Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις ΣΤΟΧΟΣ: Αμιγώς θεωρητικά φροντιστήρια, με απόλυτη εξειδίκευση

ΣΤΟΧΟΣ: Αμιγώς θεωρητικά φροντιστήρια, με απόλυτη εξειδίκευση

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ αποτελούν μια σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση στην εκπαίδευση, συνώνυμο της επιτυχίας τόσο για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς όσο και τους συνεργάτες – franchisees.

Εδώ και 4 δεκαετίες, τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ συντελούν στην επιτυχία των μαθητών, για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο. Είναι αρωγοί των προσπαθειών τους και πλοηγοί στο ταξίδι της γνώσης, το οποίο επιτυγχάνεται μέσω της εξειδίκευσης!

stoxos franchise theoritika mathimata

Η αποκλειστικότητα στη Θεωρητική Κατεύθυνση εξασφαλίζει την εμπειρία του φροντιστηρίου, την ειδίκευση των καθηγητών του και τη συνύπαρξη μαθητών που διαθέτουν υψηλούς στόχους και μαθησιακό επίπεδο.

Γιατί αυτός είναι ο ΣΤΟΧΟΣ! «Με επίκεντρο τον μαθητή και την προσπάθειά του, με στοχευμένη κι έμπειρη προετοιμασία, σε ομοιογενή τμήματα διαβαθμισμένης κατάταξης, με προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα ύλης, σε ευέλικτα προγράμματα, με έλεγχο εξέλιξης και προόδου, έχει μοναδικό αντικείμενο και στόχο την επιτυχία του κάθε μαθητή», αναφέρουν τα αδέλφια Τάσος και Γιώργος Γιαννακόπουλος, Managers των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ.

stoxos franchise logoΠλοηγοί στο ταξίδι της γνώσης και της εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο.

Ακολουθώντας τις ανάγκες της post Covid-19 εποχής, τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ έχουν επενδύσει στρατηγικά στη δημιουργία της δικής τους διαδικτυακής πλατφόρμας, παρέχοντας στους μαθητές, τους καθηγητές αλλά και τους γονείς την ασφάλεια που επιζητούν.

Με αυτό τον τρόπο, διασφαλίζεται η άρτια διεξαγωγή των μαθημάτων ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνουν από απόσταση. Μέσω της πλατφόρμας, οι μαθητές συνδέονται στο zoom και από εκεί λαμβάνουν αρχεία, ενημερώνονται για το πλάνο των διαγωνισμάτων, βλέπουν ανακοινώσεις, στέλνουν τις εργασίες τους και συνομιλούν με τους καθηγητές, λύνοντας οποιαδήποτε απορία προκύψει.

stoxos frontistiria franchise3

Αποκλειστικότητα στη θεωρητική κατεύθυνση

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, επιβάλλεται η έγκαιρη κι έγκυρη φροντιστηριακή́ προετοιμασία, καθώς το γνωστικό πλαίσιο των σπουδών κι ο τρόπος εξέτασης έχουν αλλάξει, ριζικά. Απαιτείται συστηματική κι υπεύθυνη προσπάθεια για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που υπάρχουν, καθώς και των νέων δεδομένων. Τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ, με την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών τους, βοηθούν ουσιαστικά τους μαθητές να αντεπεξέλθουν στα νέα δεδομένα και να εισέλθουν επιτυχώς στο Πανεπιστήμιο.

Στην κορυφή εδώ και 4 δεκαετίες

Η ιστορία των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ ξεκινά το 1983, όταν ο Ηρακλής Γιαννακόπουλος, φιλόλογος στο επάγγελμα, δημιούργησε το πρώτο φροντιστήριο του δικτύου στην πλατεία Κάνιγγος, απέναντι σε μεγάλα κι εδραιωμένα ονόματα στον χώρο της εκπαίδευσης. Όραμα του κ. Γιαννακόπουλου ήταν η δημιουργία ενός αμιγώς θεωρητικού φροντιστηρίου, το οποίο θα κυριαρχούσε στην τρίτη δέσμη. Με πάθος και αγάπη για το αντικείμενό του, τόλμησε και δημιούργησε το πρώτο καθαρά θεωρητικό φροντιστήριο της Αθήνας, συνώνυμο της εξειδίκευσης και της επιτυχίας.

Η επιτυχία του πρώτου φροντιστηρίου αποτέλεσε την αρχή για ένα δυνατό δίκτυο. Το 1999, δημιουργήθηκε το δεύτερο φροντιστήριο του δικτύου στον Πειραιά και το 2009, ο ΣΤΟΧΟΣ «ταξίδεψε» και στην Πάτρα, πόλη απ’ όπου κατάγεται ο κ. Γιαννακόπουλος.

stoxos franchise mathitria1

Αναγνωρισμένο brand από γονείς και μαθητές!

Στοχεύοντας … την επιτυχία και στο franchising

Το franchising ως εργαλείο ανάπτυξης έχει ένα ευρύτατο πεδίο εφαρμογής και μάλιστα, με ιδιαίτερα επιτυχημένα αποτελέσματα. Πόσο μάλλον, όταν ο υποψήφιος συνεργάτης επιλέξει την πρόταση franchise των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ, με τα ακόλουθα σημεία διαφοροποίησης:

  • Εξειδίκευση στη θεωρητική κατεύθυνση. Η ενασχόληση αποκλειστικά με ένα αντικείμενο σημαίνει ουσιαστική και σε βάθος γνώση αυτού, άρα και αποτελεσματικότερη μεταφορά αυτής, που έχει ως επακόλουθο την απόλυτη επιτυχία των διδασκομένων.
  • Πολυετής εμπειρία. Από το 1983, τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ προετοιμάζουν τους μαθητές να επιτύχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις και να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο. Η πολυετής τους εμπειρία αποτελεί εγγύηση επιτυχίας για τους franchisees.
  • Συστήματα και διαδικασίες στο σύνολο των επιχειρησιακών λειτουργιών. Τα φροντιστήρια ΣΤΟΧΟΣ διαθέτουν ένα προηγμένο σύστημα διδασκαλίας με σαφή προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα μελέτης για τους μαθητές. Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του ολοκληρωμένου συστήματος διδασκαλίας αλλά και της επιχειρηματικής πρότασης.
  • Κορυφαία ομάδα καθηγητών. Το δυναμικό των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ απαρτίζεται από έμπειρους καθηγητές, ειδικευμένους στον τομέα τους, με καθημερινό στόχο την άρτια διεξαγωγή των μαθημάτων αλλά και την ουσιαστική μετάδοση γνώσεων στους μαθητές.
  • Υψηλής αισθητικής εγκαταστάσεις. Οι εγκαταστάσεις του δικτύου χαρακτηρίζονται για τη λειτουργικότητά τους, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ιδανικών συνθηκών που συμβάλει θετικά στη ψυχολογία των μαθητών.
  • Στoχευμένο πλάνο marketing – πολυκάναλη επικοινωνιακή πολιτική. Με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών και την αύξηση της δημοτικότητας του δικτύου, ο ΣΤΟΧΟΣ δίνει έμφαση σε εικόνα και ενέργειες μάρκετινγκ και PR (Digital Marketing, χορηγίες, events/parties, συνεργασία με έντυπα μέσα πανελλήνιας εμβέλειας, newsletters).

stoxos frontistiria franchise4

Επίσης, ερχόμενος στην οικογένεια των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ, o συνεργάτης επωφελείται από:

  • To αναγνωρισμένο brand από γονείς και μαθητές
  • Το εξειδικευμένο και ποιοτικό εκπαιδευτικό προϊόν
  • Την ύπαρξη επιτυχημένης επιχειρηματικής οργάνωσης
  • Την αυξημένη αποδοτικότητα λόγω της χρήσης δοκιμασμένων και εφαρμοσμένων συστημάτων οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας

Με σύμμαχο την εξειδίκευση, την ποιότητα και την ισχυρή φήμη, οι συνεργάτες των φροντιστηρίων ΣΤΟΧΟΣ επενδύουν στη γνώση κι αποκτούν τη δική τους αποδοτική επιχείρηση που ξεχωρίζει στον κλάδο της εκπαίδευσης!

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ