Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις PERFUMEWORLD: Ένας κόσμος γεμάτος αρώματα…

PERFUMEWORLD: Ένας κόσμος γεμάτος αρώματα…

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Xαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης και μεγάλα περιθώρια κέρδους σε μια αγορά που κινείται συνεχώς ανοδικά! Η PerfumeWorld ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή και συνιστά τη σύγχρονη επιχειρηματική ευκαιρία στον χώρο της.

 Μια επίσκεψη αρκεί για να σε ταξιδέψει στο απόγειο των αισθήσεων και να διαπιστώσεις πως αυτός ο κόσμος… σε μαγεύει! Η PerfumeWorld δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία από το 2008 στον κλάδο της αρωματοποιίας, έχει κερδίσει το καταναλωτικό κοινό και προσφέρει μοναδικές συλλογές αρωμάτων και ειδών προσωπικής περιποίησης. Μοντέρνος σχεδιασμός καταστημάτων, value for money προϊόντα που αναζητά κάθε σύγχρονος καταναλωτής και μια ελληνική εταιρεία που έχει πιάσει το σφυγμό της αγοράς!
Απόλυτος στόχος της εταιρεία είναι ταυτιστεί στη συνείδηση του καταναλωτή με τη λέξη “Ποιότητα”, για αυτό και η διοίκησή της δουλεύει ακούραστα και με μεγάλη προσήλωση και υπευθυνότητα προς αυτή την κατεύθυνση. Η χαμηλή αρχική επένδυση, η υψηλή κυκλοφοριακή ταχύτητα των προϊόντων, η αποτελεσματική διαχείριση των αποθεμάτων, η παράδοση του καταστήματος με το «κλειδί στο χέρι» και η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού είναι μόνο μερικά από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η Perfumeworld στους υποψήφιους franchisees.

xasapakis perfumeworld

Η δυναμική της αλυσίδας, το πλήθος των καταστημάτων μας και η διαφύλαξη της αξιοπιστίας μας ενισχύουν την επαγγελματική ασφάλεια που αναζητούν οι ενδιαφερόμενοι, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας.

Ευάγγελος Χασαπάκης, Γενικός Δ/ντής

“Ταξιδέψτε στον κόσμο μας”
Οι καταναλωτές βρίσκουν στα καταστήματα της αλυσίδας μεγάλη ποικιλία αρωμάτων γαλλικής προέλευσης, ενώ το εργοστάσιο παραγωγής με το οποίο συνεργάζεται συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία του είδους παγκοσμίως! Η πρώτη ύλη όλων των αρωμάτων eau de parfum που προσφέρει η PerfumeWorld προέρχεται από εκεί, γεγονός που εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα που φέρουν όλα τα προϊόντα. Χαρακτηρίζονται από μέγιστη διάρκεια, υψηλή ποιότητα αλλά συνάμα και προσιτές τιμές και έχουν καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να χτίσουν ένα ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand στο χώρο των αρωμάτων και καλλυντικών.
Όλα αυτά τα χρόνια η εμπιστοσύνη και η αγάπη των καταναλωτών έχει μετατρέψει τα καταστήματα στα ιδανικά σημεία επιλογής του κατάλληλου -για τον καθένα μας ξεχωριστά- αρώματος. Το προσωπικό των καταστημάτων, άρτια εκπαιδευμένο, διαδραματίζει καίριο ρόλο στην επιτυχία του δικτύου, για αυτό και η εκπαίδευσή του δεν σταματάει ποτέ αλλά αντιθέτως εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα σεμινάρια αρωματοποιίας-κοσμετολογίας.

 perfumeworld.new1

Σταθερή αξία… η ποιότητα
Η PerfumeWorld είναι μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008. Σήμερα αριθμεί 10 καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Κρήτη και Καρδίτσα, καθώς και 2 shop in shop σε Άνδρο και Χαλκιδική. Στον χώρο του franchising εισήλθε δυναμικά το 2013 παρέχοντας τη δυνατότητα σε νέους συνεργάτες να ενταχθούν στο δίκτυό της. Η προσήλωση της εταιρείας στις βασικές αρχές της -στην παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης και άριστης ποιότητας προϊόντων σε προσιτές τιμές- την οδήγησαν στην επιτυχία, ξεπερνώντας πάντα τον ανταγωνισμό. Όλες οι προσπάθειες και οι συνεχείς ενέργειες της αλυσίδας κάνουν το brand συνώνυμο της ποιότητας στον κόσμο των αρωμάτων!

Franchise… με άρωμα επιτυχίας!
«Επενδύστε λίγα… κερδίστε πολλά!», το moto της αλυσίδας, που προσφέρει μια επιχειρηματική πρόταση με σημαντικές προοπτικές κερδοφορίας. Ο συνδυασμός ισχυρού brand, ποιοτικού προϊόντος -που χαρακτηρίζεται από διάρκεια και πιστότητα- σωστής οργάνωσης και συνεχούς υποστήριξης, αποτελούν βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της PerfumeWorld. Με χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης, μεγάλα περιθώρια μεικτού κέρδους, χαμηλές λειτουργικές δαπάνες και value for money προϊόντα, η PerfumeWorld δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους συνεργάτες να ενταχθούν σε ένα δίκτυο με ανοδική πορεία που έχει ισχυροποιήσει τη θέση του στην αγορά ακόμα και κάτω από την τρέχουσα οικονομική συγκυρία.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ