Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Pet City: 30 χρόνια ηγετικής παρουσίας και συνεχίζει…

Pet City: 30 χρόνια ηγετικής παρουσίας και συνεχίζει…

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Με δυναμική παρουσία στην Αττική και διαθέτοντας ήδη 2 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και 2 στη Χαλκίδα, η εταιρεία αναζητά συνεργάτες στην ελλαδική περιφέρεια, ώστε κάθε πόλη να διαθέτει το δικό της Pet City, καλύπτοντας τις μικρές και μεγάλες ανάγκες των πιστών μας φίλων!

Επιτυχημένο θεωρείται ένα brand, όταν το κοινό το ταυτίζει απόλυτα με τις υπηρεσίες που προσφέρει. Έτσι, όταν σκεφτόμαστε προϊόντα για κατοικίδια ζώα, έρχεται αμέσως στο μυαλό μας το όνομα Pet City! Το κοινό γνωρίζει πως και στα 65 καταστήματα του δικτύου θα βρει περισσότερους από 20.000 κωδικούς προϊόντων στις καλύτερες τιμές. Premium τροφές, προϊόντα καλλωπισμού, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, λιχουδιές, αξεσουάρ και κάθε τι που χρειάζονται τα αγαπημένα μας ζωάκια, είναι διαθέσιμα στα Pet City που μένουν πιστά στο μότο της εταιρείας: «Τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους». Μάλιστα, η εταιρεία συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία και άνοιξε 4 νέα καταστήματα σε Κερατσίνι, Μιχαλακοπούλου, Άλιμο και Ζωγράφου, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο το brand.

Η ιστορία του brand

Η εταιρεία Pet City A. E. B. E. είναι επιχείρηση οικογενειακού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1988. Από το 1988 έως το 1995, δραστηριοποιούταν στη χονδρική πώληση προϊόντων για κατοικίδια, με πελατολόγιο που ξεπερνούσε τα 1.200 pet shops σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, το 1996, το εταιρικό ενδιαφέρον στράφηκε στη λιανική πώληση, με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία τροφών κατοικίδιων ζώων και αξεσουάρ.

Η εταιρεία Pet City έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στον καλλωπισμό και την κτηνιατρική επίβλεψη των κατοικίδιων φίλων μας. Άξιο αναφοράς επίτευγμα, είναι η ίδρυση του κτηνιατρικού κέντρου Vet City που στεγάζεται άνωθεν του καταστήματος της εταιρείας Pet City στη Γλυφάδα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

PETCITY LOGOΓίνε κι εσύ μέλος της μεγάλης οικογένειας PET CITY: Άνοιξε το δικό σου κατάστημα στην Ελληνική Περιφέρεια!

 
Ερχόμενος στη δυναμική οικογένεια

O υποψήφιος συνεργάτης/franchisee της εταιρείας Pet City αποκτά τη δική του επιχείρηση, έχοντας διαρκή υποστήριξη από την εταιρεία. Μάλιστα, η εταιρεία Pet City έχει θεσπίσει το PetCityAcademy, έναν εσωτερικό εκπαιδευτικό φορέα για τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού των καταστημάτων. Η εταιρική Ακαδημία Εκπαίδευσης λαμ- βάνει χώρα σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα σεμιναρίων 300 τ.μ. με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, εντός των κεντρικών εγκαταστάσεων της εταιρείας συνολικής έκτασης 20.000 τ.μ.

Επιπλέον, ο franchisee της εταιρείας Pet City επωφελείται από την τεράστια ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας που του δίνουν μεγάλο περιθώριο κέρδους. Παράλληλα, οι συμφωνίες που έχει συνάψει η εταιρεία με τους μεγαλύτερους προμηθευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό, διασφαλίζουν την πληρέστερη γκάμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Τέλος, η εταιρεία Pet City με την έντονη παρουσία της σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και social media ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τη θέση του brand έναντι του ανταγωνισμού.

Η εταιρεία Pet City στέκεται στο πλευρό του συνεργάτη, προσφέροντάς του:

  • Την πληρέστερη προϊοντική γκάμα
  • Εμπορικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές
  • Μεγάλη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας
  • Αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ώστε να καταλήξει σε αυτή με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
  • Ενιαία εξωτερική και εσωτερική εικόνα του καταστήματος και τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια με τρόπο που να εξυπηρετεί τη ζήτηση
  • Επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού
  • Ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο
  • Ενιαίο σύστημα μηχανογράφησης και κωδικοποίησης προϊόντων
  • Συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος
Συνεργασία με προοπτικές εξέλιξης

Έχοντας αναπτύξει όλη την τεχνογνωσία για την υποστήριξη των μελών του δικτύου, η εταιρεία Pet City αναζητά συνεργάτες στην περιφέρεια που θα γίνουν μέλη της μεγαλύτερης αλυσίδας για τα κατοικίδια στην Ελλάδα. Ο υποψήφιος συνεργάτης μπορεί επίσης να αξιοποιήσει το ειδικό πρόγραμμα multi unit, και να λειτουργεί πάνω από ένα κατάστημα Pet City, επιβλέποντας επαρκώς όλα τα σημεία πώλησης, ταυτόχρονα.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ