Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις ΩΚΕΑΝΟΣ: Καινοτομία, παράδοση και… καφεμαντεία στο franchise!

ΩΚΕΑΝΟΣ: Καινοτομία, παράδοση και… καφεμαντεία στο franchise!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, εδώ και 20 συνεχόμενα χρόνια! Η επιτυχία του Ωκεανού αδιαμφισβήτητη, καθώς κατάφερε να διαφοροποιηθεί και να παραμείνει στην αγορά ως κάτι αυθεντικό, ξεχωριστό και πολύ… ελληνικό!

Βασίστηκε εξαρχής στο αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων, τον ελληνικό καφέ… αλλά και στη βαθιά ριζωμένη ελληνική κουλτούρα και παράδοση της «ανάγνωσης» του φλιτζανιού. Στον Ωκεανό η καφεμαντεία είναι δωρεάν, ο ελληνικός καφές μόνο €2 (!) ενώ η απήχηση είναι τέτοια, που για να μάθετε τα μελλούμενα παίρνετε χαρτί προτεραιότητας! Ναι-χαρτί προτεραιότητας!
Ο Ωκεανός πλέον… ταξίδευει και στο franchising μέσα από ένα all day και ιδιαίτερα συγκροτημένο concept που έφερε στην αγορά μια νέα μοναδική κατηγορία πολυδιάστατου καταστήματος. Λειτουργεί στη βάση του 3 σε 1 (café- bar- καφεκοπτείο), εναρμονίζεται πλήρως με τις τάσεις της εποχής και διεκδικεί με επιτυχία μερίδια αγοράς, τόσο από την αγορά της καφεστίασης, όσο και από την ψυχαγωγία.

okeanos.kafedes

Ανθεκτικό στο χρόνο…

Ένα concept διαχρονικό, μια πρόταση που αντέχει στον χρόνο. Ο Ωκεανός από πολύ νωρίς απέκτησε το δικό του φανατικό κοινό, ανεξαρτήτως φύλου, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ένα κοινό πιστό και αφοσιωμένο που επισκέπτεται τα καταστήματα του δικτύου ξανά και ξανά! Γιατί; Γιατί στον Ωκεανό περνάς καλά μέσα σε ένα φιλόξενο, οικείο και χαλαρό περιβάλλον και κυρίως, μπορείς να φας, να πιεις, ξοδεύοντας τα ελάχιστα! Και γιατί όχι; Ας μάθεις και την εξέλιξη όσων σε ενδιαφέρουν.
Αξιοποιώντας την καφεμαντεία και την ελληνική παράδοση, διαφοροποιήθηκε σημαντικά στην αγορά και υπερβαίνει παρεμφερείς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας. Με ολοκληρωμένο προϊοντικό μίγμα, καλύπτει κάθε γούστο, κάθε διάθεση και κάθε στιγμή της ημέρας! Τσάι, χυμοί, καφές espresso, ποτά και λοιπά ροφήματα συμπληρώνουν τον κατάλογο, ενώ μικρά αλλά συνάμα απολαυστικά συνοδευτικά πιάτα, όπως club sandwiches, toasts και τορτίγιες, συντροφεύουν το κοινό την ώρα αναμονής για την «ανάγνωση» του καφέ…

okeanos.cafes

 

Ο Ωκεανός έχει αποδείξει ότι ακόμα και κάτω από αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες εποχές που ζούμε, όχι μόνο ανταπεξέρχεται, αλλά αυξάνει το μερίδιο αγοράς του

ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ, Γενικός Δ/ντής 

Μια win-win επιχειρηματική πρόταση

Το concept απευθύνεται σε ένα ευρύτερο πελατολόγιο συναποτελούμενο από πολλαπλά κοινά, χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό αφοσίωσης των πελατών, προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες πωλήσεων κατά τη διάρκεια της αναμονής για το “διάβασμα” του καφέ αυξάνοντας τη μέση απόδειξη, ενώ τέλος έχει υψηλό μεικτό περιθώριο κέρδους λόγω του ότι το 80% των πωλήσεων στηρίζεται στην πώληση ελληνικού καφέ.
Ένα απλό και εξίσου αποδοτικό μοντέλο καταστήματος χωρίς απαίτηση σχετικής προϋπηρεσίας. Εκτός από το sit in εξασφαλίζει στους συνεργάτες επιπρόσθετες πωλήσεις με το καφεκοπτείο. Έχουμε 5 διαφορετικές ποικιλίες ελληνικού καφέ (Ατλαντικός – Ειρηνικός – Ινδικός – Αρκτικός – Ανταρκτικός), 8 ποικιλίες βότανων & ελληνικού τσαγιού, 10 ποικιλίες θεραπευτικών μειγμάτων βοτάνων από τον Όλυμπο, χειροποίητο λουκουμάκι από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ενώ το προϊοντικό μείγμα εμπλουτίζεται συνεχώς. Και μην ξεχνάμε φυσικά το take away…

Ενημερωθείτε για την επιχειρηματική πρόταση της ΩΚΕΑΝΟΣ

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ