Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις PLAYHOUSE: Παίζοντας πάντα και παντού!

PLAYHOUSE: Παίζοντας πάντα και παντού!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα «παρεϊστικο» concept δεν μπορεί να απουσιάζει από τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις! Άλλωστε αυτό σημαίνει διακοπές! Καλή παρέα, χαλαρή διάθεση και το παιχνίδι… μπαίνει στο παιχνίδι!

Διαφοροποίηση, διάρκεια, ευελιξία και υψηλές αποδόσεις χαρακτηρίζουν την επιχειρηματική πρόταση του PLAYHOUSE, του concept που έφερε την ανατροπή στον κόσμο των café! Ένας ανεξερεύνητος πλανήτης διασκέδασης με σπάνια παιχνίδια, πολύχρωμο περιβάλλον, μουσικό ραδιόφωνο στα ηχεία και φυσικά πολλά «παιχνιδιάρικα» ροφήματα & cocktails, υπέροχα γλυκά και snacks! Το Playhouse πολύ γρήγορα έβαλε τη δική του σφραγίδα στο χώρο της διασκέδασης, δημιούργησε μια «δική του» κατηγορία και ετοιμάζεται να γεμίσει με ωραίες αναμνήσεις τις…βαλίτσες μας!

Playhousekavala

Σε κομβικά σημεία ανεπτυγμένων τουριστικών περιοχών, τι καλύτερο από μια στάση για καφέ, ποτό που συνδυάζονται με έξυπνα επιτραπέζια παιχνίδια μέσα σε ένα ιδιαίτερο χώρο με πολύχρωμους τοίχους και χαρούμενη ατμόσφαιρα! Εδώ βρίσκεις την πληρέστερη συλλογή επιτραπέζιων παιχνιδιών -περισσότεροι από 500 τίτλοι- που καλύπτουν 14 διαφορετικές κατηγορίες παιχνιδιών, ικανοποιώντας την ανάγκη ακόμη και του πιο απαιτητικού board-gamer! Η σειρά επιτραπέζιων παιχνιδιών του ανανεώνεται 2 φορές το χρόνο, ενώ διαθέτει ακόμη και συλλεκτικούς τίτλους!

playhouse.ioannina

Η κερδοφορία όμως δεν εξαντλείται εδώ! Το PLAYHOUSE δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες του να αναπτύξουν παράλληλες δραστηριότητες εκτός των καταστημάτων τους λειτουργώντας και σαν αντιπρόσωποι στις περιοχές τους, αναπτύσσοντας έντονη εμπορική δραστηριότητα με πωλήσεις παιχνιδιών χονδρικής και λιανικής. Υπάρχει μάλιστα δυνατότητα συνεργασιών με κέντρα λογοθεραπείας, παιδικούς σταθμούς και ιδιωτικά σχολεία για πώληση προϊόντων και υπηρεσιών board gaming!

Ένας μοναδικός χώρος, ένα στέκι για κάθε ηλικία, ένα ξέφρενο πάρτι, μια επιτυχημένη αλυσίδα franchise, μια win win συνεργασία, μα πάνω από όλα ένα συναρπαστικό ταξίδι…το δικό μας και το δικό σας!

playhouse logo s

  • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Tηλ: 210 6756200
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

  • Μέσο Ύψος Επένδυσης: Από €90.000
  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Περισσότερες πληροφορίες:

    http://franchiseportal.gr/el/franchisors/647

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ