Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Στόχος: Η πρώτη επιλογή στον κλάδο της εκπαίδευσης

Στόχος: Η πρώτη επιλογή στον κλάδο της εκπαίδευσης

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ αποτελούν μια σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση στην εκπαίδευση, συνώνυμο της επιτυχίας τόσο για τους μαθητές όσο και τους συνεργάτες – franchisees. Και αυτό γιατί η εξειδίκευση των φροντιστηρίων αποκλειστικά στη Θεωρητική κατεύθυνση, τα καθιστά κορυφαία επιλογή των γονέων. Δεν είναι τυχαίο που παλαιοί μαθητές του φροντιστηρίου, απόφοιτοι νομικής, φιλολογίας, ψυχολογίας και άλλων θεωρητικών σχολών, επιλέγουν ξανά τον ΣΤΟΧΟ, για τα παιδιά τους, ώστε να εκπληρώσουν τον στόχο τους.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, επιβάλλεται η έγκαιρη κι έγκυρη φροντιστηριακή́ προετοιμασία, καθώς το γνωστικό πλαίσιο των σπουδών κι ο τρόπος εξέτασης έχουν αλλάξει, ριζικά. Απαιτείται συστηματική κι υπεύθυνη προσπάθεια για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που υπάρχουν, καθώς και των νέων δεδομένων. Τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ, με την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών τους, βοηθούν ουσιαστικά τους μαθητές να αντεπεξέλθουν στα νέα δεδομένα και να εισέλθουν επιτυχώς στο Πανεπιστήμιο.

stoxos franchise theoritika mathimata

Στην κορυφή εδώ και 4 δεκαετίες

Η ιστορία των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ ξεκινά το 1983, όταν ο Ηρακλής Γιαννακόπουλος, φιλόλογος στο επάγγελμα, δημιούργησε το πρώτο φροντιστήριο του δικτύου στην πλατεία Κάνιγγος, απέναντι σε μεγάλα κι εδραιωμένα ονόματα στον χώρο της εκπαίδευσης. Η επιτυχία του πρώτου φροντιστηρίου αποτέλεσε την αρχή για ένα δυνατό δίκτυο. Το 1999, δημιουργήθηκε το δεύτερο φροντιστήριο του δικτύου στον Πειραιά. Το 2009, ο ΣΤΟΧΟΣ «ταξίδεψε» και στην Πάτρα, πόλη απ’ όπου κατάγεται ο κ. Γιαννακόπουλος. Με βάση τις περιφερειακές πόλεις, η εταιρεία ξεκινά την ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise. Στόχος, κάθε μαθητής να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις ποιοτικές εκπαιδευτικές μεθόδους που οδηγούν στην εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο.

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και οι ίδιοι οι επιτυχόντες αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τα ΣΤΟΧΟΣ. Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί μαθητές από διαφορετικές περιοχές (Θρακομακεδόνες, Λαγονήσι, Γλυφάδα αλλά και νησιά) έρχοvται στο κέντρο της Αθήνας, αποκλειστικά για τον ΣΤΟΧΟ, ενώ πολλά παιδιά που στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές θετικής κατεύθυνσης (π.χ. ιατρική), επιλέγουν τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ για τα μαθήματα γενικής παιδείας.

stoxos frontistiria ekpaideusi

Άμεση προσαρμογή στα νέα δεδομένα

Τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ υλοποιούν κάθε στόχο μαθητών και συνεργατών, διαθέτοντας τα κατάλληλα εργαλεία, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε λόγω πανδημίας. Η ομάδα των ΣΤΟΧΟΣ έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους για τη δημιουργία της δικής της διαδικτυακής πλατφόρμας, ώστε η τηλεδιδασκαλία να βρίσκεται ποιοτικά στο ίδιο επίπεδο με τη δια ζώσης. Μέσω αυτής, οι μαθητές συνδέονται στο zoom και από εκεί λαμβάνουν αρχεία, ενημερώνονται για το πλάνο των διαγωνισμάτων, βλέπουν ανακοινώσεις, στέλνουν τις εργασίες τους και συνομιλούν με τους καθηγητές, λύνοντας οποιαδήποτε απορία προκύψει.

stoxos franchise logo

Με επίκεντρο τον μαθητή και την προσπάθειά του, με στοχευμένη κι έμπειρη προετοιμασία, σε ομοιογενή τμήματα διαβαθμισμένης κατάταξης, με προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα ύλης, σε ευέλικτα προγράμματα, με έλεγχο εξέλιξης και προόδου, έχει μοναδικό αντικείμενο και στόχο την επιτυχία του κάθε μαθητή

Τάσος & Γιώργος Γιαννακόπουλος, Managers

Στόχευσε… την επιτυχία με τα ΣΤΟΧΟΣ

Το franchising ως εργαλείο ανάπτυξης έχει ένα ευρύτατο πεδίο εφαρμογής και μάλιστα, με ιδιαίτερα επιτυχημένα αποτελέσματα. Πόσο μάλλον, όταν ο υποψήφιος συνεργάτης επιλέξει την πρόταση franchise των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ, με τα ακόλουθα σημεία διαφοροποίησης:

  • Εξειδίκευση στη θεωρητική κατεύθυνση. Η ενασχόληση αποκλειστικά με ένα αντικείμενο σημαίνει ουσιαστική και σε βάθος γνώση αυτού, άρα και αποτελεσματικότερη μεταφορά αυτής, που έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτη επιτυχία των διδασκομένων.
  • Πολυετής εμπειρία. Από το 1983, τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ προετοιμάζουν τους μαθητές να επιτύχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις και να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο. Η πολυετής τους εμπειρία αποτελεί εγγύηση επιτυχίας για τους franchisees.
  • Συστήματα και διαδικασίες στο σύνολο των επιχειρησιακών λειτουργιών. Τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ διαθέτουν ένα προηγμένο σύστημα διδασκαλίας με σαφή προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα μελέτης για τους μαθητές. Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του ολοκληρωμένου συστήματος διδασκαλίας αλλά και της επιχειρηματικής πρότασης.
  • Κορυφαία ομάδα καθηγητών. Το δυναμικό των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ απαρτίζεται από έμπειρους καθηγητές, ειδικευμένους στον τομέα τους, με καθημερινό στόχο την άρτια διεξαγωγή των μαθημάτων αλλά και την ουσιαστική μετάδοση γνώσεων στους μαθητές.
  • Υψηλής αισθητικής εγκαταστάσεις. Οι εγκαταστάσεις του δικτύου χαρακτηρίζονται για τη λειτουργικότητά τους, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ιδανικών συνθηκών που συμβάλει θετικά στην ψυχολογία των μαθητών.
  • Στοχευμένο πλάνο marketing – πολυκάναλη επικοινωνιακή πολιτική. Με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών και την αύξηση της δημοτικότητας του δικτύου, ο ΣΤΟΧΟΣ δίνει έμφαση σε εικόνα και ενέργειες μάρκετινγκ και PR (Digital Marketing, χορηγίες, events/parties, συνεργασία με έντυπα μέσα πανελλήνιας εμβέλειας, newsletters).

stoxos franchise kathigites

Από την έμπειρη ομάδα του ΣΤΟΧΟΣ, ο συνεργάτης μαθαίνει όλα εκείνα τα μικρά αλλά πολύ σημαντικά μυστικά για την επιτυχημένη λειτουργία του δικού του φροντιστηρίου. Με ποιον τρόπο θα πρέπει να επικοινωνεί με τους γονείς και τους μαθητές, το πώς να διαχειρίζεται τις ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου που εισέρχεται στο γραφείο του. Όλες αυτές τις δεξιότητες και τα soft skills που απόκτησε η ομάδα του ΣΤΟΧΟΣ μέσα από εμπειρία ετών, ο franchisee τα αποκτά εκ των προτέρων, με την έναρξη της συνεργασίας, γεγονός που τον βοηθά να προστατέψει την επένδυσή του

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ