Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις SMART SOLUTIONS: Το smart franchise της digital εποχής.

SMART SOLUTIONS: Το smart franchise της digital εποχής.

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Με εφαρμογές που είναι απαραίτητες σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση και με στρατηγικό προσανατολισμό στην τουριστική αγορά, η Smart Solutions δίνει το δικό της στίγμα στην web εποχή παρέχοντας customized υπηρεσίες στο σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

H ομάδα της Smart Solutions αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που υπάρχουν στη δυναμική αγορά του Digital Marketing καθώς και την τεχνογνωσία που κατέχει σε έντυπο και διαδικτυακό marketing, δημιούργησε ένα πρωτοποριακό concept με πολλαπλές εφαρμογές και ευρύ πελατειακό κοινό. Έχοντας επενδύσει στρατηγικά στον τουρισμό και στοχεύοντας στην ενίσχυση και ανάδειξη τουριστικά της εκάστοτε περιοχής, δίνει την ευκαιρία σε νέους συνεργάτες με επικοινωνιακές και πωλησιακές ικανότητες να αναλάβουν τον ρόλο του επιχειρησιακού συμβούλου της στην τοπική αγορά. Πελατολόγιο; Όλες οι επιχειρήσεις της περιοχής! Άλλωστε το μέλλον… βρίσκεται στο ψηφιακό περιβάλλον κι όλες οι επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τη διαδικτυακή τους παρουσία γεγονός που ενισχύει τη δυναμική και τα περιθώρια ανάπτυξης της αγοράς.

 

Το μέγεθος της τουριστικής αγοράς αυξάνεται συνεχώς και εμείς είμαστε εκεί. Αποτελεί για εμάς- και φυσικά για τους συνεργάτες μας- τη βάση πολλών επενδύσεων αλλά και κερδών.

         ΠΑΝΟΣ ΡΩΤΑΣ, Δ/νων Σύμβουλος

 

Customized υπηρεσίες με εύρος εφαρμογών.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία διαφοροποίησής της είναι τα customized πακέτα υπηρεσιών που προσφέρει, ώστε ο κάθε πελάτης να μπορεί να βρει αυτό ακριβώς που του ταιριάζει ανάλογα με το είδος της επιχείρησής του, το προφίλ του, τις ιδιαιτερότητες της αγοράς του αλλά και το budget που διαθέτει. Για αυτό και η Smart Solutions αποτελεί την ιδανική λύση για το σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αποτελούν και το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού επιχειρηματικού πεδίου.
Με ένα σύνολο αποτελεσματικών και δοκιμασμένων εργαλείων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών:

• Τουρισμός (Συστήματα Booking, SEO, Web development και Design, pocket-guide, Έντυπα Προϊόντα-αφίσες κ.ά.)
• Εστίαση (SEO, web development και design, pocket-guide, Προγράμματα εμπορικής διαχείρισης, έντυπα προϊόντα-μενού, αφίσες κ.ά.)
• Λιανική (web development και design, SEO, έντυπα προϊόντα -διαφημιστικά φυλλάδια, συσκευασίες προϊόντων, stands κ.ά.)

SMART solutions 974

Με μοναδικά εργαλεία

Οι υπηρεσίες και οι λύσεις που παρέχει η Smart Solutions, προσελκύουν και εξυπηρετούν παράλληλα τον τουρισμό. Ανάμεσα στα πλέον βασικά εργαλεία με τη μεγαλύτερη απήχηση και εφαρμογές είναι το pocket-guide, ο έντυπος και ηλεκτρονικός ταξιδιωτικός οδηγός
που αναδεικνύει τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε περιοχής και τις επιλογές για διαμονή, φαγητό και λοιπές δραστηριότητες μέσα από την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταξιδιωτικά γραφεία κ.λπ.). Επίσης, σημαντική θέση κατέχει και το Online booking ενσωματώνεται σε νέες ή υπάρχουσες ιστοσελίδες ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας, να αυξήσει την πληρότητά του και να ελαχιστοποιήσει τις προμήθειες προς τουριστικούς πράκτορες και portals online κρατήσεων.

H… Smart franchise ευκαιρία

Οι συνεργάτες του δικτύου Smart Solutions δεν χρειάζεται να έχουν προηγούμενη εμπειρία στον χώρο του Digital Marketing, αφού θα αξιοποιήσουν την υψηλή τεχνογνωσία, τις καινοτόμες εφαρμογές και τα πακέτα υπηρεσιών που διαθέτει η επιχείρηση. Ο smart… franchisee έχοντας στα χέρια του κάθε φορά τη σωστή λύση τη σωστή στιγμή και ένα εκτεταμένο πελατολόγιο από όλους τους κλάδους, γίνεται ο επιχειρησιακός σύμβουλος μιας ολόκληρης περιοχής!
Η χαμηλού κόστους επένδυση χωρίς royalties προστίθεται στα πολλαπλά προνόμια που απολαμβάνουν οι franchisees.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ