Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις MR. & MRS PEARL: Κερδίζει με φωτεινό χαμόγελο στο… franchising!

MR. & MRS PEARL: Κερδίζει με φωτεινό χαμόγελο στο… franchising!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Μια σύγχρονη και προσιτή τεχνική έρχεται και αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα της λεύκανσης… και στο franchising! Οι Mrs. & Mrs. Pearl φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια εντελώς διαφορετική εμπειρία λεύκανσης δοντιών και ανανεώνουν με καινοτόμες υπηρεσίες το χώρο της προσωπικής φροντίδας.

Mια νέα υπηρεσία, ένα πρωτοποριακό concept, μια καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα μέθοδος. Η κοσμητική λεύκανση δοντιών είναι ιδιαίτερα δημοφιλής εδώ και 6 χρόνια σε Αμερική, Αυστραλία και Καναδά, ανήκει στα πιο αγαπητά “trends” και τα τελευταία χρόνια έχει έρθει σταδιακά και στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα έρχεται μέσω των Mrs. & Mrs. Pearl που είναι… «υπεύθυνοι» για τη νέα τάση που ανοίγει νέες προοπτικές στην αγορά της υγείας & ευεξίας.

Ένα spa δοντιών…

Το Mr.& Mrs. Pearl δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να αποκτήσουμε ένα ιδανικό και ζηλευτό χαμόγελο και πάνω από όλα χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία.

Πρόκειται για την εταιρεία που πριν από λίγους μήνεςέκανε την παρθενική της εμφάνισή στην Ελλάδα, προσφέροντας μέσα από μια καινοτόμα διαδικασία έναν εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο κοσμητικής λεύκανσης. Πώς; Κλείνουμε ραντεβού, επισκεπτόμαστε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και επιλέγουμε το κατάλληλο για εμάς πρόγραμμα. ExpresstoImpress (20΄), Pearlme (40’),ή Celebrity (60’). Αρχικά γίνεται η διάγνωση, βλέπουμε σε ποιο τόνο βρίσκεται το χρώμα των δοντιών μας, αποφασίζουμε -ανάλογα με το βαθμό λεύκανσης που επιθυμούμε- ποιo είναι το ιδανικό πρόγραμμα για εμάς.

mrmrs.pearl.800

Κι όλα αυτά μέσα σε έναν καλαίσθητο, όμορφο, φωτεινό και πάνω απ’ όλα «ζεν» χώρο , όπου τελικά οι πελάτες απολαμβάνουν ένα…  spa δοντιών!

Ο τρόπος που είναι διαμορφωμένα τα Mr. & Mrs. Pearl, από τα χρώματα, τη μουσική
μέχρι και τις καρέκλες που είναι ιδανικές για να χαλαρώσουν το κοινό, συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα και προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία στους πελάτες που είναι έτοιμοι να απολαύσουν τις υπηρεσίες των Pearls…

mrmrspearl.800ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΤΙΩΝΟΣ, Γενικός Δ/ντής

Με μια επιχειρηματική πρόταση χαμηλού αρχικού κόστους και με υψηλά περιθώρια κέρδους δίνουμε την ευκαιρία σε νέους συνεργάτες να ενταχθούν στην οικογένεια των Pearls και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί το ισχυρό brand στον χώρο της κοσμητικής λεύκανσης.

…με μια επαναστατική μέθοδο

Άμεσα, οικονομικά και ανώδυνα… Γιατί πραγματοποιείται σε 60’ max, γιατί οι τιμές είναι προσιτές σε όλους και γιατί «λευκαίνει» την επιφάνεια των δοντιών χωρίς να επηρεάζει ούτε τον σμάλτο ούτε τα ούλα. Όπως περιγράφουν οι ειδικοί της Pearls: «Με την εφαρμογή της καινοτόμου γέλης (gel) και με την ενεργοποίησή της από το ψυχρό φως τεχνολογίας LED (μπλε λαμπτήρας), η επιφάνεια των δοντιών καθαρίζεται από όλους τους επίκτητους λεκέδες χωρίς να έχει την παραμικρή παρενέργεια. Togel καθώς και οι λαμπτήρες ενεργοποίησης (LED) κατασκευάζονται στην Αμερική -από εξειδικευμένη εταιρεία σε προϊόντα λεύκανσης δοντιών- και κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Το τζελ που διαθέτει για τις ευρωπαίες χώρες είναι απόλυτα ασφαλές και παρασκευάζεται σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για να μπορεί να χρησιμοποιείται από μη οδοντίατρους και να μην απαιτεί κάποια εξειδίκευση. Αφου προηγείται φυσικά η απαραίτητη εκπαίδευση, το προσωπικό κάθε κέντρου είναι έτοιμο να εφαρμόσει την μέθοδο στους πελάτες του».
Το αποτέλεσμα; «Δόντια που αποκτούν και πάλι το κατάλευκο φυσικό χρώμα τους», όπως λένε χαρακτηριστικά όσοι έχουν δοκιμάσει την επαναστατική αυτή μέθοδο.

 mrmrspearl.800

Καινοτόμες υπηρεσίες – ανερχόμενη αγορά

Οι συνεργάτες αξιοποιούν μια φρέσκια επιχειρηματική πρόταση σε μια αγορά που τώρα διαμορφώνεται και μια… εμπειρία ομορφιάς που δείχνει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Μια δοκιμασμένη και ήδη επιτυχημένη στο εξωτερικό μέθοδο λεύκανσης δοντιών, μέσα σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο που εστιάζει στο ευ ζην του πελάτη, και με προσιτές για όλους τιμές. Όλα αυτά συνθέτουν μια πρωτοποριακή πρόταση στο χώρο της προσωπικής περιποίησης με σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, αφού βρίσκεται μόνο στην αρχή και έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό. Ο λόγος; Μια ασφαλής τεχνολογία λεύκανσης, ανώδυνη και οικονομική που αποτελεί παράλληλα μια ευχάριστη ώρα χαλάρωσης. Οι υποψήφιοι συνεργάτες έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τους πρωτοπόρους της αγοράς που ήδη έχουν κερδίσει τα θετικά σχόλια και την εμπιστοσύνη του κοινού.

Οι επόμενοι… Pearls;

Κατάλληλος συνεργάτης για τους Mr.& Mrs. Pearl δεν είναι απλά οποίος έχει την δυνατότητα να επενδύσει τα χρήματα που απαιτούνται. Είναι τέτοιο το αντικείμενο που προϋποθέτει να το αγαπήσεις και να βάλεις την ψυχή σου μέσα σε αυτό. Να έχεις την όρεξη να βάλεις προσωπική δουλειά δημιουργώντας το κλίμα που ένας χώρος Mr. & Mrs. Pearl είναι προορισμένος να προσφέρει. Ο επενδυτής μπορεί να επιλέξει να εργάζεται ο ίδιος μέσα στον χώρο, μειώνοντας έτσι σημαντικά τα πάγια έξοδά του, ή να εκπαιδεύσει το προσωπικό του και άπλα να επιβλέπει την σωστή λειτουργία του καταστήματος καθώς και να επιληφθεί της τοπικής προώθηση της υπηρεσίας.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Έδρα: Πλατεία Εσπερίδων 3, Γλυφάδα
 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Γιώργος Μαρτιώνος
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: Από 30 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: Από €24.000
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 2
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2015 / 2016
 • Πακέτο Franchise:

  Υποστήριξη στην επιλογή σημείου, Αποκλειστικότητα περιοχής, Υποστήριξη στο σχεδιασμό & διαμόρφωση του καταστήματος, Εκπαίδευση, Εγχειρίδια λειτουργίας, Ολοκληρωμένες ενέργειες μάρκετινγκ, Χρηματοοικονομικός σχεδιασμός, Δυνατότητα Παράδοσης με το κλειδί το χέρι κ.λπ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ