Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις Megisto καφές… megisti απόλαυση στα COFFEEBRANDS

Megisto καφές… megisti απόλαυση στα COFFEEBRANDS

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η Coffeebrands μας ταξιδεύει στον κόσμο του καλού espresso και μας αποκαλύπτει τις μυστικές συνταγές του δημοφιλούς ροφήματος. Πού; Αποκλειστικά στα “μπλε καφέ”…

H Coffeebrands ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009 με σκοπό να μυήσει τους καταναλωτές στον κόσμο του ποιοτικού espresso. Σήμερα αριθμεί 47 καταστήματα στην Ελλάδα, 12 στην Κύπρο, 3 στην Σερβία και 1 στο Παρίσι, ενώ ήδη κατασκευάζονται 4 καταστήματα στην Ελλάδα 2 στην Αγγλία, 2 στην Γερμανία και 1 στην Νέα Υόρκη. Παράλληλα λειτουργεί και η Coffeebrands Academy στην Πάτρα για συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση του προσωπικού των καταστημάτων.
Με όραμα τη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου καταστημάτων, η Coffeebrands σερβίρει υψηλής ποιότητας ροφήματα σε ανταγωνιστικές τιμές και στοχεύει στην καθιέρωση των “μπλε καφέ” ως τους ειδικούς του espresso διεθνώς.

coffeebrands megisto

Σταθερή ποιότητα

Από την πρώτη στιγμή, η Coffeebrands έδωσε έμφαση στην πρώτη ύλη, εξασφαλίζοντας την παρασκευή άρτιων ροφημάτων με γεμάτη γεύση και έντονο άρωμα, ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκε στην εφαρμογή κατάλληλων μεθόδων παραγωγής. Πλέον έχει δημιουργηθεί μια γκάμα προϊόντων με αποκλειστικά brand names, τα όποια διασφαλίζουν τη σταθερή ποιότητα των ροφημάτων σε κάθε κατάστημα της αλυσίδας.
Επίσης, τα Coffeebrands διαθέτουν ολοκληρωμένο product mix με όλα τα είδη καφέ, ροφήματα, αναψυκτικά, κρύα σάντουιτς, γλυκίσματα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές.

coffeebrands.specialistΗ ποιότητα σε συνδυασμό με την εξειδίκευση, την ταχύτερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και τη σωστή προώθηση, αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία της επιτυχίας μας.

Όθων Ζέρβας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Και αποκλειστικά προΪόντα…

Η υψηλή τεχνογνωσία και η συστηματική εκπαίδευση σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα και αποκλειστικότητα των πρώτων υλών, δημιουργούν μια επιχειρηματική πρόταση με σημαντικά πλεονεκτήματα για τους συνεργάτες.
Αποκλειστικά προϊόντα όπως το Megisto espresso, η σοκολάτα Chocolatina, το γάλα Milk me και άλλα επώνυμα προϊόντα, διαφοροποιούν το προϊοντικό μείγμα των Coffeebrands και καθιστούν κάθε κατάστημα «leader στην αγορά που απευθύνεται ανεξαρτήτως ανταγωνισμού», μας εξηγεί o Όθων Ζέρβας Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Coffeebrands Hellas AE
Στα συν της πρότασης της Coffeebrands συγκαταλέγονται τα μηδενικά Entry Fees -που αντικαθίστανται με ένα ειδικό πρόγραμμα χρηματοδότησης- ενώ περιοδικά τέλη, όπως royalties και marketing fees δεν υπάρχουν.

coffeebrands.cafe

Στα μλε καφέ

Χωρίς να εφησυχάζει, η Coffeebrands ανανεώνεται συνεχώς, παρακολουθεί τις εξελίξεις και συνιστά ένα παγκοσμίου φήμης brand που ισχυροποιεί κάθε μέρα και περισσότερο τη θέση της στην αγορά.
Ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην οπτική επικοινωνία και παρέχει χώρους ιδιαίτερου και εκλεπτυσμένου αρχιτεκτονικού ύφους με βασικό χαρακτηριστικό το μπλε χρώμα.
Επιπρόσθετα αναπτύσσει δραστηριότητες δημιουργώντας το τμήμα “Home & Office” με βασικό στόχο να παρέχει στους καταναλωτές την δυνατότητα να απολαύσουν έναν αρίστης ποιότητας espresso στο σπίτι ή στο γραφείο, ενισχύοντας τα κέντρα κέρδους των συνεργατών της με sit in, delivery και take away.

Στόχος της εταιρείας για τα επόμενα 2 έτη είναι να έχει παρουσία επιπλέον σε 6 ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και σε άλλες ηπείρους, με τα Coffeebrands να αποτελούν τον ειδικό του espresso worldwide.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ