Αρχική Θεματικά τεύχη POTIRI | Μοναδική Drive-Thru εμπειρία πελάτη

POTIRI | Μοναδική Drive-Thru εμπειρία πελάτη

Με το χαρακτηριστικό κτίριο σε σχήμα… ποτηριού, το POTIRI καινοτομεί με μία επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλά οφέλη που δίνει τα εφόδια για τη δημιουργία επιχειρήσεων διαχρονικής κερδοφορίας.

σύνταξη Marinos
0 σχόλια

Το POTIRI αποτελεί ένα καινοτόμο concept στον χώρο της καφεστίασης, που συνδυάζει την ποιότητα του καφέ, την ευκολία και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, συστήνοντάς μας το drive-thru όπως δεν το έχουμε ξαναδεί.

Το POTIRI λειτουργεί ως τοπόσημο, καθώς γίνεται γρήγορα σημείο αναφοράς εξυπηρετεί τις ανάγκες των διερχόμενων καταναλωτών καθημερινά με ταχύτητα και ποιοτικές λύσεις και αποτελεί και αγαπημένο σημείο συνάντησης.

POTIRI

Μια μοναΖωντανό και μοντέρνο το POTIRI είναι must προορισμός και σημείο συνάντησης.δική αγοραστική εμπειρία

Ο πελάτης που επισκέπτεται το POTIRI ακολουθεί την ειδική σήμανση, οδηγείται στο παράθυρο όπου δίνει την παραγγελία του και στη συνέχεια την ολοκληρώνει, παραλαμβάνοντας τα προϊόντα από την άνεση και την ευκολία του οχήματός του, βιώνοντας μια μοναδική Drive-Thru εμπειρία την οποία θέλει να ξαναζήσει.

Potiri: To concept που επαναπροσδιορίζει το drive thru

H εξαιρετική ποιότητα καφέ και το πολυπροϊντικό μείγμα του, το καθιστούν προορισμό για όλες τις ώρες της ημέρας, συνθέτοντας μια επιχειρηματική πρόταση διαχρονικής κερδοφορίας με πολλαπλά οφέλη για τον franchisee.

Στο POTIRI, εκτός από τη μεγάλη γκάμα επιλογών στον καφέ, οι πελάτες επιλέγουν ανάμεσα σε μια ευρεία ποικιλία από γλυκά ή αλμυρά snacks, πίτες, αρτοσκευάσματα, κουλούρια, σάντουιτς, pinsa και cocktails, που αναδεικνύουν κατάλληλα τον καφέ τους. Το ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα περιλαμβάνει ακόμα είδη μικρής λιανικής για κάθε ανάγκη όπως ψιλικά και είδη καπνού. Διαθέτει και ευέλικτο μοντέλο delivery, αξιοποιώντας στο έπακρο τα πλεονεκτήματα των aggregators, αποκτώντας έτσι μία ακόμη πηγή εσόδων.

Η ιδέα για το POTIRI γεννήθηκε το 2018 από τα αδέλφια Συμεών και Αστέριο Θεοφίλου. Στη συνέχεια, το POTIRI πλαισιώθηκε από μια δυναμική ομάδα η οποία σήμερα το έχει τοποθετήσει στις καρδιές των ανθρώπων της Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται on the go για τη δουλειά, το σπίτι, την εκδρομή.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο concept που απευθύνεται στον σύγχρονο καταναλωτή και δίνει έμφαση στην ευκολία και στην άνεση του καταναλωτή μέσα από την ταχεία εξυπηρέτηση και την απλοποιημένη διαδικασία παραγγελίας.

potiri_franchise

Επιχειρηματική πρόταση με διαχρονικά οφέλη

Το POTIRI συνιστά μια δυνατή επιχειρηματική πρόταση για τον νέο συνεργάτη-franchisee που του επιτρέπει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον κλάδο της εστίασης με ένα concept που προσφέρει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

  • Αποτελεί μια καινοτόμα πρόταση στην αγορά του καφέ, με το Drive Thru να παρέχει μια μοναδική εμπειρία πελάτη.
  • Λειτουργεί ως τοπόσημο, καθώς γίνεται εύκολα σημείο αναφοράς και σημείο συνάντησης.
  • Δημιουργεί ένα σταθερό και αυξανόμενο καθημερινό πελατολόγιο, αποτελώντας ενδιάμεση στάση για οδηγούς καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Το πλήρες προϊοντικό του μείγμα καλύπτει πολλαπλές ζώνες μέσα στην ημέρα και διαφορετικές ανάγκες.
  • Διαθέτει ταχύτητα εξυπηρέτησης και απλοποιημένη διαδικασία της παραγγελίας, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η πελατειακή ροή και η κερδοφορία.
  • Διαθέτει συνεργασίες με aggregators και διεισδύει και στην αγορά του delivery.
  • Επιτυγχάνει υψηλή παραγωγικότητα όλες τις ώρες της ημέρας και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
  • Διαθέτει επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο διασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία.
  • Η πρόταση προς τον καταναλωτή χαρακτηρίζεται από την ελκυστική σχέση τιμής – ποιότητας.

To POTIRI προσφέρει την ευκαιρία στον συνεργάτη franchisee να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εστίασης με ένα δυναμικό και καινοτόμο concept. Σε όλα τα στάδια της διαδρομής του ο franchisee θα έχει δίπλα του την έμπειρη ομάδα του POTIRI για να αξιοποιήσει τα στρατηγική πλεονεκτήματα που του προσφέρει το ευέλικτο επιχειρηματικό του μοντέλο.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ