Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Πιάτσα Καλαμάκι: Άλλη διάσταση στο σουβλάκι!

Πιάτσα Καλαμάκι: Άλλη διάσταση στο σουβλάκι!

Ένα δυναμικό δίκτυο franchise που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ποικιλία, ποιότητα και σιγουριά στον κλάδο της εστίασης!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Ένα δυναμικό δίκτυο franchise που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ποικιλία, ποιότητα και σιγουριά στον κλάδο της εστίασης, το Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει λαχταριστές γεύσεις σε όλους, πάντα σε προσιτές τιμές! Με ένα concept που συνδυάζει τη μαγεία της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας με τις πιο σύγχρονες τάσεις της αγοράς, το Πιάτσα Καλαμάκι έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο δυναμικά δίκτυα στην κατηγορία του, αποσπώντας πολυάριθμες θετικές κριτικές και βραβεία για την ποιότητα των προϊόντων του.

Από λαχταριστά παραδοσιακά πιάτα μέχρι τολμηρές, καινοτόμες γεύσεις, το Πιάτσα Καλαμάκι αποτελεί αδιαμφισβήτητα ηγετική δύναμη στο σουβλάκι, δημιουργώντας μια πλήρη γευστική εμπειρία για τους απανταχού καλοφαγάδες. Το αγαπημένο street food των Ελλήνων παρουσιάζεται στην καλύτερη εκδοχή του με την υπογραφή του Πιάτσα Καλαμάκι, καθώς παρουσιάζει την πληρέστερη πρόταση στην κατηγορία του, με πάνω από 600 διαφορετικές επιλογές προϊόντων, αξιοποιώντας μια κοινή γραμμή παραγωγής, τις ίδιες πρώτες ύλες, εκπαίδευση και συνταγές. Με επιλογές ανάμεσα σε έξι διαφορετικές πίτες 18 εκ. και μια ατελείωτη ποικιλία ποιοτικού κρέατος και λαχανικών, δύσκολα μπορεί κανείς να επιλέξει από το πληθωρικό μενού του Πιάτσα Καλαμάκι.Piatsa_Kalamaki_Piatsa_Burger_Corner

2 concepts σε μία επένδυση!
Το Piatsa Burger Corner, το σημείο συνάντησης των απανταχού καλοφαγάδων αποτελεί ένα ξεχωριστό concept αποκλειστικά αφιερωμένο στα ποιοτικά burgers, μέσα στο Πιάτσα Καλαμάκι! Το Piatsa Burger Corner είναι γνωστό στους food lovers για τα λαχταριστά burgers του, φτιαγμένα από ολόφρεσκα υλικά, μπιφτέκι που ζυμώνεται στο κατάστημα, κορυφαίας ποιότητας φρεσκοψημένο ψωμί brioche και λαχταριστές πατάτες να το συνοδεύουν! Με μια τεράστια ποικιλία από πεντανόστιμα burgers που καλύπτουν όλα τα γούστα, το Piatsa Burger Corner επενδύει σημαντικά στην ποιότητα των προϊόντων του, καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ο franchisee του Πιάτσα Καλαμάκι
επωφελείται σημαντικά από 2 concepts σε 1 επένδυση, αξιοποιώντας μια κοινή κουζίνα παραγωγής και έτσι μειώνοντας σημαντικά το λειτουργικό κόστος. Με αυτόν τον τρόπο, το Πιάτσα Καλαμάκι επιτυγχάνει την διείσδυση σε μια ευρύτερη πελατειακή βάση και αυξάνει σημαντικά την κερδοφορία για τον νέο franchisee.
Piatsa_Kalamaki_poikilia
Αφουγκράζεται τις τάσεις της εποχής
Το Πιάτσα Καλαμάκι, ή αλλιώς ο παράδεισος των καλοφαγάδων, αφουγκράζεται και κατανοεί τις τάσεις της αγοράς και του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία προϊόντων. Οι πιο καινοτόμες προσθήκες στον κατάλογο, όπως θρακόψωμο, πιτσόγυρο Βόλου και το διάσημο Μπουρί Θεσσαλονίκης, κάνουν το Πιάτσα Καλαμάκι να ξεχωρίζει στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης και στο σουβλάκι, αποδεικνύοντας την ικανότητά του να προσαρμόζεται στην αγορά. Με ένα πλήρες concept πολλών
απευθύνσεων, το Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει στον συνεργάτη franchisee την ευκαιρία να διεισδύσει σε μια δυναμική αγορά που διαρκώς αναπτύσσεται, μέσω πολλαπλών πηγών εσόδων (sit in, take-away και delivery) και ευκολία στην παραγωγική διαδικασία, υπερβαίνοντας την κατηγορία του.
Logo Piatsa Kalamaki 2Picture1

Το Πιάτσα Καλαμάκι διεκδικεί δυναμικά ένα σημαντικό μερίδιο της πιο κερδοφόρας αγοράς, αποσπώντας πολυάριθμες θετικές κριτικές και βραβεία για την ποιότητα των προϊόντων του. Με έξι επιτυχημένα καταστήματα σε επιλεγμένες περιοχές, καθώς και ένα νέο, έβδομο κατάστημα που θα ξεκινήσει την λειτουργία του τον Οκτώβριο το 2023, το Πιάτσα Καλαμάκι έχει καθιερώσει το όνομά του ως ένα από τα πιο ασφαλή και δυναμικά δίκτυα, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα στην εστίαση.

Ισχυρό αποτύπωμα στην εστίαση
Από την προμήθεια των πιο φρέσκων συστατικών μέχρι την εκπαίδευση του προσωπικού για την προσφορά μιας εξαιρετικής γευστικής εμπειρίας, κάθε λεπτομέρεια λαμβάνεται προσεκτικά υπόψη στο Πιάτσα Καλαμάκι. Δεν προκαλεί, λοιπόν, έκπληξη πώς έχει πλέον καθιερωθεί ως αγαπημένος προορισμός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με έξι επιτυχημένα καταστήματα σε επιλεγμένες περιοχές, καθώς και ένα νέο, έβδομο κατάστημα που θα ξεκινήσει την λειτουργία του τον Οκτώβριο το 2023, το Πιάτσα Καλαμάκι έχει συγκεντρώσει αμέτρητες θετικές κριτικές και βραβεία για την ποιότητα των προϊόντων του, ενώ το μοντέλο franchise που έχει σχεδιάσει του επιτρέπει να επεκτείνει την εμβέλειά του, διατηρώντας τα ίδια υψηλά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης.
Piatsa Burger
Πολλαπλά οφέλη για τον franchisee
Το brand name του Πιάτσα Καλαμάκι αντιπροσωπεύει τις κορυφαίες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, με μια μοντέρνα πινελιά που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, ενώ τα οφέλη από τη συνεργασία με το δίκτυο είναι πολλά. Η δραστηριοποίηση στη μεγαλύτερη και σταθερά αναπτυσσόμενη κατηγορία της εστίασης προσφέρει υψηλές πωλήσεις και κερδοφορία, διατηρώντας την πιο πλούσια προϊοντική γκάμα, που διεισδύει σε πολλαπλές αγορές (σουβλάκι, burger, vegetarian/vegan), με κοινή διαχείριση της πρώτης ύλης και χαμηλότερο food cost και φύρες στην κατηγορία του. Πιο συγκεκριμένα, το Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει στον συνεργάτη franchisee:
  • Πάνω από 600 επιλογές, με έξυπνο σχεδιασμό του μενού για μείωση της φύρας.
  • Δυνατότητα ανάπτυξης δύο concepts με μία επένδυση, με το Piatsa Burger Corner, διευρύνοντας σημαντικά με αυτόν τον τρόπο την πελατειακή βάση και μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα.
  • Δικό του σύστημα delivery και υποδομές για βελτιστοποίηση της συνεργασίας με aggregators.
  • 4 ευέλικτους τύπους καταστημάτων, για να βρεις αυτόν που ταιριάζει στην περιοχή σου (flagship, hub, regional, experience).
  • Διαχρονική ισχυρή παρουσία και κερδοφορία στην μεγαλύτερη κατηγορία της εστίασης.
  • Υψηλές διαχρονικές πωλήσεις και κερδοφορία.
  • Ευκολία στην οργάνωση και απλή λειτουργία του καταστήματος – εργαλεία διαχείρισης.
Το Πιάτσα Καλαμάκι αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν κερδοφορία, ανθεκτικότητα και ασφάλεια στον κλάδο της εστίασης. Με πάνω από 600 επιλογές προϊόντων, έξυπνο σχεδιασμό μενού και χαρακτήρα που βοηθά στη μείωση των φυρών, ο συνεργάτης franchisee έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί ενός δυναμικού και ολοκληρωμένου concept.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ