Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις OLIVER FAMILY HOUSE: Ένας δημιουργικός και ιδανικός πολυχώρος για όλη την οικογένεια

OLIVER FAMILY HOUSE: Ένας δημιουργικός και ιδανικός πολυχώρος για όλη την οικογένεια

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Ο πολυχώρος της εστίασης φροντίζει καθημερινά για τη διασκέδαση αλλά και για την χαλάρωση μικρών και μεγάλων, μέσα από ένα πρωτοποριακό concept που προσφέρει διαφοροποίηση με πολλαπλές πηγές εσόδων.

Το Oliver Family House έχοντας εδραιώσει στην αγορά ένα αποδοτικό μοντέλο λειτουργίας που συνδυάζει την ψυχαγωγία με την εστίαση, αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή franchise για εκείνους που αναζητούν την κερδοφορία, τηρώντας παράλληλα την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής και αποκτώντας κύρος και status στον κοινωνικό περίγυρο.
Το Oliver Family House έκανε την πρώτη του εμφάνιση πριν από περίπου 3 χρόνια, έχοντας ως στόχο τη χαλαρή και εποικοδομητική διασκέδαση ολόκληρης της οικογένειας.

oliver 5646

Είναι ο χώρος που όσο το παιδί θα αναπτύσσει τις ικανότητές του με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών, η μαμά και ο μπαμπάς θα μπορούν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα την παρέα των φίλων τους στο café ή στο εστιατόριο.
Προτεραιότητα η διασφάλιση της ποιότητας και η συνέπεια προς τον πελάτη… προς όλες τις ηλικίες και για όλα τα είδη υπηρεσίας! Το Oliver με τον αέρα του διαφορετικού, του φρέσκου και του πρωτοποριακού απευθύνεται σε ένα μεγάλο κοινό… και με πολλαπλά profit centers.

oliver 5938

Πώς προέκυψε αυτή η ιδέα;

Πρόκειται για μια επιχειρηματική πρόταση στον χώρο της εστίασης που προσφέρει διαφοροποίηση με πολλαπλές πηγές εσόδων, απευθυνόμενη σε ένα κοινό που ανανεώνεται διαρκώς. Ο franchisee θα επωφεληθεί από μια δημιουργική συνεργασία, θα γίνει μέλος μιας συγκεκριμένης κοινότητας, θα ενισχύσει τη φήμη του, καθώς και την ευχέρεια να διαχειριστεί τον χρόνο του ποιοτικά, ενώ παράλληλα θα δραστηριοποιείται σε μια επιχείρηση με υψηλή ρευστότητα και κερδοφορία.
Οι συντελεστές του Oliver Family House τυγχάνει ή να έχουν όλοι τους οικογένεια ή η προηγούμενη εργασιακή τους απασχόληση να σχετιζόταν με παιδιά. Ήξεραν πολύ καλά την ψυχολογία των γονέων ειδικά όταν επρόκειτο να θέλουν να βγουν με τους φίλους τους και να κοινωνικοποιηθούν.
Οι κατάλληλοι χώροι ήταν περιορισμένοι, αλλά και όσοι υπήρχαν δεν ήταν απόλυτα ασφαλείς για τα παιδιά. Το Oliver Family House ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των γονιών, δημιούργησε έναν πολυχώρο – «οικογενειότοπο», όπου μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και να περάσουν ξένοιαστες στιγμές με τα οικεία τους πρόσωπα.

oliver.newΟι πολλαπλές πηγές εσόδων του Oliver Family House αυξάνουν κατά πολύ τη ρευστότητα και τη μέση ημερήσια απόδειξη για τον επιχειρηματία

Ψυχαγωγία και εστίαση

Το Oliver Family House δημιουργεί μια καινοτόμα κατηγορία που συνδυάζει φαγητό, ποτό, διασκέδαση των μεγάλων και δημιουργική απασχόληση των παιδιών, με ένα κατάστημα εντός του πολυχώρου στο οποίο οι γονείς μπορούν να αγοράσουν είδη δώρων, τρόφιμα βιολογικής προέλευσης και επιλεγμένα σχολικά.

oliver paixnidia
«Το να έχεις περισσότερα σημεία πώλησης από ένα, κάτω από μια στέγη ειδικά σήμερα με την κατάσταση που όλοι βιώνουμε είναι ένα είδος ασφάλειας. Αρκεί να μην χάσεις την ταυτότητά σου, σαν μαγαζί αλλά και σαν επιχειρηματίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο συνιδρυτής του Oliver Family House, κ. Παναγιώτης Γέρου.
Πώς αποδίδει όμως επιχειρηματικά η ιδέα “Oliver”; «Όλα πρέπει να είναι εξαιρετικά ποιοτικά όσο και αν φαντάζουν διαφορετικά μεταξύ τους», εξηγεί. «Η καινοτομία πρέπει να διαχέεται παντού σε όλα τα επίπεδα και η καλή ποιότητα να αποτελεί κοινό στοιχείο. Το ένα τμήμα συμπληρώνει το άλλο και όλα μαζί συμπληρώνουν το αρχικό concept του ύφους και της ταυτότητας. Επιχειρηματικά αποδίδει εφόσον υπάρχουν πολλαπλές πηγές εσόδων από το ίδιο μαγαζί», τονίζει, υπογραμμίζοντας τα βασικά σημεία διαφοροποίησης του Oliver Family House.

oliver.family

Γιατί να επιλέξω το Oliver;

Η διαφοροποίησή του από τους «κλασσικούς παιδότοπους» είναι πως οι τελευταίοι έχουν σαν επίκεντρο το παιδί και μόνο το παιδί, ενώ ο γονιός αντιμετωπίζεται απλά ως «συνοδός». «Θέλω να μπορώ να ζω ενώ είμαι μαζί με το παιδί μου», αυτός ίσως να είναι και ο βασικός στόχος μας, αλλά και ο λόγος που το Oliver αφορά ολόκληρη την οικογένεια και όχι μόνο το παιδί.
Στο Oliver Family House ο πελάτης μπορεί να απολαύσει έναν καφέ μαζί με έναν φίλο/φίλη που δεν είναι αναγκαστικά γονιός ή να περάσει λίγο χρόνο μαζί του. Επίσης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί τον χώρο μόνος/μόνη της, μαζί με τα παιδιά τους ή ακόμα και χωρίς… κυρίως όμως, χωρίς να αισθανθεί περίεργα, καθώς και να ψωνίσει από το κατάστημα μικρής λιανική που βρίσκεται στον πολυχώρο. Όλα αυτά συνθέτουν την επιτυχία και την αποδοχή του Oliver, καθώς τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά και όχι απομονωμένα, ενώ παράλληλα οι γονείς χαλαρώνουν ή διασκεδάζουν με τους φίλους τους.
Η φιλοσοφία του Oliver βασίζεται στο να συνυπάρξουν οι ανάγκες μιας μητέρας αλλά και συγχρόνως αυτές μιας γυναίκας, αντίστοιχα και για τον πατέρα που συγχρόνως παραμένει και άνδρας, μαζί με τις ανάγκες ενός παιδιού που πολύ απλά παραμένει παιδί… τουλάχιστον από κάποιων λίγων μηνών μέχρι και 8 ετών.

oliver familyΟ πολυχώρος Oliver Family House απευθύνεται σε πολλά και διαφορετικά κοινά που ανανεώνονται διαρκώς

5 concepts σε 1

Η ζήτηση και η αποδοχή που έχει το Oliver Family House μέχρι σήμερα οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στις δυνατότητες που παρέχει ως πολυχώρος σε έναν επισκέπτη αλλά και οι ευκαιρίες δραστηριοποίησης σε έναν φιλόδοξο επιχειρηματία με εμπειρία στον χώρο της εστίασης.
Σε μια εποχή που η ανάγκη για διαφοροποίηση είναι περισσότερο έντονη από ποτέ και οι franchisees ψάχνουν κάτι καινοτόμο και κερδοφόρο για να επενδύσουν, η αναζήτηση της ποιότητας και της ασφάλειας μέσα από ένα ελκυστικό concept που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για επιτυχία, είναι δεδομένη.
Ένας πολυχώρος έχει τόσα πολλά διαφορετικά πεδία απασχόλησης που συγκριτικά με άλλες δουλειές η ρουτίνα σπάνια χτυπάει την πόρτα. Είναι η ιδανική πρόταση για family business και για όλους όσους αγαπούν τα παιδιά, ενώ παράλληλα σέβονται και τον προσωπικό χρόνο που αντιστοιχεί στους γονείς.
Το Oliver συνδυάζει μια έξοδο για όλα τα μέλη της οικογένειας. Επιστρέφοντας νιώθουν πως όλοι περάσανε καλά.. Και όπως είναι τα πράγματα σήμερα, μια έξοδος για κάθε μέλος της οικογένειας είναι αρκετά επώδυνη για τον οικογενειακό προϋπολογισμό, αλλά όχι εδώ.

oliver kipos.800

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 2106752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: The Franchise Co.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 300 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €190.000
 • Entry fee: €15.000
 • Royalties: 4%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 1
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2014/ 2017
 • Πακέτο Franchise:

  Η εταιρεία διευρύνει την αγορά και δημιουργεί μια νέα κατηγορία, προτείνοντας τη δημιουργία ενός πολυχώρου που ανταποκρίνεται στις σημερινές τάσεις και ανάγκες της σύγχρονης και μοντέρνας οικογένειας. Ο υποψήφιος συνεργάτης θα γίνει μέλος ενός καινοτόμου και διαφορετικού concept το οποίο έχει ήδη βρει μεγάλη απήχηση, αλλά και πολλούς φίλους.
  Είναι η ιδανική πρόταση για family business και για όλους όσους αγαπούν τα παιδιά, ενώ παράλληλα σέβονται και τον προσωπικό χρόνο που αντιστοιχεί στους γονείς.

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ