Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις ΜINI RAXEVSKY: 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην παιδική ένδυση

ΜINI RAXEVSKY: 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην παιδική ένδυση

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η φιλοσοφία της Mini Raxevsky είναι να συμβαδίζει με τις ανάγκες της παιδικής μόδας και τις εξελίξεις της. Στόχος της, να προσφέρει άριστη ποιότητα, στις πιο προσιτές τιμές!

Δημιουργώντας μόδα από το 1989, η Mini Raxevsky αντιπροσωπεύει μια από τις ηγέτιδες εταιρείες παιδικής ένδυσης παγκοσμίως. Με τις διαφοροποιημένες συλλογές Infant, Baby και Junior, με 2 επιτυχημένα brand Mini Raxevsky και “Renegades” αλλά και με την ιδιαίτερη σειρά βάπτισης, ικανοποιεί απόλυτα τις επιθυμίες των απαιτητικών «μικρών» πελατών της, από τη στιγμή της γέννησής τους έως και τα 14 έτη τους.

mini raxevsky clothes

Μελετώντας καθημερινά τον σύγχρονο τρόπο ζωής του παιδιού και στοχεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του, η Mini Raxevsky δημιουργεί με απόλυτη ευθύνη παιδικά ρούχα, ξεχωριστού σχεδιασμού, προσφέροντας χρόνο με τον χρόνο τη δική της μοναδική πινελιά στους θησαυρούς της παιδικής μόδας!

mini raxevsky logo new«Άριστη ποιότητα, μοναδικά σχέδια, άνεση, προσιτές τιμές», η συνταγή της επιτυχίας της Mini Raxevsky.

 
Υψηλές προδιαγραφές στην παιδική μόδα

Για τη Mini Raxevsky, η παιδική ένδυση είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό επάγγελμα! Είναι έμπνευση, δημιουργία και χαρά! «Άριστη ποιότητα, μοναδικά σχέδια, άνεση, προσιτές τιμές» είναι το μότο της και το τετράπτυχο πάνω στο οποίο θεμελιώνεται η διαχρονική επιτυχία της Mini Raxevsky Α.Ε. Ακολουθώντας πιστά τις παραπάνω αρχές, η εταιρεία επικεντρώνεται στη συνεχή δημιουργία, βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες, τις προτιμήσεις αλλά και την καθημερινότητα των παιδιών κάθε ηλικίας. Για να γίνει όμως το όραμα πραγματικότητα, απαιτείται σκληρή, συνεχής δουλειά κι απαρέγκλιτη προσήλωση στον στόχο που δεν είναι άλλος, από το να θέτει διαρκώς υψηλότερες προδιαγραφές στον χώρο της παιδικής μόδας, καθοδηγώντας τις εξελίξεις!

mini raxevsky store

Ισχυρό brand με διεθνή παρουσία

Η Mini Raxevsky, σήμερα, έχει αναπτυχθεί, όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και σε μεγάλο εύρος χωρών του εξωτερικού, δημιουργώντας καταστήματα ανά τον κόσμο, όπως την Κύπρο, την Αυστραλία και το Μεξικό. Το κοινό την εμπιστεύεται και την έχει αγαπήσει, καθώς προσφέρει όσα υπόσχεται. Ένα ξεχωριστό, χρηστικό και φιλικό περιβάλλον για τον καταναλωτή, με σκοπό να πραγματοποιήσει τις ποιοτικές αγορές του με άνεση, πάντα σε προσιτές τιμές.

Ο υποψήφιος συνεργάτης/franchisee της Mini Raxevsky, αποκτά το δικό του κατάστημα και δραστηριοποιείται στον κλάδο της παιδικής μόδας με ένα επιτυχημένο και διεθνώς αναγνωρισμένο brand. Οι συλλογές Mini Raxevsky σχεδιάζονται, παράγονται και διατίθενται αποκλειστικά από την εταιρεία και τα καταστήματα Mini Raxevsky ανά τον κόσμο, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της μόδας αλλά και τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, όσον αφορά τα υφάσματα και τη ραφή.

mini raxevsky store3

Μία μεγάλη επενδυτική ευκαιρία στο «επιχειρείν»

Η Mini Raxevsky, με οδηγό την 30ετή επιτυχημένη πορεία της στον χώρο της παιδικής ένδυσης, παρέχει καθοδήγηση, υποστήριξη και καινοτόμο τεχνογνωσία, επενδύοντας σε έναν και μόνο σκοπό: Την ενδυνάμωση του concept της και τη δημιουργία επιτυχημένων συνεργασιών. Εγγυημένη ποιότητα και άψογη υποστήριξη είναι τα δύο συστατικά της επιτυχίας που συνδυάζει η Mini Raxevsky!

Τα νέα δεδομένα τόσο της ελληνικής, όσο και της παγκόσμιας οικονομίας, καθιστούν τη μέθοδο Franchise πρώτη σε προτίμηση, τόσο για εκείνους που θέλουν να λειτουργήσουν τη δική τους επιχείρηση, έχοντας την υποστήριξη ενός επιτυχημένου brand, όσο και για τους καταναλωτές, που στη συντριπτική τους πλειονότητα επιλέγουν για τις αγορές τους επώνυμα brands τα οποία προσφέρουν άψογη εξυπηρέτηση και εγγυημένη ποιότητα, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

mini raxevsky2

Η Mini Raxevsky αναζητά επενδυτές κι επιχειρηματίες με εμπειρία στο «επιχειρείν», με το αναγκαίο κεφάλαιο αλλά και τις ικανότητες για τη λειτουργία και τις απαιτήσεις ενός franchise. Η χρυσή πρόταση franchise της Mini Raxevsky προς τους νέους επιχειρηματίες περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία και την άψογη λειτουργία ενός καταστήματος: Από την αρχιτεκτονική μελέτη και το οικονομικό πλάνο, έως την οργάνωση, το στήσιμο, τη στρατηγική marketing και πωλήσεων, τη σταθερή υποστήριξη σε θέματα merchandising και προσωπικού, τη βιτρίνα, τη συσκευασία του προϊόντος και μια σειρά από προνόμια που συντελούν το «σύστημα» για μια μακρόχρονη και αποτελεσματική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Σκοπός είναι να δοθεί η ευκαιρία στους νέους επιχειρηματίες να αξιοποιήσουν προς όφελός τους το ξεχωριστό concept Mini Raxevsky που θα γίνει και το βασικό τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά του παιδικού ρούχου.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Επωνυμία εταιρίας: MINI RAXEVSKY ΑΕ
 • Έδρα: Σουρή 20, Περιστέρι, 121-31
 • Tηλ: 210-5787852-4
 • Fax: 210-5776217
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Δήμητρα Raxevsky, Αβεντίς Μπαλιάν
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 60 έως 80 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €40.000
 • Entry fee: Δεν υπάρχει
 • Royalties: Δεν υπάρχουν
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: Δεν απαιτείται
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 16
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 6
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 22
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 1989 / 2001
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Καβάλα, Κορυδαλλός, Βόλος, Ρέθυμνο, Χανιά, Κοζάνη, Τρίπολη, Κομοτηνή, Κέρκυρα
 • Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι: Κύπρος (Λεμεσός), Βαλκάνια, Ευρώπη, Μέση Ανατολή
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Επιχειρηματική πρόταση Mini Raxevsky

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ