Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις ΟΚ! Αnytime Markets: Δυναμική παρουσία στο λιανεμπόριο τροφίμων

ΟΚ! Αnytime Markets: Δυναμική παρουσία στο λιανεμπόριο τροφίμων

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Βασική προτεραιότητα της ΟΚ! Anytime Markets είναι η συνεχής ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων και με τη μέθοδο του franchising, προσφέροντας σημαντικά  πλεονεκτήματα και παροχές στους συνεργάτες της.

H εταιρεία OK! Anytime Markets Α.Ε έχει δυναμική παρουσία στον χώρο του λιανεμπορίου στην Ελλάδα, κατέχοντας ηγετική θέση ως ένα οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων ευκολίας (convenience stores), για περισσότερα από 15 χρόνια (από το 2004). Η εταιρεία αποτελεί- ται από ένα δίκτυο καταστημάτων -ιδιόκτητα και franchise- με 117 σημεία λιανικής πώλησης, το κέντρο διανομής και την έδρα της, απασχολώντας στο σύνολο 600 εργαζόμενους.

OK 400

Η OK! Anytime Markets έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη εντός και εκτός Αττικής

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε ιδιόκτητα γραφεία στο Ελληνικό, επί της οδού Αφροδίτης 106, ενώ η εξυπηρέτηση του δικτύου γίνεται μέσα από το σύγχρονο κέντρο διανομής και αποθήκευσης στο Μαρκόπουλο Αττικής, σε μια έκταση 14,5 στρεμμάτων. Οι εργαζόμενοι στο κέντρο διανομής εφοδιάζουν άμεσα και στο έπακρο όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, διακινώντας τους 4.300 προϊοντικούς κωδικούς που υπάρχουν προς διάθεση, από περίπου 500 Έλληνες και ξένους προμηθευτές, με τις καθημερινές παραγγελίες να αγγίζουν τις 11.000.

ok anytime markets

Πρεσβευτές ενός οργανωμένου δικτύου convenience store

Τα καταστήματα ΟΚ! Anytime Markets αποτελούν μια μορφή MINI SUPER MARKET με εμβαδόν 80 έως 120 τ.μ., πρεσβευτές στην Ελλάδα ενός οργανωμένου δικτύου καταστημάτων ευκολίας, τα οποία λειτουργούν καθημερινά από τις 8.00 π.μ. έως τις 23.00 μ.μ. Η επιλογή ενός καταστήματος γίνεται με αυστηρά κριτήρια και η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στους franchisees/συνεργάτες είτε να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα ετοιμοπαράδοτο κατάστημα είτε να το κατασκευάσουν οι ίδιοι με τις προδιαγραφές που ορίζονται από την OK!

Επιπροσθέτως, βασικό στοιχείο της συνεργασίας είναι η καθολική, σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, εκπαίδευση των συνεργατών, πριν λειτουργήσει ένα κατάστημα, προκειμένου να μεταλαμπαδευτεί η πολυετή εμπειρία των ανθρώπων που στελεχώνουν την ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε.

Εκτός από την τεχνογνωσία, την τεχνική και λειτουργική υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, η συνεργασία με το δίκτυο franchise παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα στους franchisees μέσα από ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών που επενδύουν στην άρτια λειτουργία του καταστήματος και στην κερδοφορία του.

ok anytime markets1

Σε τροχιά ανάπτυξης

Η εταιρεία βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης κάτι που επιβεβαιώνεται από την επένδυση στο δίκτυο των καταστημάτων εντός και εκτός Αττικής αλλά και σε περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος στη νησιωτική Ελλάδα, με τη δημιουργία εποχιακών καταστημάτων. Κύρια αποστολή της OK! Anytime Markets A.E. είναι να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών, είτε με νέα καταστήματα είτε μέσω του μεγάλου προγράμματος ανακαινίσεων παλαιότερων καταστημάτων. Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση σε περισσότερα από 30 σημεία πώλησης, ενώ μέσα στην επόμενη 5ετία στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί σε όλα τα παλιά καταστήματα.

Η εταιρεία, στο πλαίσιο της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας έχει σχεδιάσει και υλοποίει ένα πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με βασικούς άξονες την κοινωνία και το περιβάλλον. Διατηρώντας ως βασικό πυλώνα των δράσεών της τη στήριξη της γειτονιάς, τα OK! Anytime markets δραστηριοποιούνται υπεύθυνα απέναντι στις ευπαθείς ομάδες προσφέροντας καθημερινά όπου υπάρχει ανάγκη.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ