Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις SOLOMIND, σύστημα επιτυχίας για μαθητές και franchisees

SOLOMIND, σύστημα επιτυχίας για μαθητές και franchisees

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η εκπαιδευτική πρόταση που συνδυάζει τη μελέτη, τη δημιουργική απασχόληση και τη γνώση είναι μία και ακούει στο όνομα SoloMind!

Τα κέντρα μελέτης SoloMind είναι μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες διδακτικών κέντρων στην Κύπρο, η οποία ξεχωρίζει για τις προσαρμοσμένες μεθόδους που αναπτύσσει, αλλά και για την εξειδίκευσή της. Αυτά τα στοιχεία την καθιστούν πρωτοπόρα στον χώρο της Εκπαίδευσης με σταθερή αναπτυξιακή πορεία. Συστήθηκε στο κοινό το 2009, όταν άνοιξε το πρώτο της κατάστημα. Σήμερα αριθμεί 19 μελετητήρια σε Ελλάδα και Κύπρο. Ποιοι παράγοντες συνέβαλλαν σε αυτή την επιτυχία;

20668539 1658846180806981 552644004 n

Τα SoloMind έχουν επιτύχει έναν συνδυασμό κέντρου δημιουργικής απασχόλησης και κέντρου μελέτης ταυτόχρονα -που έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πολλά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του concept- και μέσα από ένα απόλυτα οργανωμένο εκπαιδευτικό σύστημα προσφέρουν δυνατότητες ανάπτυξης και αύξησης της κερδοφορίας. Το αποτέλεσμα; To ένα κατάστημα διαδέχεται το άλλο μέσα σε μόλις 2 χρόνια από την είσοδο της εταιρείας στο franchising, «ανοίγοντας» τα φτερά της και εκτός συνόρων.

SOLOMIND.logoΤα κέντρα μελέτης SoloMind οπλίζουν τα παιδιά με γνώση και αυτοπεποίθηση που θα τους ακολουθεί για όλη τους τη ζωή.

 

Μέθοδοι μελέτης που κάνουν τη διαφορά

Οι γονείς επιλέγουν και εμπιστεύονται τα μελετητήρια-αναγνωστήρια SoloMind, γιατί γνωρίζουν τις ανάγκες του κάθε μαθητή. Η διαδικασία μελέτης είναι μια δύσκολη υπόθεση που χρειάζεται αποδοτικότητα για την ουσιαστική απορρόφηση των γνώσεων. Στα SoloMind, ακολουθούνται σύγχρονες, ηλεκτρονικές και διαδραστικές μέθοδοι εκμάθησης που μετατρέπουν τη μελέτη σε ένα ευχάριστο «παιχνίδι».

solomind.4

Το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό του SoloMind χρησιμοποιεί δυνατά λογισμικά εργαλεία που μπορούν να προσφέρουν στον μαθητή απαντήσεις για τις οποιεσδήποτε απορίες έχει στα μαθήματά του. Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά παρακολουθούν τα σχολικά μαθήματα με περισσότερο ενδιαφέρον και συμμετοχή. Το διάβασμα παίρνει άλλη μορφή, γίνεται μια διασκεδαστική διαδικασία, μέσα από την οποία αποκτώνται όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη επαγ- γελματική ζωή στο μέλλον. Ο μαθητής μαθαίνει να αγαπά τη μελέτη, πραγματοποιώντας ένα όμορφο και πλούσιο ταξίδι γνώσεων με συνοδοιπόρο το επιστημονικό εκπαιδευτικό προσωπικό των SoloMind!

Μελέτη – ψυχαγωγία – επικοινωνία

Η έμπειρη ομάδα του SoloMind γνωρίζει πώς να συνδυάζει εύστοχα τη δημιουργική απασχόληση με τη μελέτη, για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Όσον αφορά τα παιδιά του Δημοτικού, παρέχονται διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από κατάλληλα εκπαιδευμένους παιδαγωγούς. Σκοπός είναι να αποκτήσουν τα παιδιά γνώσεις, αλλά και να ψυχαγωγηθούν παίζοντας παραγωγικά, μέσα από δραστηριότητες όπως ο χορός, η ζωγραφική κ.λπ. Επιπλέον, τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης εμπλουτίζουν το λεξιλόγιο των μαθητών και ενισχύουν τη λογική σκέψη, μέσα από μια διασκεδαστική διαδικασία.

solomind.7

Ακόμα, τα SoloMind είναι ο ιδανικός χώρος για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, η μελέτη των οποίων απαιτεί ειδική παιδαγωγική μεταχείριση και εξειδικευμένη διδασκαλία, ανταποκρινόμενη στη φύση των αναγκών τους. Με αυτόν τον τρόπο αποκτούν όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να αναπτύξουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την νοητική ικανότητα και την αποτελεσματικότητά τους.

Ικανοποιημένοι γονείς – χαρούμενοι μαθητές

Τα κέντρα μελέτης SoloMind, με ισχυρή παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο, εφοδιάζουν τα παιδιά με γνώση και αυτοπεποίθηση που θα τους ακολουθά για όλη τους τη ζωή. Οι άνθρωποι του SoloMind θεωρούν ζωτικής σημασίας την επικοινωνία με τους γονείς, καθώς είναι απαραίτητη για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βρίσκονται σε καθημερινή επαφή μαζί τους και είναι πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω συνάντησης, ώστε να τους ενημερώσουν για την απόδοση των παιδιών τους.

solomind.models

Στα SoloMind ακολουθούνται σύγχρονες, ηλεκτρονικές και διαδραστικές μέθοδοι εκμάθησης που μετατρέπουν τη μελέτη σε ένα ευχάριστο παιχνίδι

Μια αποδοτική συνεργασία…

Ο υποψήφιος συνεργάτης -franchisee θα συμμετέχει σε ένα εξαιρετικό μοντέλο εκμάθησης, που χαρίζει γνώση και χαμόγελα, επωφελούμενος από τα πολλαπλά πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής πρότασης. Δεν χρειάζεται να διαθέτει πρότερη επιχειρηματική εμπειρία, καθώς λαμβάνει συνεχή βοήθεια στην αρχή, αλλά και μετά το άνοιγμα του δικού του SoloMind. Με ελεγχόμενα λειτουργικά κόστη και χαμηλό κεφάλαιο επένδυσης, ο συνεργάτης εισέρχεται στον κλάδο, έχοντας στο πλευρό του την έμπειρη ομάδα της SoloMind η οποία τον στηρίζει:

 • Στον σχεδιασμό του κέντρου και των προγραμμάτων.
 • Στην επιλογή της τοποθεσίας.
 • Στο επικοινωνιακό υλικό και σε προωθητικές ενέργειες.
 • Στη δική του εκπαίδευση και του προσωπικού.

solomind.6

…σε έναν ελκυστικό κλάδο

O franchisee του SoloMind κάνει τη διαφορά στον χώρο, προσφέροντας προσωποποιημένη εκπαίδευση και εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, μέσω της εξατομικευμένης καρτέλας μαθητών και του ολοκληρωμένου ετήσιου προγράμματος σπουδών με πρόσβαση στο e-class. Τα μελετητήρια βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, καθώς δημιουργούν εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό για τον κάθε μαθητή, ανάλογα με τις ευκαιρίες βελτίωσης και τις δυνατότητές του. Ταυτόχρονα, παρέχουν ολοκληρωμένες υποδομές δικτύου, όπως μεταφορά των μαθητών από το σχολείο και το φροντιστήριο, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες από εξειδικευμένους συνεργάτες (λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές κ.λπ.).

Η πρόταση franchise SoloMind είναι ιδανική για όποιον θέλει να επενδύσει στον χώρο της Εκπαίδευσης, φέροντας ένα ισχυρό brand name με διεθνή αναγνώριση. Με πείρα 30 ετών, η διοίκηση της εταιρείας γνωρίζει τις ανάγκες των μαθητών και των franchisees, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για εξέλιξη και κερδοφορία.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Έδρα: Ανδρέα Ζαίμη 5, 1ος Όροφος, Στρόβολος
 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Κώστας Κάπονας
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 100 έως 140 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €18.000 έως €28.000
 • Entry fee: €12.000
 • Royalties: 6 % + ΦΠΑ
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: Συμπεριλαμβάνεται στα royalties
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 18
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 19
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2009 / 2015
 • Προέλευση: Κύπρος
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Σύμβαση franchise: 3 χρόνια & αυτόματη ανανέωση
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πελοπόννησος, Κρήτη, Επτάνησα
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Επιχειρηματική πρόταση SoloMind

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ