Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις ΟΚ! Anytime Markets: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες με εποχιακά καταστήματα

ΟΚ! Anytime Markets: Νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες με εποχιακά καταστήματα

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Με ισχυρή παρουσία 15 χρόνων στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα και 20 νέα καταστήματα να έχουν ανοίξει μόνο την τελευταία 5ετία, η εταιρεία σήμερα διαθέτει 104 καταστήματα και 2 Grocery stores και απασχολεί πάνω από 480 εργαζομένους μαζί με τους συνεργάτες της.

Η OK! Anytime Markets, πρεσβευτής ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας στην Ελλάδα, μέσω της νέας επιχειρηματικής της δραστηριότητας, επεκτείνει τη φυσική της παρουσία και εκτός Αττικής. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας εποχιακών καταστημάτων σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος στη νησιωτική Ελλάδα μέσω franchising.

OK 400Τα OK! Anytime Markets επενδύουν στρατηγικά στη διαρκή ανάπτυξη του δικτύου τους, θέτοντας ως προτεραιότητά τους τη διασφάλιση της συνεχούς κερδοφορίας των franchisees.

 

Οι συνεργάτες που επιθυμούν να μετατρέψουν το κατάστημά τους σε ΟΚ, θα επωφεληθούν από μια σειρά πλεονεκτημάτων με σημαντικότερα: Το αρχικό εμπόρευμα μπαίνει σε παρακαταθήκη, διασφαλίζεται η 100% επιστροφή των εμπορευμάτων μετά τη λήξη της σεζόν. Επίσης, προσφέρεται μεγάλη ποικιλία σε τουριστικά εποχιακά προϊόντα και πλήρης διαφημιστική υποστήριξη. Η μητρική εταιρεία αναλαμβάνει τη μελέτη και κατασκευή του χώρου, ενώ παρέχονται εκπτώσεις αγορών, αντίστοιχες των μεγάλων αλυσίδων.

ok anytime markets ad

Η επιλογή του καταστήματος γίνεται με αυστηρά κριτήρια από τα OK! Anytime Markets ακολουθώντας συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν στην ορθή και επιτυχημένη λειτουργία του, ενισχύοντας παράλληλα το concept της εταιρείας. Το κατάστημα θα πρέπει να είναι ισόγειο και συνολικής επιφάνειας 70-120 τ.μ. καθώς και να βρίσκεται σε καλή τουριστική περιοχή. Τέλος, η απασχόληση του ιδιοκτήτη καθίσταται απαραίτητη. Μέχρι το κατάστημα να λειτουργήσει, μεσολαβεί διάστημα εκπαίδευσης του ιδιοκτήτη, τόσο σε θεωρητικό, όσο και πρακτικό επίπεδο που τον καθιστά απολύτως έτοιμο, ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας, να υποστηρίξει άψογα την επένδυσή του.

Τα convenience stores OK! Anytime Markets έχουν επιλέξει να επενδύουν στρατηγικά στη διαρκή ανάπτυξη του δικτύου τους, θέτοντας ως προτεραιότητά τους τη διασφάλιση της συνεχούς κερδοφορίας των franchisees και ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους μέσα από ελκυστικά και λειτουργικά σημεία πώλησης.

Διευρυμένο ωράριο για κάθε ανάγκη

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά τους είναι ότι λειτουργούν σε ένα διευρυμένο ωράριο σε σύγκριση με άλλες αλυσίδες καταστημάτων, καθώς είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 11 μ.μ., συνάδοντας έτσι με τα απαιτητικά ωράρια των εργαζομένων της σύγχρονης εποχής και διευκολύνοντάς τους να κάνουν εύκολα και γρήγορα τα ψώνια τους.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει βάλει σε εφαρμογή ένα μεγάλο πρόγραμμα ανακαινίσεων παλαιότερων καταστημάτων. Μέχρι στιγμής έχουν ανακαινιστεί 20 καταστήματα ενώ μέσα στην επόμενη 5ετία προβλέπεται να ανακαινιστούν όλα τα παλιά καταστήματα, με την χρηματοδότηση, ως επί των πλείστων, από τη μητρική εταιρεία. Υλοποιείται επίσης relocation καταστημάτων με στόχο τη μεταφορά τους σε πιο κεντρικά σημεία και την επαναλειτουργία τους σε καλύτερο χώρο, πάντα με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας πάνω σε θέματα τεχνογνωσίας και τεχνικής.

Πλήρης εφοδιασμός σε όλο το δίκτυο

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού των καταστημάτων της και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, η εταιρεία προγραμματίζει μέσα στην επόμενη 2ετια να μεταφέρει το Logistics Center της σε έναν υπερσύγχρονο χώρο. Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα αφορούν στη κεντρικοποίηση 3.800 κωδικών που φτάνει στο 91%, την τεμαχιακή διαχείριση η οποία σε επίπεδο κωδικών κυμαίνεται στο 90% και τις πιστοποιήσεις ISO 22000, ISO 14001, ISO 18001 και ISO 9001, καθώς και στις άριστες συνθήκες διακίνησης των προϊόντων προς τα σημεία πώλησης της εταιρείας. Απώτερος στόχος όλων των παραπάνω είναι ο βέλτιστος εφοδιασμός του δικτύου των καταστημάτων OK! Anytime Markets.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ