Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Πρόταση… ζωής η συνεργασία με τη Shell

Πρόταση… ζωής η συνεργασία με τη Shell

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

«Η Shell μας έχει «εφοδιάσει» με τις απαιτούμενες γνώσεις και τα εργαλεία έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε ακόμη και τον πλέον απαιτητικό τελικό καταναλωτή.»

Νίκος Κορδίνας
Διαχειριστής τριών πρατηρίων της Shell στη Ρόδο

shell rodos

Ως την καλύτερη επαγγελματική επιλογή χαρακτηρίζει τη δυνατότητα που έδωσε η Shell στον κ. Νίκο Κορδίνα να διαχειριστεί τρία πρατήρια υγρών καυσίμων του ομώνυμου brand στη Ρόδο. Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει πως απώτερος σκοπός του είναι να «εκτοξεύσει» στο οικονομικό τους απώγειο τα πρατήρια τη διαχείριση των οποίων του έχει αναθέσει η Shell στο «Σμαραγδένιο Νησί»!

F.S.: Κύριε Κορδίνα, ποια είναι τα κύρια γνωρίσματα που διακρίνουν την πρόταση συνεργασίας μέσω franchise της Shell;

Ν.Κ.: Κατ’ αρχήν, ο franchisee εξασφαλίζει συνεργασία με το… απόλυτο brand name στον κλάδο του και ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα σε διεθνές επίπεδο. Στοιχείο που εγγυάται ασφάλεια σε κάθε συνεργάτη, υψηλής ποιοτικής στάθμης όσο και σε βάθος τεχνογνωσία, καθώς επίσης και προσφορά εξειδικευμένης κατάρτισης που με τη σειρά της αποσκοπεί στην ταυτόχρονη ανάπτυξη και των δύο συνεργαζόμενων πλευρών τόσο σε οικονομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

F.S.: Είστε ικανοποιημένος από την μέχρι σήμερα πορεία της συνεργασίας σας με την Shell;

Ν.Κ.: Δίχως δισταγμό, θεωρώ πως η επιλογή που έκανα αποτελεί ότι πιο σωστό και πετυχημένο έχω πραγματοποιήσει σε επαγγελματικό επίπεδο μέχρι σήμερα! Μπορεί να σας ηχήσει… περίεργα, εντούτοις όμως αντιμετωπίζω κάθε ημέρα σαν κάτι το ξεχωριστό! Εδώ και καιρό έχει πάψει -πλέον- να υφίσταται ο όρος «καθημερινότητα» για εμένα, καθώς το προϊόν της ίδιας της εταιρείας είναι δίχως άλλο το καλύτερο σε επίπεδο ποιότητας που κυκλοφορεί στην ελληνική -και όχι μόνο- αγορά. Παράλληλα, η Shell μας έχει «εφοδιάσει» με τις απαιτούμενες γνώσεις και τα εργαλεία έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε ακόμη και τον πλέον απαιτητικό τελικό καταναλωτή. Επιπροσθέτως, η εταιρεία έχει… μεταμορφώσει σε εντυπωσιακό βαθμό την εικόνα και τη συνολικότερη εμφάνιση των πρατηρίων υγρών καυσίμων, ώστε να αποτελούν πολυτελείς σταθμούς ανεφοδιασμού δίνοντας απάντηση σε κάθε ανάγκη των πελατών. Αυτή τη στιγμή, οι πελάτες στα πρατήρια της Shell μπορούν και βρίσκουν -σχεδόν- τα πάντα, ξεφεύγοντας από τα «στενά» όρια των καυσίμων ή των λιπαντικών!

F.S.: Αλήθεια, είχατε κάποια προηγούμενη σχέση ή εμπειρία στον κλάδο των πρατηριών υγρών καυσίμων;

Ν.Κ.: Καμία! Για την ακρίβεια εργαζόμουν ως φοροτεχνικός σε λογιστικό γραφείο, κάτι το οποίο απλά με βοήθησε να έχω μια ευρύτερη αντίληψη σχετικά με το επιχειρείν, τη βαρύτητα και σημασία των οικονομικών δεδομένων κ.ο.κ. Βέβαια, αυτές οι γνώσεις μου επιτρέπουν σήμερα να έχω απόλυτη γνώση της οικονομικής ισχύος και δυναμικής της Shell, αλλά και της φερεγγυότητάς της.

F.S.: Διαθέτοντας σημαντική εμπειρία, απόρροια της ενεργούς σας ενασχόλησης με τη διαχείριση πρατηρίων υγρών καυσίμων, ποια θα λέγατε πως είναι τα στοιχεία που πρέπει να διακρίνουν τον ενδιαφερόμενο franchisee για να ασχοληθεί με επιτυχία στο επιχειρηματικό πλαίσιο που προτείνει η Shell;

Ν.Κ.: Εκτιμώ πως πρόκειται για ένα «πλέγμα» στοιχείων και χαρακτηριστικών, κάθε ένα εκ των οποίων είναι μοναδικό, καταλαμβάνοντας ταυτόχρονα ξεχωριστό ρόλο και σημασία στην όλη λειτουργία του concept συνεργασίας της Shell. Συγκεκριμένα, ο ενδιαφερόμενος franchisee θα πρέπει να διακρίνεται από όρεξη για δουλειά, να έχει την ικανότητα της πρόβλεψης των ποικίλων οικονομικών αλλαγών που λαμβάνουν χώρα σε καθημερινό επίπεδο, έτσι ώστε να μπορεί να ελίσσεται με επιτυχία και πάντοτε στα πλαίσια των απαιτήσεων της ίδιας της εταιρείας. Τέλος, οφείλει να είναι δεκτικός για την «τροφοδότησή» του με πολύτιμες γνώσεις εκ μέρους της Shell, οι οποίες και θα του επιτρέψουν να ανταπεξέλθει με απόλυτη επιτυχία στα υψηλά στάνταρντ που τίθενται για κάθε συνεργάτη ξεχωριστά και συνολικά για το δίκτυο πρατηρίων καυσίμων της εταιρείας.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ