Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ: Γευστική συνάντηση της ιστορίας με την εξέλιξη

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ: Γευστική συνάντηση της ιστορίας με την εξέλιξη

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Καινοτομεί, συνθέτει κι εντυπωσιάζει. Πάντοτε με γνώμονα την άριστη ποιότητα και την πίστη στην παράδοση, η αλυσίδα Παραδοσιακό δημιουργεί μοντέρνες πινελιές γεύσεων, που μετατρέπονται σε all day ανάγκη εκατοντάδων πελατών. Φρέσκες ιδέες, από φρέσκες πρώτες ύλες συναντούν το παρελθόν και συμπλέουν μαζί του σε ένα ταξίδι μόνιμης εξέλιξης και δημιουργίας!

paradosiako.kouskoura 2019

Η απόλαυση ξεκινά από νωρίς το πρωί, με καφέ και ροφήματα που φημίζονται για τη σταθερή και απαράμιλλη γεύση τους. Διότι οι baristi της αλυσίδας έχουν «πτυχίο» στην παρασκευή του καφέ. Κι είναι κάτι που γίνεται διακριτό από την πρώτη κιόλας γουλιά, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία, που επαναλαμβάνεται σταθερά σε όποιο κατάστημα της αλυσίδας κι αν βρεθεί κανείς. Το ίδιο ισχύει και για κάθε ξεχωριστή γεύση, που φέρει τη δική της ταυτότητα και αναπαράγει τη δική της ιστορία.

paradosiako pites

Οι ιστορικές πίτες που «γεμίζουν» με κάθε λογής υλικό και φέρουν στοιχεία παράδοσης, μοναδικών συνταγών και μοντέρνες πινελιές είναι ένα ξακουστό κεφάλαιο της αλυσίδας Παραδοσιακό. Η ποικιλία όμως συνεχίζεται με την χειροποίητη μπουγάτσα, αφράτα πεϊνιρλί που φτιάχνονται μπροστά σου, χορταστικά σάντουϊτς που ξεχειλίζουν από αγνές πρώτες ύλες, αφράτη scrocchiarella για απόλαυση στο «κόκκινο», ομελέτες, γιαούρτι με φρούτα είναι μόνο κάποιες από τις πρωινές επιλογές του «Παραδοσιακού» πελάτη. Για τη συνέχεια ένα healthy meal με σαλάτες που κόβονται και γαρνίρονται στο χέρι από τα πιο φρέσκα και υγιεινά υλικά. Κάθε στιγμή της ημέρας, μια μοναδική πρόταση.

paradosiako toumpa 2019

Paradosiako LogoΜε ξεχωριστές γεύσεις για κάθε μοναδικό και ξεχωριστό γούστο το Παραδοσιακό απευθύνεται σε όλους.

 

Ανάπτυξη και καινοτομία, με έλεγχο και ποιότητα

Το δίκτυο Παραδοσιακό δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Διαθέτοντας ένα οργανωμένο και εξαιρετικά δομημένο σύστημα franchise, έχει κατακτήσει μια ηγετική θέση στην αγορά, με υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα του συνεργάτη… εύκολη υπόθεση! Διαθέτει μονάδα παραγωγής, με αυστηρή λειτουργική και διοικητική οργάνωση, ικανή να καλύψει έναν τεράστιο όγκο καθημερινών αναγκών τροφοδοσίας. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της μονάδας, φιλοξενούνται με ασφάλεια τα κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης και γλυκών, που προμηθεύουν όλα τα καταστήματα.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης, το δίκτυο έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα καινοτομίας και R&D department, που λειτουργεί εντός της μονάδας παραγωγής. Αυτό θα λέγαμε ότι είναι και το «ζυμωτήριο» των νέων ιδεών, καθώς εδώ το… «brainstorming» παίρνει φωτιά και μεταφράζεται σε ρηξικέλευθα προϊόντα, με «Παραδοσιακή»… επίγευση! Πρόσφατο επίτευγμα αποτελούν οι gluten free επιλογές, οι οποίες, όπως αναφέρει ο κ. Δ. Κολωνιάρης, σεφ του Παραδοσιακό, σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μας, επιτυγχάνουν «την αύξηση της επισκεψιμότητας και την αναγνώριση του brand σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό».

Paradosiko Gluten free1

Το «Παραδοσιακό» ταξίδι του franchisee

Το δίκτυο σέβεται και ενθαρρύνει κάθε νέο επιχειρηματία που γίνεται μέλος της ισχυρής του ομάδας. Γι’ αυτό στοχεύει στη μεγιστοποίηση του κέρδους του συνεργάτη, παρέχοντάς του ένα εξαιρετικό σύστημα διαχείρισης, ικανό να του εξασφαλίζει καθαρό κέρδος από τις οικονομίες κλίμακας της εταιρείας κι απλουστεύοντας τις καθημερινές διαδικασίες της επιχείρησής του με τη χρήση του online μηχανογραφικού συστήματος e- liza, αντίστοιχα.
Κάνοντας την τεχνολογία, τον καλύτερό της φίλο, η αλυσίδα Παραδοσιακό, δημιούργησε αυτό το πολύτιμο και ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο παρακολούθησης όλων των ποιοτικών και ποσοτικών μεγεθών που πραγματοποιούνται ανά πάσα στιγμή σε κάθε κατάστημα, λύνοντας τα χέρια, τόσο του συνεργάτη, όσο και του προσωπικού.

paradosiako bugatsa

Με σεβασμό σε κάθε νέο συνεργάτη

Κάθε νέος συνεργάτης αποτελεί ένα καινούργιο κεφάλαιο για την εταιρεία. Εξετάζοντας ενδελεχώς το προφίλ κάθε franchisee, προτείνεται στον ίδιο κι ο αντίστοιχος τύπος καταστήματος, με βάση τις ανάγκες και την περιοχή που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί. Με ευχαριστημένους συνεργάτες, το ταξίδι της παράδοσης συνεχίζεται μέσα σε ένα ισχυρό δίκτυο, με πίστη στις αξίες του και στην αποστολή του.

Paradosiako franchise 2019

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ