Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ: Παραδοσιακή «βόλτα» στις γεύσεις του σήμερα

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ: Παραδοσιακή «βόλτα» στις γεύσεις του σήμερα

σύνταξη Sofia
0 σχόλια

Έπειτα από τη μακροχρόνια εμπειρία των 25 ετών και με ισχυρή παρουσία στη Θεσσαλονίκη, το Παραδοσιακό ταξιδεύει μέσω συνεργασιών franchise σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας με χαμόγελο τις λαχταριστές του γεύσεις!

Μπουγάτσα, φρεσκοψημένος καφές, χωριάτικα πιτάκια σε μπουκιές, σάντουιτς και healthy σνακ, όπως σαλάτες, γιαούρτια με βρώμη, scrocchiarella και πολλές ακόμα γευστικές επιλογές συνθέτουν το προϊοντικό μείγμα της επιτυχίας του Παραδοσιακό! Καταστήματα που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες της αγοράς, τα Παραδοσιακό είναι ιδανικά για ένα ποιοτικό και γρήγορο σνακ καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το εύρος της γκάμας των προτάσεων, οι ποιοτικές επιλογές και οι αγνές πρώτες ύλες έχουν αναδείξει τα Παραδοσιακό σε καταστήματα υψηλής ποιότητας, σε όλα τα επίπεδα. Συνδυάζοντας τις παραδοσιακές συνταγές με τις νέες τάσεις της αγοράς, η εταιρεία απευθύνεται σε ένα πολύ μεγάλο πελατειακό φάσμα ηλικιών.

paradosiako breakfast

Η όψη των Παραδοσιακό με γήινα χρώματα που ξεκουράζουν το μάτι και η χαλαρή μουσική, δημιουργούν άνετο και ευχάριστο περιβάλλον, μετατρέποντας κάθε επίσκεψη σε μια ευχάριστη, ανεπανάληπτη εμπειρία! Επίσης, τα καταστήματα διαθέτουν ανοικτό παρασκευαστήριο, όπου ο πελάτης παρακολουθεί τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων. Τα μοναδικά προϊόντα του Παραδοσιακό φτιάχνονται μπροστά στα μάτια του, εντυπωσιάζοντας κάθε επισκέπτη. Ο χώρος κατακλύζεται με μεθυστικά αρώματα φρεσκοψημένης ζύμης, εξυψώνοντας την αγοραστική εμπειρία!

Paradosiako LogoΤα οφέλη που αποκομίζει ο franchisee του Παραδοσιακό είναι πολλαπλά. Έχουμε δομήσει ένα πολύ καλό σύστημα διαχείρισης καταστήματος, σύμφωνα με το οποίο ο υποψήφιος συνεργάτης αποκτά καθαρό κέρδος εκμετάλλευσης τροφών, παρουσιάζοντας οικονομίες κλίμακας.

Αλέξανδρος Κομματίδης, συνιδρυτής
Παράδοση από το 1957

Η ιστορία του Παραδοσιακό μάς πηγαίνει πίσω στο 1957, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης! Η γιαγιά Ελευθερία εμπνευσμένη από τις παραδόσεις της οικογένειάς της, ξεκίνησε να αναμιγνύει αγνά υλικά και να δημιουργεί χωριάτικες πίτες που έμελλαν να γίνουν ξακουστές σε όλη την πόλη. Από τότε ξεκίνησε ένα ταξίδι με πρωτοβουλία, επιμονή, αυτοπεποίθηση και μια γερή δόση θετικής ενέργειας για να δημιουργηθεί το «Παραδοσιακό». Πορευόμενος με τις συνταγές της γιαγιάς, το 1994 ο Αλέξανδρος Κομματίδης λειτουργεί το πρώτο κατάστημα στην οδό Παπαδοπούλου, στο Πανόραμα, χρονιά που σηματοδοτεί την έναρξη ενός μοναδικού εγχειρήματος.

 Paradosiko Gluten free1

Συμβαδίζοντας με τις τάσεις της εποχής

Τα προϊόντα του Παραδοσιακό επιλέγονται πάντα με γνώμονα την ποιότητα, τις αγνές πρώτες ύλες και τις τάσεις της εποχής. Με πάθος για ανάπτυξη και εξέλιξη, η εταιρεία προσαρμόζεται σύμφωνα με τις διατροφικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού, ώστε να βρίσκεται πάντα στην κορυφή των προτιμήσεών του. Ο κόσμος πλέον αναζητά πιο υγιεινές επιλογές με λιγότερα λιπαρά και ζάχαρη. Προσαρμόζοντας το προϊοντικό του μείγμα σύμφωνα με την εποχή, η ομάδα του Παραδοσιακό έχει προσθέσει δροσερά smoothies από φρέσκα φρούτα, σπιτική λεμονάδα και healthy σνακ, σαλάτες και σάντουιτς που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών.

Το Παραδοσιακό είναι η πρώτη αλυσίδα που μας παρουσίασε μια πλήρη γκάμα 22 προϊόντων gluten free. Η δημιουργία τους πραγματοποιήθηκε με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας και την αναγνώριση του brand σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό!

paradosiako sandwich

Η γκάμα αυτή περιλαμβάνει προϊόντα για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πίτες (τυρόπιτα, σπανακοτυρόπιτα, κοτόπιτα, κρεμόπιτα), σάντουιτς (με μορταδέλα, γαλοπούλα, κοτόπουλο, ή ζαμπόν), κουλούρια Θεσσαλονίκης, μπισκότα, κριτσίνια, κέικ, μπάρες δημητριακών, ακόμα και πίτσα (χωριάτικη, ή μαργαρίτα), όλα πεντανόστιμα, προσαρμόζονται σε κάθε διατροφική ανάγκη! Για το Παραδοσιακό, η κατηγορία GLUTEN FREE συμπεριλαμβάνεται μέσα στη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας να αφουγκράζεται τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς, σεβόμενη όλα τα κοινά.

Η συνταγή της επιτυχίας

Ο κλάδος της εστίασης παραμένει ιδιαίτερα σημαντικός για την ελληνική οικονομία, ενώ παράλληλα αποτελεί έναν άκρως ανταγωνιστικό τομέα. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της IΕΛΚΑ για το προφίλ του Έλληνα καταναλωτή, οι επισκέψεις σε εστιατόρια και παρόμοιες εγκαταστάσεις εκτός του σπιτιού αποτελούν εβδομαδιαία συνήθεια για το 60% των καταναλωτών.

Σε αυτή τη δυναμική αγορά, το Παραδοσιακό κάνει τη διαφορά, ακολουθώντας τις 4 αρχές που έχουν οδηγήσει το brand στην επιτυχία:

  • Φρεσκάδα. Πραγματοποιείται καθημερινή τροφοδοσία των καταστημάτων με προϊόντα ημέρας.
  • Μοναδικότητα. Το Παραδοσιακό αποτελεί ένα αέναο ταξίδι με σκοπό την ανακάλυψη νέων, γευστικών απολαύσεων.
  • Ποιότητα. Το brand συνδέεται άρρηκτα στο μυαλό των καταναλωτών με την εξαιρετική ποιότητα.
  • Καινοτομία. Το Παραδοσιακό οδηγεί με πάθος τους πελάτες συνεχώς σε συναρπαστικές γαστρονομικές εκπλήξεις!

paradosiako.food

Απλές δομές & ολοκληρωμένη εκπαίδευση

Οι δομές των καταστημάτων Παραδοσιακό είναι απλές, χωρίς περίπλοκο εξοπλισμό. Την ίδια στιγμή, η εκπαίδευση των συνεργατών είναι συνεχής και ολοκληρωμένη. Εκτός από το τεχνικό κομμάτι (συνεχές training, αναλυτικά manuals, σεμινάρια χρήσης μέσων και εργαλείων, ενημερώσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, ελέγχου ποιότητας και ορθής λειτουργίας), περιλαμβάνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια συμπεριφοράς και πωλήσεων, ώστε ο συνεργάτης franchisee του Παραδοσιακό να λειτουργεί εύρυθμα τη δική του επιχείρηση. Επίσης, ο υποψήφιος συνεργάτης που θα γίνει μέλος της οικογένειας του Παραδοσιακό επωφελείται από:

  • Την πλήρως οργανωμένη μονάδα παραγωγής, ικανή να καλύψει πολύ μεγάλο όγκο καθημερινών αναγκών τροφοδοσίας.
  • Τις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής
  • Το τμήμα καινοτομίας που μεταφράζει ιδέες και δημιουργεί επιτυχημένα προϊόντα και υπηρεσίες.
  • Τη συνεχή εκπαίδευση. Στόχος της εταιρείας είναι η διαρκής ανάπτυξη των ανθρώπων της μέσω της βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους, με συμμετοχή σε σεμινάρια και συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδας.
  • Το on-line ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο e-liza, το οποίο διευκολύνει όλες τις διαδικασίες και λειτουργίες της επιχείρησης.
  • Την ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ. Η ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησης και κατ’ επέκταση όλου του δικτύου του Παραδοσιακό, σχεδιάζεται και δημιουργείται μέσω της σταθερής συνεργασίας με εξειδικευμένους ανθρώπους στον κλάδο της επικοινωνίας και του marketing. Η ανάπτυξη και υλοποίηση ενεργειών προβολής και προώθησης κάθε καταστήματος, προσαρμόζει συγχρόνως το Marketing, σύμφωνα με τους απαιτούμενους στόχους και τις ιδιομορφίες της αγοράς.
  • Την ισχυρή παρουσία στα social media με πάνω από 10.000 πιστούς ακολούθους!

Ο νέος συνεργάτης γίνεται μέλος μιας έμπειρης ομάδας που του παρέχει όλη την τεχνογνωσία για ένα δυναμικό επιχειρηματικό ξεκίνημα. Η σταθερή ποιότητα στη γεύση του συνόλου των προϊόντων, η ευχάριστη εμπειρία που αποκομίζει ο πελάτης και η λειτουργικότητα των καταστημάτων, συγκαταλέγονται στα στοιχεία που εξασφαλίζουν την εξελισσιμότητα του concept.

 paradosiako franchise

  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Επωνυμία εταιρίας: Παραδοσιακό
  • Έδρα: Νέο Ρύσιο, Θεσσαλονίκη
  • Tηλ: 2106756200
  • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 125-190 τ.μ.
  • Μέσο Ύψος Επένδυσης: Από €170.000 (συμπεριλαμβάνεται και το αρχικό απόθεμα)
  • Entry fee: €30.000
  • Royalties: 4%
  • Διαφημιστική Συμμετοχή: 2% πανελλαδική, 2% τοπική
  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 3
  • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 3
  • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 6
  • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 1994 / 2015
  • Προέλευση: Ελλάδα
  • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
  • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
  • Aναπτυξιακοί στόχοι: Μεγάλα αστικά κέντρα, κέντρα πόλεων, τουριστικές περιοχές

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ