Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Mr Dim: Η ολοκληρωμένη Ασιατική πρόταση

Mr Dim: Η ολοκληρωμένη Ασιατική πρόταση

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Η αγάπη του κοινού για τη σύγχρονη, Ασιατική κουζίνα είναι πλέον δεδομένη. Τα noodles, το bao burger και το sushi αποτελούν καθημερινή συνήθεια και οι food lovers αναζητούν πλέον νέες εξωτικές γεύσεις που θα τους συναρπάσουν. Το Mr Dim είναι το επόμενο next big thing.

mrdim.special rollDim Sum, bao burgers και μαγειρευτά. Το Mr Dim διευρύνει τους γευστικούς ορίζοντες του κοινού, με ασιατικό προσανατολισμό και πρωτόγνωρες συνταγές. Με αφετηρία τη Νέα Σμύρνη, η modern asian eatery με επιτυχημένη πορεία δύο χρόνων και πιστούς φίλους σε όλο το κέντρο, προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω που ζητάει το γρήγορο και ποιοτικό street food.

Έρωτας με την πρώτη ματιά 

Ο Γιώργος και η Ναταλία δεν έφτιαξαν τυχαία το Mr Dim. Ένα ταξίδι στο Παρίσι που τους σύστησε στον μαγικό κόσμο της Ασιατικής κουζίνας τους έκανε να ερωτευτούν τις εξωτικές αυτές γεύσεις και να θελήσουν να τις φέρουν μαζί τους στην Ελλάδα.«Ό,τι δοκιμάσαμε ήταν γευστικό, ξεχωριστό και παράλληλα οικονομικό. Εκεί σκεφτήκαμε για πρώτη φορά ότι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα. Εκείνη την εποχή μεσουρανούσε η Ιαπωνική κουζίνα, αλλά όχι οι ασιατικές γεύσεις γενικότερα» μας λέει ο Γιώργος Φωτόπουλος, ιδρυτής του Mr Dim. Τώρα, οι δύο ιδιοκτήτες αφιερώνουν όλη τους την ενέργεια και την αγάπη στο concept που δημιούργησαν και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει.

 

mr.dim.logo.200Το concept είναι να φάει κανείς ένα χορταστικό, οικονομικό και ιδιαίτερο πιάτο. Οι γεύσεις μας είναι μεν εξ ολοκλήρου ασιατικές, αλλά προσαρμοσμένες στα ευρωπαϊκά γούστα. Γι’ αυτό και προσελκύουμε ακόμα και κόσμο που δεν είναι εξοικειωμένος με τις κουζίνες αυτές, αλλά θα δοκιμάσει ένα πιάτο και θα ενθουσιαστεί.

Αυθεντικές value for money Ασιατικές εμπειρίες
Το κοινό ξέρει τι ζητάει όταν τρώει: Νόστιμα πιάτα, χορταστικές μερίδες και φιλικές τιμές. Το Mr Dim, ένα Ασιατικό εστιατόριο – ταχυφαγείο σε μοντέρνο χώρο, συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του street food με το εστιατόριο. Τι σημαίνει αυτό; Προσεγμένα πιάτα, ποικιλία και προσιτές τιμές. Είτε για delivery στη δουλειά, είτε για take away στο σπίτι, είτε για μία έξοδο για χαλαρό δείπνο, το φαγητό στο Μr Dim είναι πάντα μια ολοκληρωμένη εμπειρία… Και διατηρώντας το budget στα ίδια επίπεδα με μια οποιαδήποτε άλλη επιλογή street food ή delivery. Στο μενού συναντάμε συνταγές από Ιαπωνία, Κίνα, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Κορέα και Μαλαισία, πάντα με ιδιαίτερες εκτελέσεις και φρέσκα υλικά. Ακόμα και ένα απλό ρύζι έχει το κάτι διαφορετικό, κι αυτό είναι που κάνει το Mr Dim να ξεχωρίζει.mrdim.bao chicken

Όλοι σταματάνε στο Mr Dim
Δεν κάνει το σημείο το μαγαζί αλλά το μαγαζί το σημείο. Η επιτυχία του Mr Dim στηρίζεται τόσο στο ξεχωριστό του concept όσο και στην φιλική εξυπηρέτηση, γεγονός που το έκανε να μπει γρήγορα στις καρδιές του κοινού της Νέας Σμύρνης και όχι μόνο. Μπορεί λοιπόν να μην βρίσκεται στο κέντρο, αλλά είναι πολλοί αυτοί που το επισκέπτονται από πολλά μέρη της Αθήνας γιατί το ξεχωρίζουν. Το Mr Dim άλλωστε είναι μικρό αλλά θαυματουργό. Μια μικρή κουζίνα κρύα για σαλάτες και sushi και μια ακόμα open ζεστή αρκούν για να λειτουργήσει σωστά.
Ιδανική τοποθεσία είναι ένα σημείο που έχει και πολλά σπίτια, και πολλά γραφεία καθώς το Mr Dim έχει μεγάλη απήχηση και τις μεσημεριανές ώρες με delivery, και να είναι και «πέρασμα. Είναι ένα εστιατόριο που μπορεί να ανοίξει παντού. Καθώς η δυναμική και η δουλειά ανεβαίνει ο χώρος θα εξαπλωθεί και το επόμενο κατάστημα προτείνεται να είναι διπλάσιο και σε κουζίνα και σε τραπεζοκαθίσματα. Από φοιτητές που είναι αρκετά εξοικειωμένοι με τις εξωτικές γεύσεις μέχρι και μεγαλύτερες ηλικίες που αναζητούν κάτι διαφορετικό, το Mr Dim έχει κερδίσει σταθερή πελατεία για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

mrdim.friedriceΜε ταχύτητα και ευκολία
Ποιος είπε ότι η Ασιατική κουζίνα θέλει χρόνο; Το μενού του Mr Dim, στημένο από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία στην εστίαση, είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να προσφέρει τη μέγιστη γευστική απόλαυση, με τον ελάχιστο χρόνο παρασκευής. Ένας ακόμη λόγος άλλωστε που κάνει το Mr Dim πρώτο στις καθημερινές επιλογές του κοινού είναι ο μικρός χρόνος αναμονής από την ώρα που θα γίνει η παραγγελία μέχρι να φτάσει στο τραπέζι του ή στην πόρτα του. Όλα τα πιάτα μαγειρεύονται εκείνη τη στιγμή και μέσα από τις εύκολες διαδικασίες παρασκευής ετοιμάζονται σε χρόνο μηδέν. Συνδυάζοντας την ταχύτητα με την ευκολία, οι πελάτες μένουν ευχαριστημένοι, και οι συνεργάτες εξυπηρετούν τη μεγάλη ροή παραγγελιών χωρίς κόπο.

Πλεονεκτήματα… με ουσία
Στον ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης, δεν αρκεί μια καλή ιδέα, αλλά και η σωστή υλοποίηση. Γι’ αυτό και το Mr Dim έχει επιτύχει μέσα από τη σωστή οργάνωση να παρουσιάζει πολλαπλά πλεονεκτήματα για τον μελλοντικό συνεργάτη. Το κύριο σημείο φυσικά είναι το μενού, αφού δεν έχει καμία σχέση
με τα υπόλοιπα ασιατικά εστιατόρια. Εδώ, σε αντίθεση με ό,τι βλέπουμε συνήθως, ο κατάλογος είναι μαζεμένος και περιεκτικός. Βασίζεται στην ποιότητα, αποτελούμενος από αυθεντικά απολαυστικά πιάτα που σκοπό έχουν να προσφέρουν κάτι το ξεχωριστό δίχως να κουράζουν και να μπερδεύουν τον καταναλωτή. Επιπλέον, δουλεύοντας με ένα συγκεκριμένο κατάλογο και επιλεγμένα προϊόντα το food cost δεν ξεφεύγει ποτέ. Μέσα από την επιτυχημένη λειτουργία του, το Mr Dim έχει επιτύχει συνεργασίες με ποιοτικούς προμηθευτές στις καλύτερες τιμές, οδηγώντας έτσι στο κέρδος προς όφελος και του
πελάτη και του συνεργάτη. Φυσικά, μπορεί το Mr Dim να έχει ασιατική ταυτότητα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι απευθύνεται αποκλειστικά στους μυημέ-
νους. Οι γεύσεις είναι προσαρμοσμένες στα ευρωπαϊκά γούστα, προσελκύοντας έτσι τους λάτρεις της κουζίνας και όσους δεν είναι εξοικειωμένοι και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούριο. Το Mr Dim απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, και ξέρει τον τρόπο.

MRDIMchickenburger

Μήπως είσαι εσύ ο ιδανικός συνεργάτης;
Η Ναταλία και ο Γιώργος άνοιξαν το μαγαζί με μεγάλη αγάπη και έχει γίνει κομμάτι της ζωής τους. Γι’ αυτό, ο ιδανικός franchisee για αυτούς είναι ένας άνθρωπος που θα δείξει το ίδιο ενδιαφέρον και αφοσίωση στο concept. Δεν χρειάζεται να έχει κάποια μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, ούτε να ξέρει την ασιατική κουζίνα, αρκεί να ξέρει να μαγειρεύει και να έχει όρεξη για δουλειά. To Μr Dim είναι ένα εύκολο σε λειτουργία και διαχείριση κατάστημα και με την ολοκληρωμένη εκπαίδευση που παρέχεται, ο νέος συνεργάτης έχει όλες τις προοπτικές για επιτυχία διαρκείας.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Έδρα: Κράτητος 9 & Ευρυδάμαντος 59, Αθήνα
 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: Από 55 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: Από €50.000
 • Entry fee: €10.000
 • Royalties: 3,5%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 1,5% Πανελλαδική & τοπική
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 1
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2016/2017
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Πακέτο Franchise:

  Απολαυτικές ασιατικές συνταγές προρμοσμένες για το ελλαδικό κοινό, μελετημένο food cost, συνεργασίες με ποιοτικούς προμηθευτές για οικονομίες κλίμακας κ.ά.

 • Eμπειρία franchisee: Επιθυμητή
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Επιθυμητή
 • Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι: Αθήνα, περιοχές υψηλής εμπορικότητας, επαρχία
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Mr Dim πρόταση franchise

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ