Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις CHICKin Καλαϊτζή: Στην παραγωγή, στην εμπορία και… στην κατανάλωση!

CHICKin Καλαϊτζή: Στην παραγωγή, στην εμπορία και… στην κατανάλωση!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα ιδιαίτερο concept, με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης, τόσο στην εμπορία και διάθεση πουλερικών, όσο και της «καλοκαιρινής» εστίασης!

Οι νόστιμες γευστικές προτάσεις από αγνό, καλής ποιότητα κρέας και φυσικά το πατροπαράδοτο… greek σουβλάκι σε όλες τις εκδοχές του, είναι σίγουρα ό,τι ταιριάζει περισσότερο, σε όλα τα κεντρικά σημεία κάθε προορισμού! Έλληνες και ξένοι τουρίστες θα επιλέξουν να απολαύσουν αυτό το έδεσμα -χρόνια συνυφασμένο και με τις διακοπές μας- πολύ συχνά και μάλιστα παραπάνω από μια φορά, ακόμα και μέσα στην ίδια ημέρα!

CHICKIN

Στην περίπτωση δε, που πρόκειται για ένα brand που προσφέρει το καλύτερο προϊόν της αγοράς, η επιτυχία είναι δεδομένη…

Το CHICK in Καλαϊτζή αποτελεί μια συγκροτημένη και ολοκληρωμένη πρόταση, που εξαρχής στηρίχτηκε στην υψηλή τεχνογνωσία σε σχέση με το προϊόν, το νωπό κοτόπουλο.

CHICKIN3

Τα καταστήματα λειτουργούν είτε ως αμιγώς σημεία πώλησης νωπού κοτόπουλου και επεξεργασμένων-συσκευασμένων προϊόντων, για να ετοιμάσουμε μόνοι μας τις δικές μας συνταγές, είτε ως μεικτά καταστήματα από τα οποία οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν μια ευρύτατη γκάμα έτοιμων γευμάτων. Το «μεικτό» κατάστημα που άνοιξε για πρώτη φορά στο ιστορικό κέντρο της Κατερίνης το 2014, έγινε αμέσως τόπος συνάντησης για την βραδινή ή μεσημεριανή «γευστική»απόδραση! Η φιλική εξυπηρέτηση και το άριστης ποιότητας προϊόν είναι πλεόν πόλος έλξης για κάθε ηλικία, συνδυάζοντας το dining, το delivery και το take away, πριν τη νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη, και όχι μόνο… Η υψηλή τεχνογνωσία, το εύρος των profit centers αλλά και η υποστήριξη σε θέματα οργάνωσης και customer service αποτελούν βασικά στοιχεία του συστήματος franchise Chick In Καλαϊτζή.

chickin.2

Με ένα προϊόν, που ανθίσταται στην κρίση και παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής διατροφής κάθε μέρα και κάθε στιγμή, με υψηλή ζήτηση, ρευστότητα και μηδενικό κίνδυνο αποθεματοποίησης, το CHICK in Καλαϊτζή προσφέρει αυξημένες εγγυήσεις βιωσιμότητας και κερδοφορίας!

 

  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Tηλ: 210 6756200
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Μέσο Ύψος Επένδυσης: Για κατάστημα διάθεσης νωπού προϊόντος: Από €35.000 - Για κατάστημα διάθεσης νωπού και ψητού προϊόντος: Από €85.000
  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Περισσότερες πληροφορίες:

    http://franchiseportal.gr/el/franchisors/661

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ