Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις MYFLEX/FLEXSTORE: Η νέα εμπειρία στο Wellness!

MYFLEX/FLEXSTORE: Η νέα εμπειρία στο Wellness!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το MyFlex/FlexStore είναι μια σύγχρονη ιδέα στον χώρο του Wellness που προσφέρει μια πρωτότυπη fitness εμπειρία. Συνδυάζει φυσικό και online διαιτολογικό γραφείο με ένα ολοκληρωμένο retail concept. Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί σε μια ολοκληρωμένη phygital εμπειρία, απαντώντας ολιστικά στις ανάγκες του σύγχρονου και απαιτητικού καταναλωτή. Παράλληλα, το MyFlex/FlexStore αποτελεί μια καινοτόμα και ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση για τους επενδυτές που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια εξειδικευμένη επιχείρηση.

 Το ΜyFlex στηρίζεται σε ευρεσιτεχνία του ιδρυτή της εταιρείας, Δημήτρη Οικονομάκη. Καθώς η αγορά ολοένα και μεγαλώνει, η ιδέα εξελίσσεται, εμπλουτίζεται αξιοποιώντας την τεχνολογία, τις επιστημονικές έρευνες και ανασχεδιάζοντας το επιχειρηματικό του μοντέλο. Ο κλάδος του Wellness συνεχώς αναπτύσσεται με αποτέλεσμα να εντείνεται και ο ανταγωνισμός. Στο περιβάλλον αυτό το MyFlex/FlexStore προτείνει ένα υβριδικό επιχειρηματικό μοντέλο που εξασφαλίζει συνεχή ροή πελατών και μακροχρόνια κερδοφορία.

myflex flexstore 5

Ο άνθρωπος πίσω από την ιδέα

To MyFlex είναι ιδέα του Δημήτρη Οικονομάκη, ο οποίος είναι Ειδικός Εφαρμογών Διαιτολογίας. Ο ίδιος εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο του Wellness και του Fitness αποσπώντας εμπειρία και τεχνογνωσία. Το 2015 αποτέλεσε υπεύθυνος του Flexeat εξερευνώντας και μαθαίνοντας τα μυστικά της ευέλικτης διατροφής-δίαιτας. Το 2019 και έχοντας μια 360ο εμπειρία, δημιούργησε το υβριδικό μοντέλο MyFlex/FlexStore.

Με γνώμονα τις απαιτήσεις των καταναλωτών, την επιστήμη αλλά τις νέες τεχνολογίες, το MyFlex/FlexStore εξελίσσεται και αναβαθμίζεται συνεχώς, έχοντας αναλάβει μέχρι στιγμής πάνω από 18.000 περιστατικά.

Ένας νέος κόσμος
 

Το MyFlex κατανοεί ότι ο σύγχρονος καταναλωτής είναι phygital. Δηλαδή αποζητά την φυσική, ανθρώπινη επαφή με τον ειδικό που θα τον βοηθήσει να φτάσει τον στόχο του, την ίδια στιγμή όμως είναι και λάτρης της τεχνολογίας. Η υπερσύγχρονη πλατφόρμα του MyFlex επιτρέπει στον κάθε πελάτη -περιστατικό να έχει στο «χέρι» του όλες τις πληροφορίες και όλα τα εργαλεία που χρειάζεται ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η πλατφόρμα αυτή περιέχει μετρήσεις, προγράμματα διατροφής, συνταγές, καθημερινά challenges που δίνουν κίνητρο κ.ά. Παράλληλα το FlexStore προσφέρει μια ευρεία γκάμα από συμπληρώματα διατροφής, εξειδικευμένα τρόφιμα, σνακ, ροφήματα, βιταμίνες τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στα εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής του κάθε πελάτη αλλά μπορούν να αγοραστούν και από ένα ευρύ αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρεται για προϊόντα fitness & wellness. Αυτή η εναλλαγή φυσικού και digital κόσμου καθιστά μοναδικό το MyFlex, ανοίγοντας έναν «νέο κόσμο» στον καταναλωτή αλλά και στον επενδυτή.

logo banner myflex2 02

Αγαπάμε την ακρίβεια και σεβόμαστε τον χρόνο των πελατών μας αλλά και των συνεργατών. Είμαστε συνεπείς στις πεποιθήσεις μας και πραγματοποιούμε τις υποσχέσεις μας. Είμαστε μια εταιρεία με όραμα το μέλλον και την εξέλιξη στο DNA μας.

Δημήτρης Οικονομάκης, Ιδρυτής

 
myflex flexstore 1Εξατομικευμένες υπηρεσίες

Το ΜyFlex βασίζεται σε ένα καινοτόμο σύστημα που προσφέρει στον καταναλωτή ολιστικές λύσεις. Με γνώμονα την επιστήμη, η ομάδα του MyFlex αναλύει μέσω μετρήσεων το κάθε περιστατικό και στη συνέχεια εκδίδει το ατομικό πρόγραμμά του. Με σύμμαχο την τεχνολογία, ο πελάτης λαμβάνει το πρόγραμμά του ηλεκτρονικά και παρακολουθεί τις επιδόσεις του μέσω της πλατφόρμας που διαθέτει η εταιρεία. Επιπλέον, μια ομάδα υποστήριξης MyFlex βρίσκεται πάντα διαθέσιμη στο υπερσύγχρονο call center για να κατευθύνει, εμψυχώσει και ξεδιαλύνει κάθε απορία. Είναι πολύ σημαντικό για το κάθε περιστατικό, στη διαδικασία αυτή να έχει κάποιον να του υπενθυμίζει τον στόχο του αλλά και να του δίνει το κίνητρο να συνεχίζει. Κάτω από την ομπρέλα της εξειδικευμένης ομάδας του MyFlex, ο πελάτης νιώθει ασφάλεια, βλέπει τους κόπους να αποφέρουν καρπούς και επιθυμεί να επιστρέψει για να βιώσει αυτή την εμπειρία.

H επιτυχημένη πορεία του MyFlex και FlexStore πρόσφατα επιβραβεύτηκε και έμπρακτα στα βραβεία Fitness Awards 2022 για την πρόοδο τους στο fitness, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών και επαγγελματικών χώρων όσο και σε επίπεδο προϊόντων. Το MyFlex απέσπασε το Golden βραβείο στην κατηγορία «Best Fitness/Nutrition Platform» και τα FlexStore έλαβαν silver βραβείο στην κατηγορία «Best Attiki Independent Fitness Supplement Store».

myflex flexstore franchise

Επιχειρηματικό μοντέλο με διαχρονική κερδοφορία

To MyFlex/FlexStore αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση που συνδυάζει το φυσικό και online διαιτολογικό γραφείο με ένα ολοκληρωμένο retail concept. Ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να βιώσει μια νέα, φρέσκια εμπειρία που οδηγεί σε αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Ο ευχαριστημένος πελάτης είναι αυτός που θα φέρει και τους επόμενους. Με γνώμονα την επιστήμη και την καλή υγεία, το MyFlex προσφέρει εξειδικευμένες, καινοτόμες υπηρεσίες, απαντώντας στις απαιτήσεις του καταναλωτή διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά του Wellness.

Μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν νέες συνήθειες διατροφής που βελτιώνουν την υγεία. Στο MyFlex βρίσκουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά και μια ολοκληρωμένη ομάδα υποστήριξης η οποία αποτελείται από ανθρώπους με ανώτατη εκπαίδευση και πολυετή πείρα, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στον άνθρωπο. Επιπλέον, ο κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα και του εξασφαλίζεται μια ομαλή μετάβαση στον νέο του εαυτό μέσω συνεχούς υποστήριξης. Παράλληλα, η συνέπεια, η ακρίβεια και η τήρηση των υποσχέσεων που έχουν δοθεί στον πελάτη χτίζουν ισχυρές σχέσεις μεταξύ brand και καταναλωτή και δημιουργούν πιστό κοινό. Ενώ, η αποκλειστική συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, αποτελούν ένα ακόμα στοιχείο μοναδικότητας του concept.

MyFlex banner

Όλες οι πρακτικές του MyFlex προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα που καθορίζονται από την επιστήμη καθώς και την τεχνολογία. Επιπλέον η εταιρεία επενδύει στη συνεχιζόμενη κατάρτιση ενώ παράλληλα καλλιεργείται πνεύμα συνεχούς βελτίωσης. To MyFlex/FlexStore στηρίζεται σε ευρεσιτεχνία του ιδρυτή της εταιρείας και ήδη αποτελεί αναγνωρισμένο brand name στην αγορά του Wellness. Εκτός όμως από τα πλεονεκτήματα του concept, το MyFlex/FlexStore διαθέτει ένα δομημένο σύστημα franchise σχεδιασμένο για να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον συνεργάτη:

  • Υψηλή και ανταγωνιστική κερδοφορία καθώς συνδυάζει 2 κλάδους της αγοράς. (υπηρεσίες και λιανική).
  • Επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο διασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία.
  • Ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
  • Ασφάλεια και αξιοπιστία, πάντα δίπλα στον συνεργάτη, καθοδηγώντας τον στα πιο καίρια σημεία.
  • Γρήγορο άνοιγμα, εργαλεία grand opening & τοπικού marketing που διασφαλίζουν τη γρήγορη διείσδυση και φήμη στην τοπική αγορά.

Το ΜyFlex/FlexStore έχει ξεκινήσει ήδη την ανάπτυξή του μέσω συνεργασιών franchise, με το πρώτο κατάστημα franchise να ανοίγει στη Νέα Σμύρνη. Το κοινό από την πρώτη στιγμή ήταν θερμό, καθώς γνωρίζει τη μοναδικότητα του brand αλλά και όσοι δεν το γνώριζαν έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να το ανακαλύψουν

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ