Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Stegno: H νέα εποχή στα καθαριστήρια

Stegno: H νέα εποχή στα καθαριστήρια

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το Stegno έχει δημιουργήσει ένα επιτυχημένο δίκτυο καθαριστηρίων στην Ελλάδα, κατέχοντας τον ρόλο του leader της αγοράς. 

 Υιοθετώντας καινοτόμες τεχνικές, το δίκτυο Stegno έχει φέρει μια νέα εποχή στον χώρο ικανοποιώντας τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Την ίδια στιγμή δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης, κατανόησης και αλληλοϋποστήριξης έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών.

Η αλυσίδα Stegno σήμερα αριθμεί 36 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των καθαριστηρίων. Τα καταστήματα Stegno έχουν δώσει μια νέα πνοή στον χώρο, υιοθετώντας νέες τεχνικές, εξελίσσοντας τις μέχρι τώρα υπηρεσίες με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτή. Η προηγούμενη ιδιαίτερη περίοδος της υγειονομικής κρίσης, οδήγησε τον σύγχρονο άνθρωπο να αποζητά υπηρεσίες που ακολουθούν πιστά τους κανόνες υγιεινής. Ο καταναλωτής του σήμερα έχει ανάγκη υπηρεσίες που μπορεί να τις εμπιστευτεί για τον καθαρισμό και την φροντίδα των ρούχων του.Η συνεχής αναζήτηση και υιοθέτηση νέων τεχνικών και νέων υπηρεσιών της αλυσίδας Stegno είναι η απάντηση στην ανάγκη αυτή.

stegno 2

Πρωτοποριακές υπηρεσίες

Η βασική καινοτομία της αλυσίδας είναι η μεταφορά των περισσότερων ρούχων στην επεξεργασία νερού, χάρη στη χρήση του πλέον σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού και των πιστοποιημένων προϊόντων καθαρισμού. Η «μετάβαση» στο νερό ανταποκρίνεται πλήρως στις νέες ανάγκες της αγοράς. Έρευνες σε ευρωπαϊκό επίπεδο δείχνουν ότι οι πωλήσεις κουστουμιών συνεχώς μειώνονται. Το καθημερινό ντύσιμο είναι περισσότερο casual. Επομένως, ενώ μειώνεται η ανάγκη για στεγνό καθάρισμα, παραμένει σταθερή η ζήτηση για επαγγελματική επεξεργασία. Πριν από 25 με 30 χρόνια, το 80% των ρούχων που έφταναν στο καθαριστήριο απαιτούσαν στεγνό καθάρισμα, αυτή τη στιγμή το ποσοστό αυτό έχει ανατραπεί, καθώς το 65% των ρούχων χρειάζονται επεξεργασία με νερό. Τη φρεσκάδα που προσφέρει στα ρούχα το νερό συμπληρώνει το μαλακτικό του Stegno, το μοναδικό στον κόσμο με μικροκάψουλα που σκάει μέσα στο στεγνωτήριο, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα και ένα μοναδικό άρωμα, που έχει ταυτιστεί με το Stegno.

stegno franchise 2020

Stegno σημαίνει καινοτομία

Η επεξεργασία των ρούχων κάθε πελάτη ξεχωριστά είναι επίσης μία από τις καινοτομίες του Stegno, όπως και το σιδέρωμα των ρούχων αποκλειστικά και μόνο στο χέρι. Τέλος, η αλυσίδα Stegno προσέθεσε την υπηρεσία delivery ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει περισσότερες ανάγκες.

Κουλτούρα Franchise

Εκτός όμως από τις καινοτόμες υπηρεσίες προς τον καταναλωτή, η επιτυχία του δικτύου Stegno βρίσκεται στη δημιουργία ισχυρών σχέσεων ανάμεσα στην εταιρεία και τους συνεργάτες- franchisees. Η Stegno επιδεικνύοντας υπευθυνότητα και συνέπεια, έχει διαμορφώσει μια επιτυχημένη κουλτούρα franchise. Mε γνώμονα την ειλικρίνεια και το ήθος, η εταιρεία επενδύει στο χτίσιμο στέρεων σχέσεων εμπιστοσύνης, προσφέροντας όλες τις υποδομές, μηχανισμούς, υποστήριξη για την ευημερία και την αποδοτικότητα των μελών του δικτύου της.

Από την έναρξη της συνεργασίας, αναλαμβάνοντας τον ρόλο coach, η Stegno καθοδηγεί τον franchisee να προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, που θα ισχυροποιούν την επιχείρησή του. Το δίκτυο franchise Stegno έχει δημιουργήσει ένα κλίμα εμπιστοσύνης, στο οποίο o συνεργάτης νιώθει ασφάλεια και σιγουριά, καθώς γνωρίζει πως έχει στο πλευρό του αξιόπιστους ανθρώπους που τον στηρίζουν αποτελεσματικά σε κάθε συνθήκη και περίσταση. H επιτυχία του δικτύου Stegno αλλά και η συνεισφορά του στον θεσμό του franchising και κατ’ επέκταση της επιχειρηματικότητας, επιβραβεύτηκε φέτος με την απονομή του βραβείου GOLD WINNER Franchise Responsibility στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021.

stegno 1franchise 2

Τρεις τύποι καταστημάτων

Το επιχειρηματικό μοντέλο της πρότασης Stegno διαθέτει 3 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες του franchisee αλλά και στις ανάγκες της τοπικής αγοράς. Το κατάστημα Full Shop παρέχει όλη τη γκάμα των υπηρεσιών του Stegno, δηλαδή το στεγνό καθάρισμα, την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα στο χέρι. Ο τύπος καταστημάτων SAT παρέχει την επεξεργασία στο νερό και το σιδέρωμα. Παράλληλα, λειτουργεί ως πρατήριο, συλλέγοντας ρούχα που χρειάζονται στεγνό καθάρισμα για τα Full Shop. Τέλος ο τύπος Laundry είναι το professional μοντέλο των Stegno. Μια βιοτεχνική μονάδα καθαρισμού και φροντίδας λευκών ειδών, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μικρών ξενοδοχείων και καταλυμάτων Airbnb. Ο συγκεκριμένος τύπος καταστήματος λειτουργεί άψογα σε τουριστικές περιοχές, κοντά σε μαρίνες κ.ο.κ. Επιπλέον, τα Laundry λειτουργούν και ως SAT.

Η επένδυση στα Stegno είναι μια επένδυση ζωής με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης

Τα πλεονεκτήματα της πρότασης franchise Stegno

Ο franchisee του Stegno επεν[1]δύει σε ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο που έχει σχεδιαστεί για να οδηγεί στην κερδοφορία. «Επέλεξα την πρόταση franchise του Stegno, για την τεχνογνωσία και την υποστήριξη που προσφέρει. Είναι πολύ σημαντικό όταν μπαίνεις σε έναν καινούργιο για σένα χώρο, να μπορείς ανά πασά στιγμή να στηριχθείς σε ανθρώπους με μεγαλύτερη εμπειρία από σένα ή απλά να βρεις άμεσα λύση σε κάποια πρόκληση που δεν έχεις συναντήσει ποτέ ξανά στη ζωή σου», αναφέρει ο Θέμης Δημητρακόπουλος, franchisee του δικτύου σε Άλιμο και Βάρη.

franchisee vari

Πριν το άνοιγμα κάθε νέου καταστήματος του δίκτυο το Stegno θα υποστηρίξει τον franchisee με:

  • Τη στοχευμένη και αποτελεσματική εκπαίδευση, που καλύπτει όλες τις κρίσιμες λειτουργίες της επιχείρησης.
  • Την αναλυτική αξιολόγηση της τοποθεσίας του νέου καταστήματος, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη επισκεψιμότητα.
  • Την υποστήριξη στον σχεδιασμό και τη συνολική διαμόρφωση του καταστήματος από ένα επιτελείο έμπειρων συνεργατών.
  • Τις σταθερές συνεργασίες με προμηθευτές μηχανολογικού εξοπλισμού, που δημιουργούν οικονομίες κλίμακας.
  • Την εύρεση πεπειραμένου ανθρώπινου δυναμικού.

stegno 5

Κατόπιν ο συνεργάτης του δικτύου franchise Stegno απολαμβάνει:

  • Την προμήθεια αναλώσιμων προϊόντων από τη μητρική εταιρεία σε προνομιακές τιμές.
  • Το αξεπέραστο service. Το δίκτυο διαθέτει δικούς του πιστοποιημένους τεχνικούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν ανά πάσα στιγμή να επιδιορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα στον μηχανολογικό εξοπλισμό των καταστημάτων.
  • Τη συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία και διαχείριση
  • Απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, που προ[1]τυποποιούν τις διαδικασίες.
  • Δημόσιες σχέσεις και πλάνο τοπικού marketing, για την αποτελεσματική προβολή της επιχείρησης.

Η επένδυση στα Stegno είναι μια επένδυση ζωής, που εξασφαλίζει άμεσα ένα πολύ καλό εισόδημα και μεσοπρόθεσμα υπεραξία, αρκεί ο franchisee να αξιοποιήσει τα εργαλεία που του παρέχει το Stegno.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ