Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Pet City: 70 καταστήματα πανελλαδικά

Pet City: 70 καταστήματα πανελλαδικά

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Εδώ και 30 χρόνια η Pet City αποτελεί τη Νο1 αλυσίδα pet shop στην Ελλάδα! Η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή της πορεία και με βλέμμα στραμμένο στην ελληνική περιφέρεια, αναζητά Συνεργάτες, παρέχοντας ένα ελκυστικό πακέτο franchise με πολλά προνόμια.

Εμμένοντας πιστή στο μότο της «Τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους», η εταιρεία Pet City έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στον καλλωπισμό, την εκπαίδευση και την κτηνιατρική επίβλεψη των κατοικίδιων φίλων μας. Η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο διαθέτει ήδη 70 καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα, συνεχίζει το επιτυχημένο της ταξίδι σε περισσότερες περιφερειακές πόλεις, «αγκαλιάζοντας» τους Συνεργάτες – franchisees που θα την επιλέξουν.

PETCITY LOGOMε το ειδικό πρόγραμμα multi-unit, ο franchisee μπορεί να λειτουργεί πάνω από 1 κατάστημα, επιβλέποντας επαρκώς όλα τα σημεία!

 
O συνεχώς αναπτυσσόμενος κλάδος των pet shops

Με τον αριθμό των κατοικίδιων στην Ελλάδα να αυξάνεται διαρκώς, το pet food αποδεικνύεται ένα σημαντικό έσοδο για τους επιχειρηματίες. Σύμφωνα με την online έρευνα της Keepet, οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων είναι κατά κύριο λόγο (75%) από 26 έως 55 ετών και έχουν αποκτήσει το ζωάκι τους μέσα στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι οι πιο πολλοί (62%) θέλουν να αποκτήσουν και δεύτερο κατοικίδιο στο μέλλον, στοιχείο που δείχνει και τη δυνατή σχέση που έχουν αναπτύξει με τα ζώα συντροφιάς.

pet city ARGYROYPOLI

Pet City: Ηγετικό Βrand με ιστορία

Τα Pet City είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1988. Από το 1988 έως το 1995 η εταιρεία δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση προϊόντων για κατοικίδια με πελατολόγιο που ξεπερνάνε τα 1.200 petshops σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας ως πρωτοπόρος την αγορά προϊόντων για κατοικίδια στη χώρα μας. Ωστόσο, το 1996, το εταιρικό ενδιαφέρον στρέφεται στη λιανική πώληση, με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία τροφών και αξεσουάρ για κατοικίδια από το Α έως το Ω.

Σήμερα, η εταιρεία Pet City διαθέτει προσωπικό 650 υπαλλήλων που είναι εφοδιασμένο με τις απαραίτητες γνώσεις και εργασιακές εμπειρίες, ώστε να εξυπηρετεί τα 3.000.000 πελάτες που εισέρχονται στα 70 εταιρικά καταστήματά της. Διαθέτει περισσότερους από 20.000 κωδικούς προϊόντων και έχει αναδειχθεί η Νο1 εταιρεία στην Ελλάδα στον τομέα δραστηριότητάς της. Η εταιρική φιλοσοφία των Pet City στοχεύει στο χτίσιμο και την ενδυνάμωση των σχέσεων, τόσο με Έλληνες και ξένους προμηθευτές, όσο και με το καταναλωτικό κοινό. Οι σχέσεις αυτές κερδίζονται μέσω αέναης προσπάθειας και χαρακτηρίζονται από εμπιστοσύνη και αξιοπιστία αλλά και την έντονη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη που παρουσιάζει η εταιρεία με συνεχόμενες δράσεις για τα αδέσποτα της χώρας. Μετά από 30 χρόνια είναι γεγονός ότι οι Αξίες της εταιρείας Αγάπη, Εμπιστοσύνη και Υπευθυνότητα παραμένουν αναλλοίωτες και αποτελούν όχημα για να μεταδοθεί σωστά η έννοια της φιλοζωίας στις επόμενες γενιές.

Ποια τα οφέλη του Συνεργάτη;

Για την ομάδα της Pet City, η εκπαίδευση είναι το κλειδί της επιτυχίας των συνεργατών. Για τον σκοπό αυτό, στις κεντρικές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 20.000 τ.μ., έχει θεσπίσει την Pet City Academy, μία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα 300 τ.μ. με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όπου διεξάγονται ειδικά σεμινάρια για τη συνεχή εκπαιδευτική κατάρτιση των συνεργατών και του προσωπικού.

Η εταιρεία Pet City στηρίζει τον υποψήφιο Συνεργάτη, προσφέροντάς του:

  • Την πληρέστερη προϊοντική γκάμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές
  • Εμπορικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές
  • Μεγάλη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας
  • Αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ώστε να καταλήξει σε αυτή με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
  • Ενιαία εξωτερική και εσωτερική εικόνα του καταστήματος με αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα και στρατηγική τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια με τρόπο που να εξυπηρετεί τη ζήτηση
  • Ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ με εξατομικευμένα κριτήρια σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο
  • Ενιαίο σύστημα μηχανογράφησης και κωδικοποίησης προϊόντων
  • Συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος

Η πρόταση franchise της Pet City σχεδιάστηκε, ούτως ώστε να παρέχει σε κάθε νέο μέλος του δικτύου όλες τις γνώσεις και τα εφόδια που του επιτρέπουν να λειτουργεί αποδοτικά τη δική του επιχείρηση. Μάλιστα, με το ειδικό πρόγραμμα multi-unit, ο υποψήφιος συνεργάτης μπορεί να λειτουργεί πάνω από 1 κατάστημα, επιβλέποντας επαρκώς όλα τα σημεία!

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ