Pet City: Το ηγετικό pet shop brand

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

H No1 επιλογή των απανταχού φιλόζωων Pet City έχει φτάσει τα 90 φυσικά σημεία σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Πάρο και συνεχίζει να αναπτύσσεται. Με δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο, πολυετή εμπειρία, τεχνογνωσία και την εμπιστοσύνη των πιο «χνουδωτών» μας φίλων, τα Pet City αποτελούν μια επιχειρηματική ευκαιρία για νέους επενδυτές.

 Από το 1988, η Pet City, εμμένοντας πιστή στο μότο της «Τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους», έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στον καλλωπισμό, την εκπαίδευση και την κτηνιατρική επίβλεψη των κατοικίδιων φίλων μας. Η εταιρεία που τα τελευταία 14 έτη παρουσιάζει διψήφιους αριθμούς ανάπτυξης προσκαλεί νέους συνεργάτες να αποκτήσουν τη δική τους επιχείρηση σε μια πάντα επίκαιρη και διαχρονική αγορά. Με πρώτο franchise στην Πάρο, σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων franchise THE FRANCHISE CO., έχει θέσει στόχο να αναπτύξει 100 νέα καταστήματα στην ελληνική περιφέρεια και στο εξωτερικό.

petcity.Voula

Ευκαιρίες ανάπτυξης σε μεγάλα αστικά κέντρα

Η Pet City παρουσιάζει συνεχή ρυθμό ανάπτυξης, με κύκλο εργασιών που μεγαλώνει κάθε χρόνο. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, η οποία είναι από τις χώρες με υψηλό ποσοστό φιλοζωίας, ο συνεργάτης που επιλέγει την πρόταση franchise Pet City, δραστηριοποιείται σε μία αγορά με συνεχή άνθηση. Έχοντας στο πλευρό του τον ηγέτη των pet shops, με τα 90 καταστήματα, απολαμβάνει σημαντικά οφέλη, όπως ευρεία γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας υψηλής ποιότητας, που αυξάνει την εμπιστοσύνη και τον δείκτη πιστότητας των πελατών, προσφέροντας παράλληλα στους franchisees υψηλά περιθώρια κέρδους. Επιπλέον, καθώς η εκπαίδευση συνεργατών και προσωπικού αποτελεί βασικό μέλημα της Pet City, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας έχει θεσπιστεί η Pet City Academy. Μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα 300 τ.μ., με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όπου διεξάγονται ειδικά σεμινάρια για τη συνεχή εκπαιδευτική κατάρτισή τους, ώστε να γνωρίζουν όλα όσα χρειάζονται γύρω από τα προϊόντα και τον κλάδο.

PETCITY LOGO

H εταιρεία Pet City, παραμένοντας πιστή στην αποστολή και το όραμά της, σχεδιάζει την ανάπτυξη του δικτύου της μέσω καταστημάτων franchise, αναζητώντας συνεργάτες σε όλη την ελλαδική περιφέρεια. Στόχος μας, να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη και πιο αληθινή φιλόζωη οικογένεια στη χώρα μας!

Ομάδα Pet City

Πακέτο franchise Pet City

Η Pet City βρίσκεται στο πλευρό του συνεργάτη, προσφέροντάς του:

  • Την πληρέστερη προϊοντική γκάμα (πάνω από 16.000 προϊόντα) στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
  • Εμπορικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές.
  • Μεγάλη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.
  • Αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ώστε να καταλήξει σε αυτή με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.
  • Ενιαία εξωτερική και εσωτερική εικόνα του καταστήματος με αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα και στρατηγική τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια με τρόπο που να εξυπηρετεί τη ζήτηση.
  • Ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ με εξατομικευμένα κριτήρια σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.
  • Ενιαίο σύστημα μηχανογράφησης και κωδικοποίησης προϊόντων.
  • Συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος.

pet city peireas franchise

Ο υποψήφιος συνεργάτης αποκτά το δικό του pet shop το οποίο φέρει ένα brand που είναι ταυτισμένο στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει. Μάλιστα, με το ειδικό πρόγραμμα multiunit, o συνεργάτης μπορεί να λειτουργεί πάνω από 1 κατάστημα, επιβλέποντας επαρκώς όλα τα σημεία! 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ