Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Ο διάσημος καφές DE-TOX… στην παραλία!

Ο διάσημος καφές DE-TOX… στην παραλία!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένας all day προορισμός απόλαυσης με ξεχωριστό καφέ, ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα, εξαιρετική αισθητική, μοντέρνο σχεδιασμό. Μια σίγουρη επιλογή για καφέ, snack ή ποτό!

Το DE-TOX είναι το concept που ξεχωρίζει για τον ανώτερο γευστικά και ποιοτικά καφέ του. Για την παρασκευή του διάσημου πλέον καφέ που ξεκίνησε -από που αλλού;!- τη Λάρισα, χρησιμοποιούνται οι πιο εκλεκτές πρώτες ύλες, τα καλύτερα χαρμάνια, ενώ υπάρχει πλήρης έλεγχος της παραγωγικής διαδικασίας! Ο καφές DE-TOX είναι από μόνος του ένας σημαντικός λόγος διασφάλισης υψηλής επισκεψιμότητας των καταστημάτων του δικτύου και ένας σίγουρος σταθμός πριν ή και μετά την παραλία. Γιατί ο καλός καφές μας συντροφεύει παντού!

DETOX.CAFE

Προορισμός για όλες τις ώρες της ημέρας και ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα, που πέρα από τον φημισμένο καφέ περιλαμβάνει εκλεκτά ροφήματα, χυμούς, ποτά, αναψυκτικά, σάντουιτς και υπέροχα συνοδευτικά πιάτα!

detox ALLDAY

Η πρόταση των DE-TOX διασφαλίζει στον franchisee συνδυαστικές πωλήσεις και υψηλή μέση απόδειξη, ενώ ταυτόχρονα ο λιτός και μοντέρνος χαρακτήρας των καταστημάτων DE-TOX συμπληρώνει το πάζλ της επιτυχίας. Ελκυστικός χώρος για κάθε στιγμή της ημέρας το DE-TOX συγκεντρώνει κάθε παρέα, ζευγάρι, οικογένεια!

Τα 3 profit centers για sit in, take away και delivery, το χαμηλό food cost και η διαφάνεια στη σχέση με τον franchisor, δίνουν στην επιχειρηματική πρόταση των DE-TOX διατηρήσιμα και ουσιαστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Μια πρόταση που ξεχωρίζει στη δυναμική αγορά του café!

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ