Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Για δυναμικούς manager σε μια δυναμική αγορά

ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Για δυναμικούς manager σε μια δυναμική αγορά

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Μια ελκυστική αγορά και μια εταιρεία με πολύχρονη παρουσία και εδραιωμένο brand. Η Νοσοκόμα στο σπίτι δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας, απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά και μέσα από ένα σημαντικό εύρος εφαρμογών καλύπτει άμεσα τις ανάγκες πρωτοβάθμιας περίθαλψης ασθενών και της τρίτης ηλικίας.

Ένα δυναμικά εξελισσόμενο concept που καινοτομεί στον χώρο των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης και φροντίδας υγείας, συνδυάζοντας ιατρικές και παραϊατρικές υπηρεσίες κατ’ οίκον. nosokoma.sto.spiti.975

Με την ένταξη στο δίκτυο Νοσοκόμα στο σπίτι, οι συνεργάτες  δραστηριοποιούνται σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά και αποκτούν πρόσβαση σε ένα υπεύθυνο δίκτυο franchise, με πάνω από 20 χρόνια πρακτικής εμπειρίας στην παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών και παραϊατρικών υπηρεσιών που είναι αναγκαίες σε πολλαπλά κοινά-στόχους (άτομα 3ης ηλικίας, βρέφη, οικογένειες, ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού).Η επιχειρηματική πρόταση έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να καλύπτει και τις ανάγκες έμπειρων επενδυτών – manager αλλά και ατόμων μεαντίστοιχες σπουδές καιεμπειρίαστον κλάδο.

 

nosokoma asthenoforo.800

  

Τεχνογνωσία, Εμπειρία & 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας

Η εταιρεία ιδρύεται το 1993 και είναι η πρώτη εταιρεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, που παρέχει αποτελεσματικές παραϊατρικές υπηρεσίες κατ’ οίκον. Το 2002, μετά από 10 περίπου χρόνια επιτυχημένης πορείας και εδραιωμένης παρουσίας, μέσα από συνεργασίες με ταμεία όπως το Πρόνοιας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, ανοίγει ακόμα ένα κέντρο, ανανεώνοντας τον εξοπλισμό, τη στελέχωση και τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Σήμερα παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψηςκαι προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσειςστον χώρο των πελατών της σε ελκυστικές τιμές σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς. Μάλιστα από το 2009 έχει αναλάβει όλη την προληπτική ιατρική κάλυψη των εκθέσεων που λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη, διευρύνοντας ακόμα περαιτέρω τις συνεργασίες της.  

Μερικές μόνο από τις σημαντικές υπηρεσίες που παρέχονται στους ασθενείς είναι οι:  Τοποθέτηση ορού, Λήψη αίματος, Φυσιοθεραπευτής κατ’ οίκον, Τήρηση και χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής, Λήψη ζωτικών σημείων (πίεση, σφίξεις, θερμοκρασία), νοσηλευτική συνοδεία για εξετάσεις σε ιδιωτικά ή δημόσια ιδρύματα κ.λπ. Ηποιότητα, η συνέπεια και η υπευθυνότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν βασικές αξίες της εταιρείας που για πάνω από20 χρόνια στέκεται με ευθύνη δίπλα στις ανάγκες των ασθενών.

nosokoma.FRONTIDA

Σκοπός μας, η ανάπτυξη απόλυτα ικανοποιημένων και αμοιβαία κερδοφόρων μακροχρόνιων συνεγασιών με όλα τα μέλη του δικτύου, ενυαρρύνοντας την επιχειρηματικότητα και υοπστηρίζοντας την κερδοφορία τους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΪΔΑΡΤΖΗΣ, Δ/νων Σύμβουλος 

Ένα concept με πολλαπλά κοινά

Οι υπηρεσίες που παρέχει η Νοσοκόμα στο Σπίτι βρίσκουν πολλές και ποικίλες εφαρμογές. Aπευθύνονται και παρέχουν υπηρεσίες σε όλες τις ηλικιακές ομάδες από βρέφη μέχρι και άτομα τρίτης ηλικίας  και αφορούν μεταξύ άλλων στην υγιεινή σώματος, στην περιποίηση τραυμάτων, στην Μέτρηση Πίεσης κ.ά. Επίσης, αναλαμβάνουν την φροντίδα  ατόμων που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, όπως είναι οι Διαβητικοί, οι Νεφροπαθείς, οι Καρδιοπαθείς και τα Άτομα με Κινητικά Προβλήματα. Η Νοσοκόμα στο Σπίτι, παρέχει υπηρεσίες ακόμα και προς άτομα που απλά δεν έχουν χρόνο να προβούν σε τυπικές και προληπτικές εξετάσεις, όπως για παράδειγμα τη λήψη αίματος προς ανάλυση, πηγαίνοντας οι ίδιοι στο δικό τους χώρο.

Όλα αυτά τα χρόνια, με υπευθυνότητα και αγάπη προς το συνάνθρωπο, η Νοσοκόμα στο Σπίτι έχει κερδίσει την προτίμηση όλων όσων έχουν ανάγκη αυτών των υπηρεσιών και φυσικά των οικείων τους που εμπιστεύονται την εταιρεία και τους ανθρώπους της που υπεύθυνα παράγουν εδώ και δύο δεκαετίες το έργο τους.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την επιχειρηματική πρόταση της ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

nosokoma sto.spiti.800

 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ