Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη Switch Stores: Το one stop shop για κάθε γειτονιά!

Switch Stores: Το one stop shop για κάθε γειτονιά!

σύνταξη dnhost
0 σχόλια

Με κινητήριο δύναμη την εξυπηρέτηση, την ενέργεια και τις υπηρεσίες, τα Switch Stores ήρθαν για να καλύψουν την ανάγκη που υπάρχει στην αγορά για ένα τοπικό κατάστημα που θα εξυπηρετεί, θα συμβουλεύει και θα εκπαιδεύει τον κόσμο σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες του. Παράλληλα, η επιχειρηματική πρόταση των Switch Stores αποτελεί μια επιχειρηματική ευκαιρία για τον συνεργάτη franchisee που θέλει με ένα low budget κεφάλαιο να αποκτήσει μια διαχρονικά κερδοφόρα επιχείρηση που πρωταγωνιστεί στην αγορά της ενέργειας και των υπηρεσιών.

Τα Switch Stores εισέρχονται με μια καινοτόμα ιδέα στις αγορές της ενέργειας και της τεχνολογίας, προσφέροντας στον πελάτη μοναδικές εμπειρίες εξυπηρέτησης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο, ο οποίος διαρκώς ανανεώνεται, αναπτύσσεται και παρουσιάζει διαρκή ζήτηση. Πρόκειται για συνοικιακά καταστήματα που καλύπτουν άμεσα και εύκολα, τις ανάγκες των ανθρώπων για θέματα που αφορούν την ενέργεια, την τεχνολογία και τις υπηρεσίες. Δραστηριοποιούνται σε μικρά ή μεγάλα αστικά κέντρα ή σε περιοχές με μεγάλη εμπορική κινητικότητα και αποτελούν το μέρος που όλοι θα ήθελαν να έχουν στη γειτονιά τους καθώς ο πελάτης μπορεί να βρει ακριβώς ό,τι χρειάζεται με την υποστήριξη της πλήρως καταρτισμένης ομάδας του προσωπικού.

Πρόκειται για μια καινοτόμα πρόταση που θέτει νέα δεδομένα στην εξυπηρέτηση πελατών διεισδύοντας αποτελεσματικά σε πολλαπλές αγορές!

Ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης
Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι των καταστημάτων Switch Stores βρίσκονται στο πλευρό του πελάτη από την πρώτη στιγμή, με σκοπό να του προτείνουν, να τον βοηθήσουν, να τον συμβουλεύσουν και να τον εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο και πιο εξατομικευμένο τρόπο. Για τα Switch Stores, η εξυπηρέτηση είναι το Α και το Ω. Αφουγκραζόμενοι την έλλειψη προσωποποιημένης εξυπηρέτησης στα μεγάλα πολυκαταστήματα, η ομάδα των Switch Stores ήθελε να δημιουργήσει ένα δίκτυο καταστημάτων που θα παρείχε ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στον πελάτη και θα απαντούσε σε κάθε του ανάγκη που αφορά τις τηλεπικοινωνίες, την ενέργεια και την τεχνολογία. Αποτελούν το απόλυτο one stop shop σημείο τεχνολογίας όπου οι πελάτες μπορούν να μάθουν, να συγκρίνουν και να επιλέξουν την υπηρεσία που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες τους. Στα Switch Stores λοιπόν, ο πελάτης λαμβάνει εξυπηρέτηση και συμβουλές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του χωρίς δεσμεύσεις.

Πρωτοπορία και hero products
Τα Switch Stores είναι εξειδικευμένα καταστήματα που εκτός από υπηρεσίες και παροχές ενέργειας και τεχνολογίας, είναι εκεί για να εκπαιδεύσουν το κοινό και να το μυήσουν στις νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες και συσκευές. Ακόμη, αναλαμβάνουν υπηρεσίες διαμόρφωσης και συντήρησης ιστοσελίδων, service συσκευών αλλά και λιανική πώληση αξεσουάρ τεχνολογίας που βοηθούν στις συμπληρωματικές πωλήσεις. Παράλληλα, εισάγουν πρωτοποριακά προϊόντα και hero products όπως το Myki, ένα smartwatch για
παιδιά που συνδέονται με τα κινητά τηλέφωνα των γονέων ώστε εκείνοι να γνωρίζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, που βρίσκονται τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να επικοινωνήσουν μόνο με τους γονείς τους, ενώ παράλληλα οι γονείς έχουν τον έλεγχο του ιστορικού, της τοποθεσίας και της κίνησης των παιδιών.

Τα Switch Stores έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται εύκολα και άμεσα σε όσα επιτάσσει η αγορά.

Επιχειρηματική πρόταση υψηλών αποδόσεων
Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το σύστημα franchise Switch Stores συνιστά την ιδανική πρόταση για τον συνεργάτη franchisee που θέλει να κάνει ομαλή μετάβαση στην επιχειρηματικότητα με μία απόλυτα value for money επένδυση. Ο ιδανικός υποψήφιος για τα Switch Stores είναι ο άνθρωπος που αγαπάει την καινοτομία, τη λειτουργία μέσα στο πλαίσιο μιας πολύ δεμένης ομάδας και έχει όρεξη να εξελιχθεί και να δραστηριοποιηθεί ενεργά στον χώρο της τεχνολογίας, της ενέργειας και των υπηρεσιών. Ο franchisee γίνεται μέρος ενός πολύ δυναμικού δικτύου και νιώθει ασφαλής καθώς η ομάδα των Switch Stores τον υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας, σε κάθε τομέα, παρέχοντας ένα συνεχές σύστημα εκπαίδευσης σε νέες υπηρεσίες και τεχνολογίες ενώ ταυτόχρονα προσφέρει full management support για ό, τι προκύψει. Η επένδυση στα Switch Stores είναι το νέο best thing στον χώρο των επιχειρήσεων και των υπηρεσιών γιατί:
• Είναι low cost αλλά high value επένδυση.
• Διαθέτει μεγάλη ευελιξία και ευκολία στη λειτουργία.
• Προσαρμόζεται αμέσως στις ανάγκες της εποχής και της τοπικής κοινωνίας
• Είναι concept που αντιλαμβάνεται και ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των πελατών, επιτυγχάνοντας να δώσει την καλύτερη λύση που «απαντάει» σε ό,τι ζητάνε. Έτσι, εξασφαλίζει το χτίσιμο ενός πιστού πελατολογίου που το προτιμάει καθημερινά και γίνεται μέρος της καθημερινότητάς του.
• Φροντίζει ώστε ο franchisee να εισαχθεί δυναμικά και αποτελεσματικά σε νέες αγορές, χωρίς η προϋπηρεσία στον χώρο της ενέργειας, της τεχνολογίας και των υπηρεσιών να είναι προαπαιτούμενο.
• Απαρτίζεται ήδη από ένα πολύ δυναμικό δίκτυο αποτελούμενο από έξη (6) καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κομοτηνή και Έδεσσα.
• Είναι το one stop shop της κάθε γειτονιάς επιτυγχάνοντας πολλαπλές πηγές εσόδων καθώς, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που δρουν συμπληρωματικά, ενώ τα αξεσουάρ και αναλώσιμα τεχνολογίας εξασφαλίζουν τις επί πρόσθετες πωλήσεις.
• Εισάγει καινοτομίες και hero products στην αγορά.
• Εξασφαλίζει στον συνεργάτη franchisee άμεση και ταχεία απόσβεση και δυνατότητα επανεπένδυσης σε δεύτερο και σε τρίτο Switch Stores.
• Διαθέτει ένα ευέλικτο business plan το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις ικανότητες του franchisee.
• Δημιουργεί τις προϋποθέσεις, μέσω πελατοκεντρικής προσέγγισης και της εισαγωγής νέων υπηρεσιών, για την συνεχή ενίσχυση του “lifetime value” του πελάτη.
Η επένδυση στα Switch Stores αποτελεί μια επιχειρηματική ευκαιρία καθώς προσαρμόζεται άμεσα στην τοπική αγορά αλλά και στο προφίλ του ίδιου του franchisee. Με τη συνεχή εξέλιξη των καταστημάτων του δικτύου και την υποστήριξη όλης της ομάδας, τα Switch Stores συνιστούν το μέλλον της επιχειρηματικότητας καθώς, διεισδύουν σε πολύ δυναμικές αγορές με ένα concept αποδόσεων από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ