Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχη PIZZA DAYS: Ολοκληρωμένη εμπειρία στην αγορά του Pizza Delivery

PIZZA DAYS: Ολοκληρωμένη εμπειρία στην αγορά του Pizza Delivery

σύνταξη dnhost
0 σχόλια

To PIZZA DAYS αποτελεί το third place της καθημερινότητας των ανθρώπων της σύγχρονης πόλης, με τις signature συνταγές του να φανερώνουν τα καλά κρυμμένα μυστικά της ιταλικής και ελληνικής γαστρονομίας. Πρόκειται για μια φρέσκια πρόταση με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά που οδηγούν τον συνεργάτη – franchisee στην κερδοφορία.

Εμπνευσμένο από τα ταξίδια σε Ελλάδα και Ιταλία, το Pizza Days παρουσιάζει ένα πρωτότυπο concept που διεισδύει αποτελεσματικά στις αγορές του pizza delivery, του ελεύθερου χρόνου αλλά και της καθημερινότητας μιας και αποτελεί έναν σίγουρο σταθμό μέσα στην ημέρα του σύγχρονου καταναλωτή. Με την επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει, ο νέος συνεργάτης επωφελείται από το χαμηλό food cost, το εδραιωμένο brand name αλλά και από το πιστό πελατολόγιο που το προτιμάει καθημερινά, όλες τις ώρες της ημέρας.
Σε ένα μοντέρνο και ζεστό περιβάλλον, δίνεται έμφαση στην υψηλή αισθητική, με την ομάδα του PIZZA DAYS να δημιουργεί καθημερινά signature συνταγές. Την premium εμπειρία ενισχύει ο αυθεντικός ξυλόφουρνος, που είναι «ανοιχτός» στο κοινό, κάνοντας ουσιαστικά τον καταναλωτή, μέρος της διαδικασίας, καθώς βρίσκεται μπροστά σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Επιπλέον γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της εξαιρετικής ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των προϊόντων. Ξεχωριστή «ενότητα» στο κατάστημα PIZZA DAYS αποτελεί επίσης το Pastificio, όπου φτιάχνονται καθημερινά ολόφρεσκα ζυμαρικά χειροποίητα ή μηχανής ανάλογα με το είδος τους. Το PIZZA DAYS αποτελεί μια διαφοροποιημένη πρόταση, που καλύπτει όλες τις ώρες της ημέρας, με τη φρέσκια χειροποίητη pizza, από ζυμάρι 24ωρης ωρίμανσης, που ψήνεται στον ξυλόφουρνο, να πρωταγωνιστεί στον ολοκληρωμένο προϊοντικό κατάλογο.

Βασικό χαρακτηριστικό του PIZZA DAYS είναι η ευκολία με την οποία γίνεται στέκι σε κάθε γειτονιά.

Η μέρα στο Pizza Days ξεκινάει από το πρωί με τον πρώτο καφέ ή χυμό που καλημερίζει τον πελάτη και συνοδεύεται από τις πεντανόστιμες επιλογές (τυρόπιτες, πεϊνιρλί, καλτσόνε κ.λπ) που έχουν σαν βάση τη χειροποίητη ζύμη που παρασκευάζεται αποκλειστικά στον ξυλόφουρνο, επιτυγχάνοντας με αυ τόν τον τρόπο τη μείωση της φύρας και φυσικά την αύξηση του τζίρου και της κερδοφορίας της επιχείρησης. Επιπλέον, οι νόστιμες brunch επιλογές, όπως αβγά ποσέ, pizza rolls, σάντουιτς, αλλά και οι πλούσιες γευστικές προτάσεις (καφές, ζυμαρικά, ορεκτικά &κυρίως γεύματα, σαλάτες, γλυκά), ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κάθε περίσταση. Το μενού, ανανεώνεται και εξελίσσεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να διατηρείται η πιστότητα και η αφοσίωση του κοινού.

PIZZA DAYS στιγμές γεμάτες απόλαυση
Βασικό χαρακτηριστικό του PIZZA DAYS είναι ότι αποτελεί σημείο συνάντησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για meetings, όπως και για μετά τη δουλειά, ενώ το σαββατοκύριακο είναι ο αγαπημένος προορισμός για νόστιμο brunch. Στην απόδοση της μοναδικής εμπειρίας για τον καταναλωτή, συμβάλει το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, προσφέροντας γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση στους πελάτες. Οι καταναλωτές λαμβάνουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και δίνεται έμφαση όχι μόνο στην ικανοποίηση των αναγκών τους, αλλά και στην υπέρβαση των προσδοκιών τους.
Τα στοιχεία της ατμόσφαιρας του καταστήματος είναι σχεδιασμένα με τρόπο συγκεκριμένο, έτσι ώστε να παρατείνουν την παραμονή του επισκέπτη, προκειμένου να απολαύσει τα ποιοτικά γεύματα που προσφέρονται. Ο χώρος αποπνέει μια εξαιρετική οικειότητα και δίνει στον καταναλωτή το αίσθημα της οικογένειας, της φιλοξενίας και της ποιότητας, τα οποία δομούν μια κοινότητα πιστών πελατών που το προτιμούν ξανά και ξανά.
Το PIZZA DAYS ανταποκρίνεται, εξάλλου, πλήρως στις προκλήσεις της εποχής, όπου ο πελάτης επιθυμεί ποιοτικό φαγητό στον χώρο του ή το καταναλώνει on the go. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει ευέλικτο takeaway & delivery για τον καταναλωτή που θέλει να αποκομίσει την εμπειρία PIZZA DAYS και στο σπίτι, στον δρόμο ή στο γραφείο και απαιτεί ταχύτητα εξυπηρέτησης.

Αποτελεί σημείο συνάντησης για όλες τις ώρες της ημέρας δίνοντας στον επισκέπτη το αίσθημα της οικογένειας, της φιλοξενίας και της ποιότητας.

Πολλαπλά οφέλη για τον franchisee
Η επιχειρηματική πρόταση PIZZA DAYS δίνει τη δυνατότητα στο νέο συνεργάτη – franchisee να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά με ένα concept που του αποφέρει υψηλά ποσοστά κερδοφορίας και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.
• Διεισδύει αποτελεσματικά στην αγορά του pizza delivery και του ελεύθερου χρόνου, με ένα concept εστίασης με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης.
• Διαθέτει ένα ήδη πιστό πελατολόγιο το οποίο το επιλέγει ξανά και ξανά.
• Διαθέτει χαμηλό food cost για την κατηγορία του, γεγονός που συνιστά ένα από τα βασικότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στον απαιτητικό χώρο της εστίασης.
• Από την ίδια χειροποίητη ζύμη παράγονται και οι υπόλοιπες παρασκευές επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μείωση της φύρας.
• Διεισδύει στην αγορά της pizza με ένα απόλυτα καινοτόμο concept λαμβάνοντας σημαντικό μερίδιο και από την αγορά του πρωινού.
• Διαθέτει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο προσφέρει πολλαπλά μοντέλα ανάπτυξης, δίνοντας διαφορετική έμφαση στο sit in και στο delivery ανάλογα με της ανάγκες της τοπικής αγοράς.
Το PIZZA DAYS συνιστά μια επενδυτική ευκαιρία με διαχρονική κερδοφορία. Δίνοντας βάση στην αγάπη για την χειροποίητη ζύμη και την προσφορά μοναδικών γευστικών εμπειριών στον πελάτη, δομεί ένα concept με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που κάνει τη διαφορά στην αγορά της εστίασης με μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση έχοντας κερδίσει επάξια πιστότητα πελατών.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ