Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις TEN DROPS: Street café και street cocktail σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο

TEN DROPS: Street café και street cocktail σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Με τη συνένωση δύο καταστημάτων σε ένα concept, το TEN DROPS, ήρθε για να μας δείξει πώς γίνεται η ποιότητα να μην περιορίζεται σε μια μόνο κατηγορία. Εξαιρετικός καφές για το πρωί και ιδιαίτερα cocktails για όλη την ημέρα, αποτελούν θετική πρόκληση για τον franchisee που θέλει να ανοίξει τη δική του επιχείρηση καινοτομώντας στην εστίαση, προσφέροντας ποικιλία επιλογών στον καταναλωτή για κάθε ώρα της ημέρας.

Το TEN DROPS «γεννήθηκε» στον Πειραιά το 2019 από τους Σπύρο Μαρίνο και Παύλο Λούντζη, με στόχο να αποφορτίσουν τον ρυθμό της έντονης ζωής σε μια πολύβουη πόλη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο πρωτοτυπία του TEN DROPS αφορά τόσο το προϊοντικό μείγμα, όσο και τη δυνατότητα του take away και delivery cocktail, κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί. Η οικειότητα, η ισορροπία και η εξειδίκευση είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του project, με τους ιδρυτές του, να το θεωρούν πυρήνα για την ανάπτυξη του δικτύου TEN DROPS. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση για τον franchisee που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης με ένα απόλυτα καινοτόμο και παράλληλα κερδοφόρο concept.

ten drops franchise new logoΗ οικειότητα, η φιλοξενία και η ποιότητα του TEN DROPS αποτελεί το Α και το Ω για την εμπειρία του επισκέπτη.

Ιδανικό και πρωτότυ πο όλες τις ώρες της ημέρας

Στη σημερινή, μετά Covid-19 εποχή, η ζωή μας έχει μπει σε μια διαρκή, γρήγορη κίνηση, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι στιγμές χαλάρωσης είναι μικρές και γι’ αυτό το λόγο, πολύτιμες. Το TEN DROPS αναγνωρίζοντας πλήρως τη σημαντική αυτή ανάγκη, μας παρουσιάζει μια πρόταση, ικανή να ενθουσιάσει και την πιο απαιτητική ρουτίνα. Το πρωί ξεκινάει με specialty καφέ συνοδευόμενο από snacks γλυκά ή αλμυρά, ενώ τα γευστικότατα cocktails με την μοναδική υπογραφή του TEN DROPS είναι εδώ και μας περιμένουν να μας αποφορτίσουν από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ή να μας κρατήσουν συντροφιά σε μια βραδινή έξοδο με φίλους.
Το TEN DROPS όμως έχει μεριμνήσει και για τους πιο «σπιτόγατους», με τη δυνατότητα παραγγελίας και παράδοσης μέσω delivery, για να απολαύσουν τις αγαπημένες τους επιλογές από την άνεση του σπιτιού τους.
Η οικειότητα, η φιλοξενία και η ποιότητα του TEN DROPS αποτελεί το Α και το Ω για την εμπειρία του επισκέπτη. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το customer care awareness είναι ιδιαίτερα ψηλά στη διαδικασία εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού. Το φιλικό και συνάμα άρτια εξειδικευμένο προσωπικό στέκεται δίπλα στον καταναλωτή διαμορφώνοντας μαζί μια στενή σχέση που ξεκινάει από το πρωί με έναν καφέ και καταλήγει το βράδυ με τη δημιουργία των εξαιρετικών cocktails.

ten drops franchise speciality coffee take away

Μοναδικές επιλογές για όλες τις ώρες

Οι συνιδρυτές του TEN DROPS έδωσαν ιδιαίτερη βάση στη νέα τάση των street cocktails που θέλουν τους καταναλωτές να απολαμβάνουν εν κινήσει το ποτό τους. Γι’ αυτό, εμπιστεύτηκαν ειδικούς bartenders για τη δημιουργία μοναδικών signature cocktails. Η σύσταση των cocktails βοηθά να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από το συνηθισμένο, πάντα με την εγγύηση της υψηλής ποιοτικά πρώτης ύλης, «έχουμε επενδύσει στο κομμάτι της γεύσης, χρησιμοποιώντας διαλεκτά φρούτα, τα οποία προσδίδουν μοναδικά αρώματα και φρεσκάδα στα κοκτέιλ μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά. Στο TEN DROPS επίσης, μπορεί κανείς να βρει executive προϊόντα όπωςsnacks και sandwiches από συνταγές με ψωμάκι επιλεγμένου φούρνου στη Ζάκυνθο, επισφραγίζοντας την ταμπέλα του all day street café and cocktail project. Εκτός από την ποιότητα της πρώτης ύλης, η εταιρεία δίνει βάση και στον εξοπλισμό, στην απόδοσή του, και σε κάθε τι που χρειάζεται ώστε να φτάσει ο καφές και το cocktail στο ποτήρι μας όπως
πρέπει. H μοναδική ποιότητα των υλικών αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τον franchisee, καθώς προσφέρει εγγύηση και ασφάλεια στα προϊόντα, εξασφαλίζοντας την επαναληψιμότητα των πελατών.

ten drops street cocktail

Έχουμε επενδύσει στο κομμάτι της γεύσης, χρησιμοποιώντας διαλεκτά φρούτα, τα οποία προσδίδουν μοναδικά αρώματα και φρεσκάδα στα κοκτέιλ μας.

Ισορροπία και κερδοφορία σε ένα project

Αυτό που έχει επιτύχει το TEN DROPS είναι να συνδυάσει με μεγάλη επιτυχία δύο καταστήματα σε μια οντότητα προσφέροντας ύψιστη ποιότητα. Ο καφές και το cocktail υπάγονται κάτω από την ίδια ομπρέλα, επιτυγχάνοντας σημαντική μείωση του food cost, ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα και κατά συνέπεια μεγαλύτερη κερδοφορία και ταχύτερο break even. Πέρα από αυτό όμως, το TEN DROPS είναι το μέρος που θα έχει συνεχή ροή πελατών όλες τις ώρες της ημέρας καθώς καλύπτει πολλές ανάγκες ταυτόχρονα, από καφέ μέχρι snack και ποτό, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο υψηλή μέση απόδειξη και συνεπώς κερδοφορία για τον franchisee.

ten drops cocktails

Πιο συγκεκριμένα, τα οφέλη μιας επιχειρηματικής πρότασης όπως είναι το TEN DROPS το οποίο ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις στον τομέα των street καφέ και cocktail, μπορούν να συνοψιστούν σε:

 • Πρόκειται για μια πρωτότυπη και ανταγωνιστική επένδυση, συνδυάζοντας δύο καταστήματα σε ένα.
 • Απευθύνεται στον σύγχρονο καταναλωτή και στον γρήγορο ρυθμό της καθημερινότητάς του, καλύπτοντας δύο ανάγκες ταυτόχρονα: street café και street cocktail.
 • Είναι ένα διαχρονικό επιχειρηματικό μοντέλο που διασφαλίζει την μακροχρόνια κερδοφορία.
  • Διαθέτει πολλαπλές πηγές εσόδων καθώς διαθέτει take away, delivery και sit in και ως εκ τούτου εξυπηρετεί μεγάλη μερίδα του κοινού.
  • Η μητρική εταιρεία παρέχει ασφάλεια και υποστήριξη και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συνεργάτη.
  • Λόγω της ιδιαίτερης σύστασής του, έχει υψηλή παραγωγικότητα και συνεχή ροή που καλύπτει όλες τις ζώνες της ημέρας ενώ παράλληλα έχει ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
  • Ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις σε μια αγορά που ολοένα μεγαλώνει.

Το TEN DROPS είναι μια επιχειρηματική πρόταση η οποία θα φέρει άμεση και μεγάλη κερδοφορία στον συνεργάτη – franchisee που θα επιλέξει να
μπει στο δίκτυό του. Η εμπειρία στην εστίαση δεν απαιτείται, καθώς ο franchisee θα περάσει απ’ όλη την απαραίτητη εκπαίδευση προκειμένου να λειτουργήσει το κατάστημά του στην εντέλεια, πάντα με την υποστήριξη του franchisor.{gallery}ten drops/ten-drops-gallery{/gallery}

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ