Ζουμερό, φρέσκο, μυρωδάτο και…ολόκληρο! Αξιοποιώντας τα προνόμια και τις διευκολύνσεις που παρέχουν οι aggregators, οι πελάτες του The Texans & Juan’s Cantina απολαμβάνουν μέσα σε 30′ τις αγαπημένες τους γεύσεις με άρωμα Δύσης, με τα χρώματα και τα αρώματα να κατακλύζουν όλο τον χώρο! Τα ήδη τρία καταστήματα του δικτύου, σε Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια και το πρώτο κατάστημα franchise στην Καλλιθέα, εξυπηρετούν καθημερινά δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες που θέλουν να δοκιμάζουν ξανά και ξανά τα πεντανόστιμα πιάτα που προσφέρει το The Texans & Juan’s Cantina.

2 CONCEPT ΣΕ 1 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!

Δύο concepts κάτω από την ίδια στέγη, την ίδια κουζίνα και την πιο τυποποιημένη λειτουργία, συνυφαίνουν την πιο ελκυστική επιχειρηματική πρόταση στον κλάδο της εστίασης. Το The Texans & Juan’s Cantina διεισδύει αποτελεσματικά και ταυτόχρονα σε δύο ολοένα και περισσότερο αναπτυσσόμενες αγορές. Στην αγορά του μεξικάνικου φαγητού και του burger, με ένα δυναμικό επιχειρηματικό μοντέλο. Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας των ghost kitchens σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που εκπέμπουν τα φυσικά καταστήματα, το The Texans
& Juan’s Cantina συνθέτει μια υβριδική δομή καταστήματος που απαντάει σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών για εύκολο, γρήγορο, ποιοτικό και αυθεντικό φαγητό! Επίσης, λόγω της δομής του, δεν απαιτείται κεντρικό και εμπορικό κτίριο, επομένως μπορεί να μισθώσει χώρο με χαμηλό ενοίκιο. Τα δύο concepts μοιράζονται κοινές πρώτες ύλες, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται αφενός το χαμηλό food cost και αφετέρου η μείωση της φύρας. Παράλληλα, λόγω της καθετοποιημένης ενιαίας μονάδας τροφοδοσίας, δεν απαιτείται ούτε μεγάλη ούτε εξειδικευμένη ομάδα προσωπικού – αντιμετωπίζοντας με αυτόν τον τρόπο την μεγαλύτερη πρόκληση στον χώρο της εστίασης αυτή τη στιγμή- καθώς όλες οι διαδικασίες γίνονται εύκολα
και γρήγορα εξασφαλίζοντας υψηλά ποσοστά παραγωγικότητας. Το προσωπικό, το μόνο που έχει να κάνει, είναι να βάλει αγάπη και μεράκι στο φαγητό που θα φτάσει στο πιάτο του πελάτη!

texans 1

ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΣΟΔΩΝ!

Τα δύο concepts διαθέτουν έναν ευρύ και ποιοτικό προϊοντικό κατάλογο ο οποίος δίνει πολλές επιλογές στον καταναλωτή. Αν για παράδειγμα σε ένα σπίτι ο ένας θέλει να φάει burger και ο άλλος μεξικάνικο φαγητό, μπορεί να παραγγείλει από το ίδιο κατάστημα, με τα δύο concepts να λειτουργούν συμπληρωματικά το ένα με το άλλο. Έτσι, επιτυγχάνεται και η αυξημένη μέση απόδειξη αλλά και η επίτευξη πολλαπλών πηγών εσόδων σε συνδυασμό με το delivery και το take away. «Αυτό που κάναμε ουσιαστικά ήταν να απενεχοποιήσουμε μια επικρατούσα κατάσταση. Συνήθως βλέπεις μια πιτσαρία ή ένα σουβλατζίδικο που έχει μέσα πιάτα και από άλλες κουζίνες. Εμείς, θέλαμε να ξεχωρίσουμε τα δύο concepts ώστε να έχουν ξεκάθαρη και ισχυρή ταυτότητα, να είναι αυτόνομες οντότητες. Αυτό που προσπαθούμε να πούμε είναι ότι μπορεί μέσα από έναν χώρο να δώσεις την ίδια αμείωτη ποιότητα, από διαφορετικές οπτικές και να δώσεις πολλαπλές επιλογές στον πελάτη», αναφέρουν οι Νίκος Λυμπέρης και Tom Λέτσος, εμπνευστές και ιδρυτές του The Texans & Juan’s Cantina.Η πρόταση του The Texans & Juan’s Cantina αποτελεί μια επιχειρηματική ευκαιρία. Στον απαιτητικό χώρο της εστίασης, έχει βρει τη μαγική συνταγή για να βγαίνει πάντα νικητής καθώς:

• Με 1 χαμηλή επένδυση ο franchisee αποκτά δύο πηγές πωλήσεων και κερδοφορίας
• Διαθέτει το χαμηλότερο food cost της κατηγορίας του
• Έχει απλή δομή και λειτουργία και δεν απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό
• Πρόκειται για aggregators friendly concept
• Διαθέτει αυξημένη μέση απόδειξη (άνω των 22€)
• Δίνει ιδιαίτερη σημασία στο σωστό packaging και τη διανομή των παραγγελιών, απογειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπειρία του πελάτη 

Η πρόταση The Texans & Juan’s Cantina επιτυγχάνει οικονομίες κλίμακας, διεισδύοντας δυναμικά σε τρεις αγορές – στόχους. Ο συνεργάτης franchisee θα επωφεληθεί από την πολύχρονη εμπειρία της ομάδας του The Texans & Juan’s Cantina και θα έχει την ευκαιρία να κινηθεί στον χώρο της εστίασης με ένα καινοτόμο concept με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ