Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Pet City: Το success story στην αγορά των pet shops

Pet City: Το success story στην αγορά των pet shops

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το επιχειρησιακό όραμα της Pet City για τα επόμενα 5 χρόνια, είναι η συνεχής επέκταση ώστε να φτάσει τα 120 νέα καταστήματα στην ελληνική επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό, με φυσικά σημεία που παρέχουν τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους.

H Pet City, η Νο1 αλυσίδα pet shop στην Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στον καλλωπισμό και την κτηνιατρική επίβλεψη των κατοικίδιων φίλων μας. Όλες οι δραστηριότητές της στοχεύουν στο χτίσιμο και τη διατήρηση δυνατών σχέσεων τόσο με τους Έλληνες και ξένους προμηθευτές της όσο και με το ελληνικό καταναλωτικό κοινό, σχέσεις που χαρακτηρίζονται από εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

pet city ARGYROYPOLI

Ευκαιρίες ανάπτυξης σε μεγάλα αστικά κέντρα

Η Pet City παρουσιάζει συνεχή ρυθμό ανάπτυξης, με κύκλο εργασιών που μεγαλώνει κάθε χρόνο. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, η οποία είναι από τις χώρες με το πιο υψηλό ποσοστό φιλοζωίας, ο συνεργάτης που επιλέγει την πρόταση franchise Pet City, δραστηριοποιείται σε μία αγορά με συνεχή άνθηση. Έχοντας στο πλευρό του τον ηγέτη των pet shops, με τα 80 καταστήματα, απολαμβάνει σημαντικά οφέλη, όπως ευρεία γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας υψηλής ποιότητας, που αυξάνει την εμπιστοσύνη και τον δείκτη πιστότητας των πελατών, προσφέροντας παράλληλα στους franchisees υψηλά περιθώρια κέρδους.

petcity 500Η Pet City έχει χτίσει δυνατές σχέσεις τόσο με προμηθευτές όσο και με το καταναλωτικό κοινό.

Επιπλέον, καθώς η εκπαίδευση συνεργατών και προσωπικού αποτελεί βασικό μέλημα της Pet City, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας έχει θεσπιστεί η Pet City Academy. Μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα 300 τ.μ., με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όπου διεξάγονται ειδικά σεμινάρια για τη συνεχή εκπαιδευτική κατάρτισή τους, ώστε να γνωρίζουν όλα όσα χρειάζονται γύρω από τα προϊόντα και τον κλάδο.

Το ηγετικό pet shop brand

Η Pet City αποτελεί μία επιχείρηση οικογενειακού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1988. Από το 1988-1995, δραστηριοποιούταν στη χονδρική πώληση προϊόντων για κατοικίδια, με πελατολόγιο που ξεπερνούσε τα 1.200 pet shops σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, το 1996, το εταιρικό ενδιαφέρον στράφηκε στη λιανική πώληση, με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία τροφών κατοικίδιων ζώων και αξεσουάρ.

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει προσωπικό 800 υπαλλήλων που είναι εφοδιασμένο με τις απαραίτητες γνώσεις και εργασιακές εμπειρίες ώστε να εξυπηρετεί τους 3.200.000 πελάτες που εισέρχονται στα 80 καταστήματα της – πλέον 4 καταστημάτων υπό κατασκευή.

Τα καταστήματα εντοπίζονται σε κεντρικούς κόμβους της Αττικής, της Χαλκίδας, της Θεσσαλονίκης, της Κορίνθου, της Σαλαμίνας αλλά και στην Πάρο. Επιπλέον, τα προϊόντα που διατίθενται από τα Pet City ξεπερνούν τα 16.000, περιλαμβάνοντας προϊόντα από παγκοσμίως επώνυμες κι αναγνωρισμένες εταιρείες.

pet city BRILHSSIA

Τα εφόδια του συνεργάτη

Η Pet City βρίσκεται στο πλευρό του συνεργάτη, προσφέροντάς του:

  • Την πληρέστερη προϊοντική γκάμα
  • Εμπορικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές
  • Μεγάλη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας
  • Αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ώστε να καταλήξει σε αυτή με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
  • Ενιαία εξωτερική και εσωτερική εικόνα του καταστήματος με αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα και στρατηγική τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια με τρόπο που να εξυπηρετεί τη ζήτηση
  • Ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ με εξατομικευμένα κριτήρια σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο
  • Ενιαίο σύστημα μηχανογράφησης και κωδικοποίησης προϊόντων
  • Συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος

Ο υποψήφιος συνεργάτης αποκτά το δικό του pet shop το οποίο φέρει ένα brand που είναι ταυτισμένο στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει. Μάλιστα, με το ειδικό πρόγραμμα multiunit, o συνεργάτης μπορεί να λειτουργεί πάνω από 1 κατάστημα, επιβλέποντας επαρκώς όλα τα σημεία!

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ