Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις SPEEDEX: Ταχύτητα, Αξιοπιστία, Ασφάλεια

SPEEDEX: Ταχύτητα, Αξιοπιστία, Ασφάλεια

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

H Speedex κλείνοντας φέτος 30 χρόνια στον κλάδο των ταχυμεταφορών, έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο με 200 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία SPEEDEX δραστηριοποιείται στον χώρο των Ταχυμεταφορών από το 1986 με συνεχή ανοδική πορεία, ενώ το όνομά της έγινε από την πρώτη στιγμή συνώνυμο της ταχύτητας, συνέπειας, ασφάλειας και αξιοπιστίας για κάθε μεταφορά σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ορόσημο στην ανάπτυξή της αποτέλεσε η ένταξη στο μετοχικό της κεφάλαιο του Ομίλου FOURLIS το 2000 και του Ομίλου SFAKIANAKIS το 2002. Σήμερα, η SPEEDEX μέσω του εκτεταμένου δικτύου καταστημάτων της, διακινεί ετησίως8.000.000 αποστολές στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. 
Από το 2004, η εταιρεία υιοθέτησε το σύστημα franchise για την επέκταση του δικτύου της. Το απαιτούμενο κεφάλαιο για τη δημιουργία ενός καταστήματος SPEEDEX ανέρχεται συνολικά στις 30.000 – 50.000 ευρώ, αναλόγως περιοχής, ποσό που περιλαμβάνει Entry Fee, έξοδα κατασκευής, εξοπλισμού και αρχικού κεφαλαίου κίνησης.

speedex zoom plus

Σημαντικά οφέλη στους συνεργάτες …

Η πρόταση της Speedex παρέχει στον επενδυτή τα απαραίτητα εργαλεία για την εύρυθμη λειτουργία μια οικονομικά εύρωστης επιχείρησης. Πιο συγκεκριμένα, οι franchisees του δικτύου απολαμβάνουν μια σειρά από πλεονεκτήματα σε πολλούς τομείς:

  • Ενεργό πελατολόγιο
  • Ισχυρό Brand name Εξελιγμένη Τεχνογνωσία (Know – how)
  • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, θεωρητική και πρακτική
  • Πλήρη υποστήριξη πριν από την έναρξη: επιλογή ενδεδειγμένου σημείου καταστήματος, νομική και λογιστική καθοδήγηση, ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη λειτουργία του καταστήματος
  • Συνεχή υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας από τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας (πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών, μηχανογράφηση, διακίνηση αποστολών κ.λπ.)

Το σημαντικότερο όμως όλων που ξεχωρίζει το franchise της Speedex, είναι ότι με την έναρξη της λειτουργίας κάθε νέου καταστήματος, αυτομάτως γίνεται μεταφορά του υπάρχοντος και ενεργού πελατολογίου της περιοχής στον franchisee.

SPEEDEX.SLOGAN

Άμεση απόδοση και προοπτικές εξέλιξης

Το προφίλ του franchisee της SPEEDEX είναι του δραστήριου αυτοαπασχολούμενου επιχειρηματία, που επιθυμεί να ανοίξει τη δική του οικογενειακή επιχείρηση σεβόμενος και ακολουθώντας τις οδηγίες και το know-how μιας εδραιωμένης επιχείρησης όπως η SPEEDEX. H προηγούμενη εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο δεν είναι απαραίτητη.
Η ένταξη στο δίκτυο franchise της SPEEDEX παρέχει τη δυνατότητα στον franchisee να αναπτυχθεί επιχειρηματικά, μέσα σε ένα οργανωμένο περιβάλλον, που του επιτρέπει να έχει άμεσα οικονομικά αποτελέσματα και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης.

30 speedex

«Προσφέρουμε μια πρόταση franchise που δίνει προοπτική, σιγουριά και εμπιστοσύνη στον συνειδητοποιημένο franchisee που ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά που έχουμε θέσει».  

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΓΟΡΑΝΟΣ, Γενικός Διευθυντής

Μάθε περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση της SPEEDEX ΕΔΩ

speedex.PanoramaFranchise_2016.pdf

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ