Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις GAZI COLLEGE: Μeeting point και… των διακοπων!

GAZI COLLEGE: Μeeting point και… των διακοπων!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Καφές, ποτό, homemade φαγητό & γλυκό, ανεπανάληπτα cocktails! Ένα δημιουργικό mix & match στο Gazi College των… διακοπών μας!

Ιδανικό σημείο για καφέ με τη συνοδεία πρωϊνών snacks κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο, τόπος συνάντησης για απλαυστικό lunch, meeting point στις βραδινές μας βόλτες, τελικός σταθμός για ένα τελευταίο… street food!

gazi.college.esoteriki

Οι απολαυστικές και πάντα φρέσκες δημιουργίες των καταξιωμένων σεφ που προσφέρονται μέχρι και αργά το βράδυ καθώς και η πλούσια ποικιλία από cocktails και επιλεγμένα κρασιά συμπληρώνουν ιδανικά το παζλ της διασκέδασης στο ξεχωριστό Gazi College! Πραγματική διασκέδαση, καλό φαγητό, εναλλαγή μουσικής και κόσμου, ιδιαίτερα κοκτέιλ, όλα συγκεντρώνονται εδώ και μεταφέρουν την αγαπημένη συνήθεια του κοινού της πρωτεύουσας σε επιλεγμένους δημοφιλείς προορισμούς της χώρας!

Τo GAZI COLLEGE μέσα από ένα πρωτότυπο και τελείως διαφοροποιημένο concept ανοίγει νέους επιχειρηματικούς ορίζοντες για τον κλάδο της εστίασης και της διασκέδασης. Με ισχυρό brand name, ευρύ πελατολόγιο, κολλεγιακή αισθητική και δοκιμασμένη συνταγή επιτυχίας αναπτύσσεται δυναμικά θέτοντας εντυπωσιακά ψηλά τον πήχη της κερδοφορίας! Διαχρονική πρόταση που διαμορφώνει εποχή και εξελίσσεται συνεχώς, πολυδιάστατο μοντέλο καταστήματος, που λειτουργεί στη βάση 5 shops in 1 (café, snack, food, bar, patisserie) αλλά και με πολλαπλά profit centers (sit in, take away, delivery) το GAZI COLLEGE διασφαλίζει σταθερά υψηλές αποδόσεις! Το πλήρως ελεγχόμενο κόστος αρχικής επένδυσης μέσω απευθείας σχέσεων με προμηθευτές εξοπλισμού και κατασκευής, προστίθεται στα πολλαπλά προνόμια των franchisees, προσδίδοντας στο concept ευελιξία και διαφάνεια.

Με ισχυρά και διαχρονικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα τόσο σε επίπεδο προϊόντων, ατμόσφαιρας όσο και εμπειρίας, η αλυσίδα δημιουργεί μια νέα κατηγορία κερδοφόρων και διαφοροποιημένων καταστημάτων!

  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Περισσότερες πληροφορίες:

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ