Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις ΣΤΟΧΟΣ | Εξειδίκευση στη θεωρητική εκπαίδευση για 4 δεκαετίες

ΣΤΟΧΟΣ | Εξειδίκευση στη θεωρητική εκπαίδευση για 4 δεκαετίες

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Επιλέγοντας τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ, γονείς, μαθητές και franchisees κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Με απόλυτη εξειδίκευση στη θεωρητική κατεύθυνση, τα παιδιά εισέρχονται στο Πανεπιστήμιο και οι franchisees αποκτούν κύρος, διευθύνοντας τη δική τους αποδοτική επιχείρηση που είναι ευρέως γνωστή για τις ποιοτικές της εκπαιδευτικές μεθόδους που οδηγούν στην επιτυχία.

Τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ υλοποιούν κάθε στόχο μαθητών και συνεργατών, διαθέτοντας τα κατάλληλα εργαλεία, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε λόγω πανδημίας. Η ομάδα των ΣΤΟΧΟΣ έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους για τη δημιουργία της δικής της διαδικτυακής πλατφόρμας, ώστε η τηλεδιδασκαλία να βρίσκεται ποιοτικά στο ίδιο επίπεδο με τη δια ζώσης. Μέσω αυτής, οι μαθητές συνδέονται στο zoom και από εκεί λαμβάνουν αρχεία, ενημερώνονται για το πλάνο των διαγωνισμάτων, βλέπουν ανακοινώσεις, στέλνουν τις εργασίες τους και συνομιλούν με τους καθηγητές, λύνοντας οποιαδήποτε απορία προκύψει.

stoxos frontistiria franchise6

ΣΤΟΧΟΣ – Ένα αμιγώς θεωρητικό φροντιστήριο

Τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ, πρώτα απ‘ όλα σέβονται τον γονιό, τον κόπο του, το όνειρο που έχει να καμαρώσει το παιδί του στο Πανεπιστήμιο και κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Παλαιοί μαθητές του φροντιστηρίου, απόφοιτοι νομικής, φιλολογίας, ψυχολογίας και άλλων θεωρητικών σχολών, επιστρέφουν στον ΣΤΟΧΟ, καθώς γνωρίζουν από πρώτο χέρι την εξαιρετική δουλειά και προετοιμασία που πραγματοποιείται από τους καθηγητές, μένοντας προσηλωμένοι σε έναν και μόνο στόχο.
Στην εισαγωγή των παιδιών στο Πανεπιστήμιο. Μάλιστα, πολλοί μαθητές που στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές θετικής κατεύθυνσης, επιλέγουν τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ μόνο και μόνο για να παρακολουθήσουν μαθήματα όπως η έκθεση, τα οποία είναι υποχρεωτικά και για τις 3 κατευθύνσεις (θεωρητική, θετική και τεχνολογική). Ο ΣΤΟΧΟΣ δεν είναι το φροντιστήριο που θα λειτουργήσει υποστηρικτικά, για έναν καλύτερο βαθμό τετραμήνου. Από την πρώτη ημέρα που έρχεται ο μαθητής στα φροντιστήρια του δικτύου, προετοιμάζεται κατάλληλα, ώστε να εισαχθεί στην πρώτη επιλογή σχολής που έχει βάλει στόχο. Για αυτό, σημαντικό ρόλο παίζουν οι καθηγητές, οι οποίοι ανάλογα την ειδικότητά τους, πραγματοποιούν και το αντίστοιχο μάθημα, ώστε να υπάρχει απόλυτη εξειδίκευση και επιτυχία!

stoxos franchise iraklis giannakopoulos

Ηρακλής Γιαννακόπουλος,Ιδρυτής του δικτύου φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ

ΣΤΟΧΟΣ – H ιστορία πίσω από την επιτυχία

Η ιστορία του ΣΤΟΧΟΣ ξεκινά το 1983, όταν o Ηρακλής Γιαννακόπουλος, φιλόλογος στο επάγγελμα, δημιούργησε το πρώτο φροντιστήριο του δικτύου στην πλατεία Κάνιγγος, σημείο όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα και η έδρα της εταιρείας. Εκείνη την περίοδο, φροντιστηριακές μονάδες υπήρχαν μόνο στο κέντρο της Αθήνας. Ο κ. Γιαννακόπουλος είχε ως όραμα τη δημιουργία ενός αμιγώς θεωρητικού φροντιστηρίου, το οποίο θα κυριαρχούσε στην τρίτη δέσμη. Ξεκίνησε από μόλις μία αίθουσα με ένα θρανίο και έναν μαθητή, σε εποχή όπου οι συνάδελφοί του, μεγαλύτερης ηλικίας, ήταν αρνητικοί και τον αποθάρρυναν σε αυτό του το εγχείρημα, καθώς απέναντί του βρίσκονταν μεγάλα και εδραιωμένα ονόματα στον χώρο της εκπαίδευσης. Με πάθος και αγάπη για το αντικείμενό του, τόλμησε και δημιούργησε το πρώτο εξειδικευμένο φροντιστήριο της Αθήνας, το οποίο μάλιστα επεκτάθηκε και σε άλλες περιοχές.
Το 1999, δημιουργήθηκε το δεύτερο φροντιστήριο του δικτύου στον Πειραιά και το 2009, ο ΣΤΟΧΟΣ «ταξίδεψε» και στην Πάτρα, πόλη από όπου κατάγεται ο κ. Γιαννακόπουλος.

stoxos franchise logoΚαθώς η εποχή Homo Universalis έχει παρέλθει, στα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ προσφέρουμε απόλυτη εξειδίκευση στη θεωρητική κατεύθυνση. Για εμάς, ο βασικός σκοπός είναι να μπει το παιδί στο Πανεπιστήμιο, γιατί από αυτό ζούμε. Τα περισσότερα παιδιά μας, έρχονται συστημένα. Από Θρακομακεδόνες, Λαγονήσι, Γλυφάδα, ή
ακόμα και από νησιά, έρχονται σε εμάς για να δώσουν πανελλήνιες, καθώς γνωρίζουν τις ποιοτικές μας εκπαιδευτικές μεθόδους που
οδηγούν στην επιτυχία.

Τάσος και Γιώργος Γιαννακόπουλος, Managers

stoxos franchise kathigites

Κάνοντας τον… στόχο σου πραγματικότητα!

Το franchising ως εργαλείο ανάπτυξης έχει ένα ευρύτατο πεδίο εφαρμογής και μάλιστα με ιδιαίτερα επιτυχημένα αποτελέσματα. Τα εξειδικευμένα καταστήματα ανεξαρτήτως κλάδου, είναι συνυφασμένα με την έννοια της γνώσης, της προσωπικής εξυπηρέτησης, της δημιουργίας κοινότητας πελατών, της αποκεντρωμένης ευέλικτης διοίκησης και λειτουργίας, στο πλαίσιο μιας πολυκάναλης ανάπτυξης.
Στον κλάδο της εκπαίδευσης, από το 2016 και έπειτα, κυριαρχεί μία τάση, που αναδεικνύει την εξειδίκευση, την οποία ο ΣΤΟΧΟΣ κατείχε ήδη από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του.
Για αυτό, παρά την οικονομική κρίση, συνεχίζει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των γονέων, καθώς παραμένει πιστός στο όραμά του, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Στη σημερινή εποχή, οι γονείς είναι πιο ενημερωμένοι. Βλέπουν, ακούνε, συγκρίνουν τις προηγούμενες επιλογές που ενδεχομένως έκαναν, θυσιάζοντας την ποιότητα των εκπαιδευτικών προϊόντων που επέλεγαν για το παιδί τους. Τελικά,επιλέγουν τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ, γιατί το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και δίνει υπεραξία στο δίκτυο αλλά και «καύσιμο», ώστε να συνεχίσει την αναπτυξιακή του πορεία και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας!

Το δίκτυο ΣΤΟΧΟΣ χαρακτηρίζεται από καινοτόμες στρατηγικές με χαρακτηριστικά όπως:
• Ξεκάθαρο όραμα
• Ισχυρό δίκτυο μαθητών
• Διαρκή εξέλιξη
• Διεύρυνση της αγοράς
• Εξάλειψη του ανταγωνισμού
• Ανάπτυξη ισχυρής εταιρικής κουλτούρας και ενός συνεπούς συστήματος αξιών
• Συναισθηματικά οφέλη και δέσμευση γονέων και μαθητών

stoxos frontistiria franchise3

Τα οφέλη των συνεργατών των Φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ

Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία των συνεργατών του ΣΤΟΧΟΣ, είναι να διαθέτουν αγάπη για το αντικείμενο και μεράκι. Δεν είναι απαραίτητο να είναι οι ίδιοι εκπαιδευτικοί, όμως η ενεργή εμπλοκή τους στις λειτουργίες του φροντιστηρίου είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Από την έμπειρη ομάδα του ΣΤΟΧΟΣ, ο συνεργάτης μαθαίνει όλα εκείνα τα μικρά αλλά πολύ σημαντικά μυστικά για την επιτυχημένη λειτουργία του δικού του φροντιστηρίου. Με ποιον τρόπο θα πρέπει να επικοινωνεί με τους γονείς και τους μαθητές, το πώς να διαχειρίζεται τις ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου που εισέρχεται στο γραφείο του.
Όλες αυτές τις δεξιότητες και τα soft skills που απέκτησε η ομάδα του ΣΤΟΧΟΣ μέσα από εμπειρία ετών, ο franchisee τα αποκτά εκ των προτέρων, με την έναρξη της συνεργασίας, γεγονός που τον βοηθά να προστατέψει την επένδυσή του.

Ερχόμενος στην οικογένεια των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ, o συνεργάτης επωφελείται από:
• To αναγνωρισμένο brand από γονείς και μαθητές
• Το εξειδικευμένο και ποιοτικό εκπαιδευτικό προϊόν
• Την ύπαρξη επιτυχημένης επιχειρηματικής οργάνωσης
• Την αυξημένη αποδοτικότητα λόγω της χρήσης δοκιμασμένων και εφαρμοσμένων συστημάτων οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας
• Τις στοχευμένες ενέργειες μάρκετινγκ
• Τους ειδικά μελετημένους και διαμορφωμένους χώρους που διασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες διδακτικής λειτουργίας

Με σύμμαχο την εξειδίκευση, την ποιότητα και την ισχυρή φήμη, οι συνεργάτες του δικτύου ΣΤΟΧΟ Σ επενδύουν στη γνώση και αποκτούν το δικό τους φροντιστήριο, τη δική τους αποδοτική επιχείρηση που ξεχωρίζει στον κλάδο της εκπαίδευσης!

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Έδρα: Βερανζέρου 6 (πλ. Κάνιγγος), Αθήνα, 106 77
 • Tηλ: 210 6756200
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 150 - 400 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €33.000 - 70.000
 • Entry fee: €10.000 - 15.000
 • Royalties: 5%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 2%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: [3] Αθήνα, Πειραιάς, Πάτρα
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 1983 / 2021
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Περιφέρεια

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ