Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχηΤΕΥΧΟΣ 79 Smash’n Bun: Η premium εμπειρία του burger
Burger smash'n Bun από ελληνικό κρέας ξηρής ωρίμασης.

Smash’n Bun: Η premium εμπειρία του burger

σύνταξη marketing
0 σχόλια

Ποιοτικό, καινοτόμο, πάντα φρέσκο, ζουμερό και στα μέτρα σου, το Smash’n Bun που σύστησε το smash burger στην ελληνική αγορά πριν 5 χρόνια, έχει επαναπροσδιορίσει τον χώρο του street food. Με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, βασισμένες σε dry aged κρέατα, κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, βιολογικά προϊόντα και χειροποίητες παρασκευές, προσφέρει μία δοκιμασμένη επιχειρηματική πρόταση για franchisees που αναζητούν απόδοση και συνεχή ανάπτυξη.
Το Smash’n Bun έχει αλλάξει τα δεδομένα στον κόσμο του street food! Η σύμπραξη του Γιώργου Μελισσάρη, καταξιωμένου επιχειρηματία εστίασης, με τον γνωστό σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου, που ξεχωρίζει για τις πρωτότυπες συνταγές και τους ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς του, ξεκίνησε με την ιδέα να φέρουν στην Αθήνα την αμερικανική εμπειρία του smash burger, με σκοπό να προσφέρουν ένα ποιοτικό και γαστρονομικά ανεπτυγμένο burger.
Έτσι, δημιούργησαν το πιο ψαγμένο comfort street food στην πόλη. Η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, το ελληνικό κρέας ξηρής ωρίμανσης και τα βιολογικά συστατικά αποτελούν τη βάση για κάθε πιάτο.

smash'n bun premium burger

Εκλεπτυσμένη προσέγγιση

Το βασικό concept βασίζεται στην ιδιοφυή τεχνική ψησίματος του burger. Το μπιφτέκι που πιέζεται πάνω σε μία καυτή επιφάνεια και ψήνεται στο τέλειο βαθμό μέσα στον ζωμό του. Έτσι επιτυγχάνει μία τραγανή, καραμελωμένη και νόστιμη κρούστα ενώ το
εσωτερικό του παραμένει απίστευτα τρυφερό και γεμάτο γεύση. Η φιλόξενη ατμόσφαιρα που προσφέρει το Smash’n Bun συνδυάζει την casual διάθεση του street food με μια πιο εκλεπτυσμένη προσέγγιση. είναι ο ιδανικός χώρος για να απολαύσει κανείς
ένα γεύμα με φίλους ή οικογένεια. Άλλωστε στόχος του σεφ ήταν εξ αρχής να φτιάξει ένα burger το οποίο θα μπορεί να δίνει
στα παιδιά του με αγνά και φρέσκα υλικά, συνδυάζοντας τη γεύση με την απόλαυση. Το μενού προσφέρει ποικιλία, περιλαμβάνοντας εκτός από burgers, κορεάτικο τηγανητό κοτόπουλο το οποίο αποτελεί κι’ ένα από τα πλέον αγαπημένα πιάτα καθώς και vegan επιλογές. Το ψωμί για τα burgers είναι χειροποίητο και παρασκευάζεται από πατάτα, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη γεύση. Ωστόσο, η φιλοσοφία του Smash’n Bun βασίζεται στη διαφοροποίηση. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα φιλοξενεί στην κουζίνα του συνταγές από καταξιωμένους σεφ, όπως ο Έκτορας Μποτρίνι, ο Άνταμ Κοντοβάς και ο Βασίλης Μουρατίδης.

smash'n bun franchise systemΣυνδυάζει δύο κατηγορίες -premium & street- οδηγώντας σε υψηλή κερδοφορία, δημιουργώντας μια μοναδική γευστική εμπειρία που προσελκύει ένα ευρύ φάσμα πελατών.

Smash’n Bun: Top προορισμός για burger

Το Smash’n Bun απευθύνεται φυσικά σε όλους τους λάτρεις του burger όλων των ηλικιών και, φυσικά σε όσους θέλουν να
αποκτήσουν μια πιο premium εμπειρία του burger χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και την απόλαυση. Έχει αναδειχθεί ως ένας
από τους top προορισμούς για όσους αγαπούν τα burgers στο Κολωνάκι, αψηφώντας τον αντι-fast food χαρακτήρα της περιοχής χάρη στις εξαιρετικές γεύσεις και την υψηλή ποιότητα των υλικών του. Στα μεγάλα plus του είναι ότι μπορεί να αποτελεί γρήγορη και ποιοτική λύση γεύματος τόσο πριν ή μετά τη δουλεία όσο και κατά το διάλειμμα.

smash'n bun premium burger

Γιατί Smash’n Bun burger;

Αυτό το ερώτημα βρίσει αβίαστη απάντηση στα εξής:
• Αναγνωρίσιμο brand, ελκυστικό στον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης, σε μία αναπτυσσόμενη αγορά.
• Συνδυάζει δύο κατηγορίες-premium & street – που οδηγούν σε υψηλή κερδοφορία, δημιουργώντας μια μοναδική
εμπειρία που προσελκύει ένα ευρύ φάσμα πελατών.
• Διαθέτει υψηλή μέση απόδειξη, εξασφαλίζοντας μεγάλα κέρδη ανά συναλλαγή.
• Υπάρχει δυνατότητα επανεπένδυσης σε νέο κατάστημα από το 3ο έτος λειτουργίας
• Διαθέτει compact κουζίνα που δεν απαιτεί μεγάλο αριθμό προσωπικού και εξειδίκευση ενισχύοντας την ευκολία
λειτουργίας και την οικονομική βιωσιμότητα.
• Παρέχει πολλαπλές πηγές εσόδων (delivery, take away, self-service, sit-in).
• Διαθέτει δύο τύπους καταστημάτων -flagship & regional.
• Παρέχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης με την καθοδήγηση διακεκριμένου του διακεκριμένου σεφ, Μιχάλη Νουρλόγλου.
Ο συνεργάτης – franchisee δεν χρειάζεται να είναι ειδικός στο burger αλλά να έχει μια καλή αίσθηση της αγοράς και να μπορεί να καταλάβει πώς λειτουργεί το επιχειρηματικό μοντέλο. Βασικό στοιχείο είναι η επικοινωνία με τους πελάτες – προσκεκλημένους και να κατευθύνει την ομάδα του. Άρα, το να μπορεί να διαχειριστεί ανθρώπους είναι εξίσου σημαντικό. Δεν είναι μόνο τα burger που φτιάχνουν το Smash’n Bun – είναι η ατμόσφαιρα και η εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ